BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
hogy érthetsz egyet egy butával? csak nem vagy te is buta? :o

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
gondolod, ez a kettõ nem jár együtt?

Molnibalage
Tökéletesen egyetértnük ebben. Hol kell aláírni? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
" munkatársak felét kirugdalják"

Hohó, errõl szó nincsen csak járatritkításról...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike
egyébként pedig ha a véleményemre vagy kiváncsi kedves Molnibalage, akkor szerintem dilettánsok vezetik mind a BKV-t mind a fõvárostz

Mike
nem jó, hogy nem férsz fel
nem tudom mi a stratégia
bármi lehet

Mike
nem hinném
vannak olyanok akik pesszimisták, mindenben rosszat látnak, és vannak az optimisták, akik pozitivan látják a jövõt. én optimista vagyok
hosszú távon a BKV még jobb is lehet
lehet, hogy most lecsökkentik a szolgáltatást, a munkatársak felét kirugdalják, és ezzel új alapokra helyezik az egészet, amibõl aztán lehet fejlõdni, de szét is zülleszthetik az egészet, igaz
csakhogy mi ebbe nem látunk bele, nem tudjuk mi miért történik, mi van a háttérben
vagdalkozunk csak összevissza, meg hörgünk, hogy milyen drága a jegy, legyen több járat, legyen olcsóbb, és majd kifizeti a Télapó vagy az állam, mert az Államnak terem ugye a pénz, vagy csak egyszerüen nem a mi gondunk, legyen és kész, az hogy mibõl azt meg oldják meg, csak nekünk ne kelljen fizetni. és nem csak a bkv-val van így hanem az egészségüggyel, oktatással is

Mike
miért nem lehetne ezt így irni:

Szerintem évtizedek óta szinte csak rombolják a tömegközlekedést.

az hogy én mi vagyok, vagy mi rólam a véleményed, számít szerinted? nem
a lényegre koncentrálj
állítasz valamit, ennyi
a többi sallang nem kell, ki kiváncsi rá? senki

bertino
küzdeni ? ezért ?
felesleges, bár ez nem egészen ide tartozik, de innen menni kell, nincs mese 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Molnibalage
Te meg észérvet nem mutatsz. A tapasztalat azt mutatja, hogy amennyiben elkezdenek egy ilyen mûveletet akkor annak csak egy fajta kimenetele van és az rossz. Erre jösz te meg a BKV és a sok okos dorid és olyan hülyeségeket terjesz, hogy ez lesz nekünk.
Nem személyeskedés, de végiggondolva mi jö le ebbõl? Az, hogy buta vagy.

Fabio Capello
Igen, tényleg szar hogy nem férek fel a buszra mert az amúgy is tömött járatot tovább ritkítják. Csak azt ne mondd hogy ez a kurvanagy stratégiai elképzelés. Nem kívánom folytatni ezt az értelmetlen hadakozást, mindketten értelmes élõlények vagyunk tudtommal, úgyhogy egyezzünk meg annyiban hogy mindkettõnknek megvan a maga álláspontja. Én itt szeretném ezt lezárni 😊

Molnibalage
ÉVTIZEDEK óta szinte csak rombolják a tömegközlekedést. Nem figyelsz? Vak vagy?

Mike
mert ha jön valaki más, akkor jön a tejjel-mézzel folyó kánaán, ugye?

Mike
interneten a nagybetü kiabálás, ez általános szabáléy
látom a személyeskedésrõl sem tudsz leszokni

Mike
katasztrófa az amikor egy földrengés miatt összedõl a fél város
na az katasztrófa
az hogy busz most fél óráként jár negyed óra helyett az max szar

ráztatok már gatyába céget?
elõször minimalizálok, alapokat leteszem, aztán építkezek
senki nem mondta, hogy totál le akarnák építeni a bkv-t
de mihelyt valamilyen szolgáltatás csökken, ami szerintetek alanyi jogon nektek jár, egybõl világvégét vizionáltok

annyira nem látunk bele abba mi miért történik, mik a startégigi elképzelések

Molnibalage
Ki kiabál? A nagybetû a nálam kiemelés. Az elgépelés meg abból adódik, hogy egyfelõl nehéz nyugodtnak maradnom a vezetés másfelelõ az olyan droidok miatt, mint te...

Fabio Capello
A lakosság permanens ellenállási problémáját lásd abban hogy nap mint nap küzdeni kell a megélhetésért. De ebbe inkább ne menjünk bele, neked is és mindenki másnak megvan a pro és kontra a témát illetõen, de egyben egyetértünk: változtatások kellenek, sürgõsen

Mike
1. feleslges kiabálni
2. nézd és nem nézzed
3. feleleges engem minõsítgetni, ugyanis a vita nem arról szól, hogy a partnert különbözõ jelzõvel illetjük

Mike
Prága mekkora és Budapest mekkora

Mike
minderre mibõl lenne pénz? ma már a lakosság is permanensen éllenáll mindennek
szerinted miért nem megy el az 1-es Kelenföldig? az Andor utca miért még mindig 2x1 sávos? miért nincs még kész az M0-ás?

Fabio Capello
Az áremelés plusz járatmegszüntetés akkor is hosszútávon katasztrófához vezet

Mike
ne léegyünk már demagógok, mire lenne elég az a pénz, semmire

Molnibalage
Ezen én is eltöprengtem, csak a barátaim meg itthon vannak...
Inkább küzdeni kéne ezért az országért.

bertino
ezért kell takarodni külföldre ezerrel 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Molnibalage
Te még mindig nem érted... 20km-rõl vagy messzebrõl ki az az elvetemült aki ezzel járna be? A kis szennyezésû jármûnél jobb a semmilyen!

Két robogó elfoglal egy autó parkolót. Tényleg "kis" hely...
Ahhoz képest, hogy mit tud egy robogó méregdárga.

NÉZZÉL már szét a világban és nézd már meg, hogy ott mit értenek tömegkölekedés alatt.

Prágában zónákra van osztva a város és 1 zónán belül 1 óráig utazhatsz mindenen. Az egész városra kiterjedõ jegy kb. 300 forintnak megfelelõ összeg volt tavaly. Vasárnap 1 óra alatt a város déli végébõl elértük az északit 2 átszállással!! Ez Pesten mikor jönne össze, mikor 15-20 perceket kell majd várni???

Az ÖSSZES jármû amin utaztam tiszta volt és fûthetõ és HAZAI gyártmány.

Ott is élvezték a KGST áldásait, de mégis fényévekkel elõttünk járnak.

Ezt meg talán nézzed meg és utána vagdalkozz te zseni.

Fabio Capello
Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a hangnemet... <#wilting>

"Mert igen, a jegy és bérletár emelésbõl származó bevétel így az õ zsebébe vándorol."

Valóban, minden jegy, minden bérlet a BKV vezér zsebébe vándorol! Te idióta barom!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Molnibalage
Milló helyen le lett írva, de a te lustaságod miatt összefogalom.

1. Buszok helyett inkább troli fõleg a belvárosban.

2. Villamos hálózat csonkítása helyett bõvíteni kéne. 1-es villamost elvinni Etele térig, 47/49 régen a Nyugati-térig járt. Talán nem kellett volna ezt és sok más villamosvonalat felszámolni. A villamos hálózatból sikerült szinte önálló vonalakat létrehozi...

3. Elõvárosi vasutak, HÉV és metrók összektése, menjenek be a belvárosig. Többet érni, mint a szutyok 4-es metro. A HÉV vonalakra is ráférne felújás és bõvítés.

Fabio Capello
vagy az egyik vagy a másik. Nembánom, kifizetem azt a 280 forintot a jegyért, de akkor már joggal várjam el azt, hogy ne kelljen 20 percet ácsorognom a megállóban mert a buszt ritkították... Igazából ha vezérigazgató úr fizetése nem háromszorozódott meg volna, a prémiumja meg nem nõtt volna a duplájára, talán lenne pénz másra is. Mert igen, a jegy és bérletár emelésbõl származó bevétel így az õ zsebébe vándorol.

Mike
de keveset fogyazst és kevés hely kell neki
vannak olyanok is, amik nem környezetszennyezõk

azon kell elgondolkodni, mivel tudod rávenni hogy az emberek átüljenek az autókból
és az nem a tömegközlekedés, ahol egymás bûzát szagolod, meg ki tudja ki ült elötted az ülésen

mi bajod van a mai tömegközlekedéssel Bp-n? legyen olcsóbb, még több járattal, még több jármûvel? mégis hogyan?
hallgatlak!
lózungokat dobálni és összevissza és üvöltözni könnyü!

Match
Külön tetszik, hogy felhozzák sokszor miskolcot. Originally miskolci vagyok, és az ottani közlekedés valami siralmas...És most tudtam meg, hogy még ezt ritkították (mindjárt leírom, miért nem vettem észre).
Ha hazamegyek családot látogatni, akkor pl ha otthonról le kell mennem pl a nagyszülõkhöz vagy a nõvéremhez, ami ha jól emlékszem 4 megálló, akkor inkább gyalog megyek, mert 15 perc alatt megvan, és sokkal jobban megéri, mint kifizetni 300 ft-ot a jegyért, elõtte meg egyhelyben várni 15 percet míg jön a villamos. De szoktam sétálgatni diósgyõrbe is, ami már elég nagy távolság, és elmegy mellettem 2-3, jobb idõben 3-4 villamos.
És ezt ritkítják...Ezt akarják itt is?
Miskolcon a "talán épphogy használható" tömegközlekedésbõl mostanra bizonyára "abszolút használhatatlan" közlekedést csináltak. Gondolom a BKV szerint pedig "bevált".

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Molnibalage
Én már így is sokszor brnigával megyek haza, mert az esti edzésem végén már nem jár haza semmi...

Fabio Capello
engem szerencsére ez csak életem kis hányadában érint, mert bár pesti vagyok, de csak haza járok oda mivel szegeden tanulok. Itt fél évig utazom egy bkv havibérlet árából.

Molnibalage
A tiszta városi közlekedés jegyében?? Nincs hangosabb és szennyezõbb egy robogónál te zseni. Azt hol parkolsz vele? Elsõ sarkon elkötik és igen drága és télen nem az igazni. Nem lenne ésszerûbb inkáb FEJLESZETNI a tömegközlekedést? Nem a 4-es metróra gondolok..

Mighty
Vennék én minden további nélkül. Csak egy apró probléma van: hol tároljam? Ezért nincs bringám sem 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mike
ami még mindig nem olyan magas, ha azt vesszük hogy egy liter benzin is lassan 300 HUF
tessék venni egy robogót

Mike
és látom 25-30 vagy
szal nem kell itt velünk üvöltöznöd, azt hiszem
tessék a gyógyszert bevenni

Molnibalage
Pontosan efele tendálunk. Vitézy Dávid és sokan mások ezt elõre meglátták, bár ehhez nem kell jósnak lenni.

Fabio Capello
a magyarázat a favoritom: a csökkenõ utaslétszám miatt -> bakker, ilyen jegyárak mellett mit vártak? Ha most még megszüntetik a járatok negyedét, még kevesebben fognak utazni... Lehet a BKV saját magát viszi csõdbe az ilyen akcióival? Ja és figyeljétek meg, év végére a diákbérlet már el fogja érni a 3600 forintot, a jegy meg a 300(!!!!) forintot, mert tuti lesz aug-szep környékén még egy emelés...

Molnibalage
És? Milyen 8 csillag? Attól, hogy rég vagy itt és sokat szólsz hozzá, attól még mondhatsz kapitális baromságot.

Én nem bliccelek. Nullaszaldós tömegközlekedés meg a világon nem létezik, azért támogatják mert MEGÉRI! A tisza városi levegõ és csendesebb utcák megfizethetetlenek pénzben. Jártál már Prágában?

Na AZ a város. Bp. nagy része mellette csak egy cigányputri..

Mike
kemény replika volt, csak értelme nem sok

Mike
mi bajod a logommal? Mike vagyok, nem a logom
8 csillagom van, inkább arra figyelj, ha már a logoknák tartunk

Mike
gondolom te szabnád meg kit lehet megölni
kevesebbet kellen bliccelni talán

B0B0
Te meg siralmas. <#levele>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Molnibalage
És a te logóddal te mivagy? Csak azért mert káromkodok?

Molnibalage
"Lehet erõs túlzás de nem csodálkoznék ha úgy érne véget mint okt23"

Nem ez nem erõs túlzás. Mi mást tehetnék? Ez hol 10%-os ritkítás amit leírnak. LESZAROM, hogy átlagosan 10%. A HÉV-ek amúgy is tömöttek és mé ezt akarját ritkítani? NORMÁLISAK ezek? Az utas az ellenség?

Rómában régen róma deklarált ellenségeit büntetlenül meg lehetett ölni...

Mike
komolytalan vagy

Molnibalage
Aha. És miért? Húzz el te is a sunyiba az ilyen kijelentéseiddel...

Mike
akkor ezt írd le újra, káromkodások nélkül, és akkor talán komolyan veszlek