\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Én nem is állítóttam, hogy csak Ők.Fő ellenségkép szerepét pedig nem töltik be nálam. A topic témáját illetően viszont a legnyagyobb gondot a cégnek mégis a tulajdonosa okozza.

Pestről pedig annyit, hogy Budán kékvérűek laktak/laknak. Persze ez az elmúlt jó pár évtizedben felborult. De a döntő többség mégis különb a pestinél, mégpedig abban, hogy aki beleszületett annak a vagyon és a hatalom természetes. Egy sehonnai pesti egy minimális hatalommal a kezében már félistennek képzeli magát. Ezért tettem és teszek különbséget pesti és budai közt. Olyan ez mint vidéki vagy pesti(budapesti). Egyébként említettem, hogy nem pesten lakok hál' Istennek immáron 2 és fél éve megint. A magánkézzel pedig ha nem erről az országról lenne szó, melléd állnék. De MaO. velejéig korrupt. Külföldön vannak trösztellenes törvények, itt szabad rablás van. Ez bassza a csőrömet. Ez pedig nem az SZDSZ hibája, nem is az MSZP-jé, hanem az elmúlt 20 évben kormányban vagy ellenzékben lévő pártoké. De hát Ők sem vágják maguk alatt a fát. Azért a pénzért viszont amit leadózunk nem ezt kéne kapjuk. Csak a magyar ember kényelmes demokratikus tüntetésen, demonstráción részt venni ami a közös ügy érdekében szól. Az állami csecs nem rossz, csak nem szabad(na) elfeledni, hogy Ők a szolgák és nem mi.