BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fõvinformra mutat a linkje
itt van, kicsit görgess le...
CattiBrie
Én így másodszorra sem. :D
Adsz linket, plíz! :)

[/spam]™

én találtam értesítést...
CattiBrie
Vajon mikor lesz a hétfõi 'menetrendrõl' értesítés a bkv.hu-n?

Nem valami nagy informatikus brigáddal rendelkezõ ez a cég. :)

[/spam]™

bertino
nem fogok a kedvedért ennyit gyalogolni, tekintve, hogy metroval+busszal érek be kb 1 óra alatt
így átgondolva, valoszínûleg több is az a 4 km a melohelytõl.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Molnibalage
Az egy órányi NAGYON kényelmes séta. Ebbe nem hal bele az ember. Elsõ éves egyetemista CSAK az egyetemen lesétál ennyit a BME-n egy hosszú nap folyamán. kb. 1 km-t sétálok CSAK a HÉV-hez ki. Ez naponta 2 km. Ehhez jön még a Bp-n sétálgatás. Mondtam, sok lusta ember. Egy nap meg végképp ki lehet bírni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

I.C.ram
Biztos kurvajó lenne, ahogy 2x annyi autó dugóban állva 2 perc alatt egészségügyi hátérérték 3xosára duzzasztja a károsanyag mennyiséget :P
I.C.ram
Volt rengeteg próbálkozás arra pl, hogy buszsávban olyan autók is közlekedhetnek, amelyekben legalább 3-an ülnek. Mûködött egy darabig, aztán elkezdték az emberek felvenni a buszmegállóban álló embereket, illetve bábúkat öltöztettek be, és raktab be a kocsikba :D Szóval megbukott. Ez talán pont Franciaországban volt :D
fsgh
az még annyira nem is gáz:D én kb 20kilóméterre lakok a sulitól(pest széltében hány kilóméter?:P mert ha 20 akkor nem mondtam sokat..)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bertino
gyalogolj be melohelyre 4 km-t helyettem is, thx.

fsgh
hát igen, de elég sok embernek tényleg messze van a munkahely/iskola...Például én a 17kerületbõl sétáljak/biciklizzek be a 9.kerületbe?:D szép lenne.
Buszhoz is 5:30kor kelek...hát még úgy:P

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Molnibalage
Az ami Fr-ben. Többen jártak egy kocsival. Elõkerültek a bringák és az emberek végre hajladóak lettek két saroknál többet sétálni. Bõdületesen lusta igen sok ember... Ott a sztrájk hatására Sarkozy-nek vissza kellett vennie reformjaiból. Hát itthon sem ártana...

Igazából 1 olyan hét kéne itthon, hogy nem jár semmi. Kire lehet mutogatni, hogy nem ad pénzt a mûködésre? demszky, gyurcsány és köcsög társai. A tömeg õket szépen meglincseli és az élet szépen megy tovább.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

fsgh
az origon is megírták itt

Szerintem ez már biztos...Mi lesz itt még a MÁV is megáll...

fsgh
ez még mindig nem 100%-ig biztos de már alakul...(önzõ vagyok én örülnék neki nagyon)

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
BKV szerintem nem fog...De ez majd kiderül nemsokára...16:00-kor ülnek össze utoljára..a híradóban már benne is lesz mit döntöttek.

bertino
így kell ezt.

banok
MÁV se lesz holnap

ha már lúd legyen kövér.

fsgh
igen ezzel én is vagyok...vagy nagy tömeg lesz, vagy senki se lesz...De lehet hogy úgy gondolkodnak mint Te hogy senki se lesz mert mindenki belegondolt hogy sokan lesznek és ezért azt gondolják hogy felférnek a buszra és mégis csak sokan lesznek:DDDDDDdd ezt bogozd ki:P

fsgh
:DDDDdd

#4434: ja ráadásul az én sulimhoz el se visz 1 busz se:DDd

CattiBrie
Én elõször arra gondoltam hogy hát ha sztrájk, akkor tuti hogy tömeg lesz mindenhol.. de utána meg arra, hogy biztos mindenki így gondolkodik.. szal lehet hogy elindulok éjszakaival.. :)

[/spam]™

ezt kinyomtatom és bekereteztetem:)

A türelem rozsdát terem.

meg egy csomószor át kell szállni az éjszakain

A türelem rozsdát terem.

fsgh
nálunk is köcsögök...Mondom lehet csak az éjszakai járatok járnak majd...erre a válasz: nézzem meg mikor járnak és menjek azzal.
valószínû hogy felférek rá...

AMúgy:

"Az oktatási bizottság elnöke elmondta: ha sztrájk lesz hétfõn, nem kapnak igazolatlan hiányzást azok a diákok sem, akiknek az iskolájában nem rendeltek el tanítási szünetet." Tehát nem kaphat érte a diák igazolatlant HA lesz sztrájk...

ja suli miatt én is örülnék ha lenne:P de az i(ga)zgató biztos elvárja hogy sétáljon be az ember

A türelem rozsdát terem.

fsgh
ja szerintem is az lesz hogy 1-2 busz nem indul aztán annyi...Egyszer sztrájkolnának már rendesen...(elfogult vagyok...nekem a suli miatt lenne jó:P)

bertino
vagy mégis

biztos megegyeznek nem merik megtenni, hogy leállítják

A türelem rozsdát terem.

bertino
pf. :|

fsgh
pénteki tárgyaláson nem egyeztek meg...szombatin se...holnap 4-kor még lesz 1 talákozó.

Mighty
Nekem ugy tunt, hogy a magam neveben irtam :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CattiBrie
Ez így megint egy hülye kérdés. Fel tudom tenni a kérdést úgy is, hogy sokan egyet értenének a járatritkítással.

[/spam]™

CattiBrie
Mert engem nem érdekel, hogy ki, mit, kire fog... És szerintem/számomra nem tartozik a BKV témához. Csak a kézzel fogható témát szeretem, nem elküldeni egymást ide-oda csak mert a másik valamit máshogy gondol és persze ugyanúgy nem tehet semmit, hogy bármi is jobb legyen. Szóval 'üres fecsegés' helyett a normális témát támogatom.

[/spam]™

Atisz
1 kérdés: egyáltalán van valaki a Hagyón kívül aki egyetért a járatritkítással?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Senki nem szeretne. De vannak akik csak ebbõl értenek... (illetve vannak akik még ebbõl sem és legyintenek a napi 100 milliós buktára - pl. MÁV Start)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A politika miért nem normális? O_o

banok
hé. Én nem szeretnék több napos sztrájkot. Beszélj a magad nevében. Így sem tudom, hogy hétfõn mi lesz.

Hali, nézd a metros.hu-t oda mindig ki vannak téve a legújabb hírek a tömegközlekedésrõl. Így könnyen megtalálod közte a sztrájkról szóló híreket is. A fontos hírek szinte kivétel nélkül linkelve vannak a metroson.

CattiBrie
Gondolod, ezért mostanra teszik a bkv sztrájkot? .)

[/spam]™

Mighty
Nyáron persze más, de a mostani idõjárás szerintem tökéletes a bringázáshoz :)

CattiBrie
Na jó, de ha magamból indulok ki, tuti késve indulok el.. :D

Amúgy próbáltam azt egyszer, hogy áttekertem bnõmhöz minél lassabban.. mégis megizzadtam.. igaz, akkor azért nyár közepe volt (és még volt biciklim) :)

[/spam]™

Molnibalage
NAGYON kényelmes tekeréssel is el lehet érni a 18 km/h-s átlagesebbésget...

Mighty
Nem kell tekerni, mint az õrült :P
Gondolom Hollandiában sem mindenki ez alapján dönti el, hogy bringázik-e vagy sem.

2. pont rám is érvényes :(

CattiBrie
(Végre nem politika, hanem normális, hasznos a téma ebben a topikban!)

[/spam]™

CattiBrie
A bicikli jó és szeretek tekerni, de 1. nincs biciklim, 2. ha lenne, nem tudnám hova tenni, ezért nincs, 3. mire odaérek összeizzadom magam, és ha olyan a cél, hogy nem lehet mosakodni, az gáz (fõleg a körülöttem lévõ embereknek :]).. Na meg a tököm teker, ha a város tele van autóval! bleee :( (mármint mert az utam többnyire általában a városon át vezetne)

A sétálás jó, szeretem! Innen 5km az elsõ villamos, de azzal bejutok Lehel és onnan már csak 1-2km a négyeshatos.. :) De a tömeg a villamosokon, ha más nem jár :S

De amúgy meg nyilván a leggyorsabb utat választom.

[/spam]™

Molnibalage
És talán rájönna a magyar ember, hogy beza van bringa és lehet sétálni is vagy egy autóban többen utazni.

fsgh
Egyéb jármûvekre vonatkozóan (villamos, troli, metró, HÉV) 0%-ot határoztak meg elégséges szolgáltatás gyanánt.

szal semmi...

de még holnap reggel 8kor tárgyalnak...

CattiBrie
És mi van a villamosokkal?

Most azon kívül h akkor dugig lesznek..

[/spam]™

Mighty
Igy igaz. Vegyenek peldat az angol es francia sztrajkokrol. Ott nem szaros fel napig van sztrajk (ami kb csak bosszusagot okoz, de valtozast nem), hanem akar hetekig is.