6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#4796 Ma Újpesten a bérletbemutatásomra az ork reakciója egy szép, hangos büfögés volt... -
Christo #4795 Városálom 2010
Ez a videó kötelező darab mindenkinek :) -
#4794 Én is épp tegnap olvastam a köki áthelyezéses dolgot, nem is tudom hogy mire számítsak jan 5-től, mert arra járok minden nap tanfolyamra :D -
#4793 köki -
#4792 sorold már el légyszives, hogy a III. kerületben 16 év alatt mit tett le Tarlós -
#4791 Tarlós rendbetette volna-e, ez max hit kérdése
Schmitt pedig annyira volt független mint a pápa házas
csak a vak nem látta -
#4790 Ügyes vagy hogy 3 félmondattal elintézel 2 remek embert. Tarlós pár év alatt rendbe tenné Bp-et, persze ehhez előbb esélyt kéne neki adni...
Schmitt pedig nem hazudott, független jelölt volt, a Fidesz csak támogatta. Erre pedig azért volt szükség mert egy törpepárt sikeresen démonizálta a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjét (és csak így volt esélye a győzelemre ha Orbán neve fel sem merül vele kapcsolatban). -
BenceYCE #4789 ennek én örülök a legkevésbé :( -
#4788 no ebben is igazad van -
BenceYCE #4787 Eladhatunk mindent és az miért lenne nekünk jó? Cégen belül a maszek kéz felszámolná a korrupciót, de a saját szintjén megmaradna. Mit gondolsz, hogy ha magán kézbe kerülne, akkor bejelentené az első adandó alkalommal, hogy holnaptól 15%-kal olcsóbb a jegy? A gáznál is azt mondták, hogy olcsóbb lesz. Végig is nézhettük, hogy milyen szépen csináltak egyéb költségeket. Villany? Egy kézben van mind, ott dolgozik az anyós. Az állami árszabályozásunkkal kitörölhettük a seggünket. Miért gondolod, hogy a tömegközlekedés privatizálása meghozná az általad kész ténykét, általam messzi utópiaként várt javulást? A kapitalista szemléletbe a gyengék szó szerint belehalnak. Ha egy férfi a 4 fős családját biztonsággal el tudja látni a fizetéséből és Őt hívjuk átlagembernek, akkor leszarom, hogy a nyugdíjas és a tanuló mit eszik, mert megél a család. De ha nem vetted volna észre itt nyugdíj mellett dolgoznak akárcsak suli mellett, egy két gyerekes családban meg dolgoznak látástól vakulásig, hogy a két gyereket felneveljék. Nem hinném, hogy az élettől megkaptad már valaha is azokat a pofonokat amitől tudnád reálisan értékelni az átlagember helyzetét. Nem kívánom Neked, mert az nem jó senkinek, de ne próbálj meg 11. kerületiként egy olyan országban átlagemberként reformot és észt osztani ahol 7.5 millió ember kevesebbet keres mint egy BP.-i McDonald's-os mosogató. Próbálj meg Békés megyében lakni ahol a családi házad ér 3.5-5.5 milliót (tehát az anyagkölstég legfeljebb felét kitevő és a munka díjról ne is beszéljünk), és keress a nejeddel együtt 120.000 forintot. Megtudod, hogy a tej ott így mennyivel drágább vagy a gáz-villany. Próbáld magadat elhelyezni a társadalomban és utána verd más f@szával a csalánt. Keresztanyámék amíg szét nem verték a TSZ-eket 200 sertést, több ezer baromfit neveltek. A kapitalizmus behozta Nekik az import terméket. A kormány persze nem védte a magyar termelőket. Most ketten, öregen élnek a tanyájukon ami már semmit sem ér kettejük összesen 65.000 HUF-ot kitevő nyugdíjukból. Amikor megkérdi, hogy mi történt mit mondjak Nekik? Nem eszünk? Ezért nincs már szükség a sertésre és a baromfira? Vagy mondjam azt, hogy bejött a kapitalizmus, egy multicég többet olcsóbban szemlélettel szarabb termékével elárasztotta a miacot és mi tapsolunk hozzá, mert Mike azt mondta? A saját véred ellensége vagy? Én a boltban meg sem veszem azt a terméket ami nem magyar, csak ha itt olyat nem gyártanak. Ha a gyengébbet leszarod, hogy mennyiből él, akkor a nagyszüleid és a gyermekeidet szarod le. Ha csak átalakítják a pénz elosztását, már akkor is hatalmas veszteség ér egy családot. Eddig ha kiesett egyvalaki, akkor csak az Ő bevétele hiányzott egy családból. Most egy 6 fős 3 generációs családban a két fő közül kiesik egy és felére csökkent a bevétel. Megpróbálhatod a gyerekedet összeköltöztetni a nagyszülőkkel, de akkor több a család rezsije. Sehogy sem jó ez az irány, ez csak a tőkéseknek kedvez. -
BenceYCE #4786 Én nem is állítóttam, hogy csak Ők.Fő ellenségkép szerepét pedig nem töltik be nálam. A topic témáját illetően viszont a legnyagyobb gondot a cégnek mégis a tulajdonosa okozza.
Pestről pedig annyit, hogy Budán kékvérűek laktak/laknak. Persze ez az elmúlt jó pár évtizedben felborult. De a döntő többség mégis különb a pestinél, mégpedig abban, hogy aki beleszületett annak a vagyon és a hatalom természetes. Egy sehonnai pesti egy minimális hatalommal a kezében már félistennek képzeli magát. Ezért tettem és teszek különbséget pesti és budai közt. Olyan ez mint vidéki vagy pesti(budapesti). Egyébként említettem, hogy nem pesten lakok hál' Istennek immáron 2 és fél éve megint. A magánkézzel pedig ha nem erről az országról lenne szó, melléd állnék. De MaO. velejéig korrupt. Külföldön vannak trösztellenes törvények, itt szabad rablás van. Ez bassza a csőrömet. Ez pedig nem az SZDSZ hibája, nem is az MSZP-jé, hanem az elmúlt 20 évben kormányban vagy ellenzékben lévő pártoké. De hát Ők sem vágják maguk alatt a fát. Azért a pénzért viszont amit leadózunk nem ezt kéne kapjuk. Csak a magyar ember kényelmes demokratikus tüntetésen, demonstráción részt venni ami a közös ügy érdekében szól. Az állami csecs nem rossz, csak nem szabad(na) elfeledni, hogy Ők a szolgák és nem mi. -
#4785 a versenyszféra ott is jó, ahol szolgáltatás van
imint irtam merkur telep, patyolat, állami boltok, ahol kegyet gyakorltak az eladók
van különbség aközött, hogy valaki a vevből él, vagy azt csinál amit akar, az államtól úgy is megkapja a pénzét
dolgoztam versenyszférában 8, államiban 6 évet
az állami szféra nem optimalizált, nem eredméynközpontú, igazi patópáluras munkahely, ahol nem kell megszakadni
jártál már földhivatalnál pl.?
állami hivatalnokoktól ne várj csodát
az önkormányzati hivatalnokoktól se
ahhoz le kéne cserélni a teljes vezetői kart, osztályvezetői szintig, ami úgy sem lehetséges
ezen egy kormányváltás sem fog változtatni
ie kapitalista szemlélet kellene, ami nincs, de ha jönn is valaki, legalább egy éves nyüglődés lenne, rengeteg hisztivel, sztrájkkal, tüntetéssel -
#4784 Mo-n nem csak az SZDSZ korrupt
azt megértem, hogy az agyadban, ők lebegnek mint főellenségkép, de túl kéne lépni ezen
Mo-n az állami hivatalnokok rossz hatásfokkal dolgoznak, korruptak, tőlük várni megoldás önmaguk megerőszakolására, botorság
egyvalamit cseszett el az SZDSZ, és az tényleg ők, aikor úgy szervezték Bp-t, hogy az 22+1 öbnálló önkormányzatból áll
és nem hiszem, hogy Bp-n mindent az SZDSZ nyakába kéne varni, pont emiatt, ahány kerület annyi féle onkormányzat, Demszky sem félisten
én spec XI. kerületi lakosként meg vagyok elégedve Molnár munkájával, nem mondom, hogy nem lenne még hova fejlődni, de haladunk
abban is egyetértünk, hogy Demszky koncepciója sok esetben nem volt jó, de pl. hogy a M0-ás még mindig nincs kész nem Demszky miatt van, és abban sem hiszek, hogy minden rossz, és csak rossz amit csinált. Ilyen nincs, a világ nem fekete és fehér, jó és rossz
és megjegyezném nem Pest, baromira irritál a pestizés, nem is vagyok pesti. Budapest vagy Bp, ha megkérhetnélek, ha már itt dolgozol (és talán lax is)
végezetül nem hiszem azt, hogy duplájára nőne a viteldij, ha több magáncég üzemeltetni a bp-i tömegközlekeést
tudod, kereslet-kinálat, üresen senki nem járat passziból buszt, metrókocsit
anno megépithette volna a Matra a metrót, de akkor is ez ment, jaj milyen drága lesz, jaj a kapitalisták kizsákmányolják majd a népet, pedig a Matra nem azért ruházott volna be, hogy legyen pár alagótja, meg üresen járatott metrókocsija
egyzserüen féltek a kapitalizmustól, és az a legviccesebb, hogy pont a konzervativok félnek legjobban a piactól, verenytől, és inkább szeretnének állami csecsen maradni -
BenceYCE #4783 Valahol elkeveredtem a válaszban. A lényeg a privatizációban rejlik. Ha valami hasznot hoz, akkor elprivatizáljuk. Ez nem jó. Ez azoknak jó, akik reszketnek a pénzért, mert ezzel bebiztosíthatják magukat, hogy ne kelljen 4 évente remegő térddel hazamenni. A versenyszféra jó dolog ott ahol termelés van. De nem azzal van a gond, hogy az államé, tehát közvetve az országé, hanem azzal, hogy nincs kontroll. Egy magánszemély kitaposná a dolgozók belét, mert a szakszervezet szó hatására menekülnie kéne vagy törvénytelen eszközhöz nyúlnia. Persze más eu-s országban megy a szakszervezet, de itt már csak pár cégnél van. Nagy seb ez Nekik. Nem vagyok hajlandó bevenni a hintáztatós dumát, hogy bár a munkavállalóknak rosszabb lenne privatizálás után, de az utasközönség jól járna. Jól járni így is jól járhatunk, csak a sikkasztásokat és egyéb félig-meddig törvénytelen dolgokat kellene visszaszorítani. Hogy is mondta annak idején Demszky az egyik közbeszer. pályázatra? Minek azt meghirdetni, úgy is ez a cég nyerte volna. Hol van ilyenkor az igazságügyi miniszter? De van még pár ilyen front ahol bicskanyitogató dolgok történnek. A posta bár nyereséges valamelyest, mégis rászorult, hogy eladja két igen értékes ingatlanát a Moszkva tér környékén. Az egyik műemlékvédelem alatt állt. Eladták, majd a pénz elfolyt. Most méregdrágán bérlik a Mammut egyik üzlethelyiségét, amely folyamatos kiadásként szerepel. Ha elfogyott az előbb említett ingatlanok ára, máris veszteséges a cég. Tehát csörgethetjük a harangokat, hogy veszteséges és el kell privatizálni. Ennyi. Ezt gondold végig, hogy az új tulajon kívül kinek jó. Ha valami hasznot hoz, hát hozza az államnak, de ne egy magánszemélynek aki ennyi pénzzel már hatalommal bír. Jó ez a hatalom az államnak, közvetve Nekünk. Matematikailag kissé sántít, hogy ha valami veszteséges akkor az új tulajdonosnak nem lesz az. Az új tulaj meg karitatív szervezet, hogy egy veszteséges céget vesz meg? Piacvásárlásnál megértem, de nincs konkurencia. Most akkor hogy is van ez? -
BenceYCE #4782 Bolíviában nem a tömegközlekedést hanem az áramot és az ivóvizet privatizálták. Több mint 2x-esére emelkedett mindkettő ára. Fél évig harcoltak utcai harcokban a kormány erőivel. Végül mikor kiderült, hogy egy retkes amcsi cég bitorolja a tulajdonjogot, még hevesebbek lettek az összecsapások. Végeredményképpen a cég helytartója elmenekült az amerikai nagykövettel együtt. Magáncégként óriási tőkével bárkit megvesznek, likvidálnak vagy konkurenciaként eltaposnak. A GVH meg mint minden más MaO-i esetet megnézve kilóra vannak megvéve. Mit gondolsz miért került Nekünk 20.000-be annak idején egy db demszky karó vagy több millióba egy vizitdíjautómata? Szerte Európában megoldják az 1/3, 1/3, 1/3 elven a közlekedést. Csak itt fizet többet a magyar kormány és az utazóközönség. Támogatom, hogy ki kéne venni a tulajdonos kezéből a BKV feletti hatalmat, csak sajnos ez a Főv. Önko. és én nem a Főv. Önko.- kezéből venném ki a BKV-t, hanem az SZDSZ kezéből a Főv. Önko.-t. Nem csak a BKV-t teszik így tönkre hanem egész pestet. A statisztikákat elvézve lehetetlen, hogy demszky és az SZDSZ törvényesen bitorolná ezt a pozíciót. Nézz szét más MaO.-i nagyvárosban ahol arányaiban véve több jut a tömegközlekedésre. A főváros azért akart annak idején terjeszkedni, mert a búsás gázsit szedő agglomerációs övezet által beszedett iparűzési adó hozzájuk landolt volna. Nem véletlen, hogy több BP-i kerület ki akart válni. Akik beléptek Pestbe, azok is megbánták. Nézz meg egy Budaörsöt. Virul, mintha nem is MaO-i város lenne. Eszük ágában sincs igába hajtani a fejüket, és örülök neki, hogy Érd sem. Szégyen amit ez a törpepárt tett Pesttel, de valahol azt kell mondjam, hogy meg is érdemlik. Vidékben több a hazaszeretet mint Pestben. Ott kisebbek a közösségek és az emberek jobban törődnek a lakhelyükkel. Pesten egymást tapossák az emberek azért a koncért amit a főváros hagy nekik pedig Ők fizetik az egészet. Nem bántam meg, hogy elköltöztem Pestről. Már csak a BKV-t kéne lecseréljem egy helyire. -
#4781 ne kérdéssel válaszolj
fejtsd ki akkor Boliviát
én nem a tömegközlekedéssel kelek-fekszem -
BenceYCE #4780 Bolívia? -
#4779 utolsó mondatodat alá is tudod támasztani valamivel, vagy csak spekuláció a részedről? -
BenceYCE #4778 Ezzel a 40mrd-dal megint az MSZP rángatta ki az SZDSZ-t a szarból. Egyiket sem féltem és nem vagyok Fityiszes sem, de ez a végeredmény szempontjából mindegy. Akkor is mi fizetjük meg. Jobban tetszene, ha ezt a pénzt nem vonnák le tőlünk adó formájában és csak a fogyasztó fizetné. Kihagyva belőle a kormányt és a tulajdonos/megrendelő Föv. Önko.-t. A baj csak az, hogy így a következő kormánynak vagy Önko-nak semmi beleszólása nem lenne, mert hosszú távra magánkézbe kerülne a cég. Monopol helyzeteként vagy sok kicsi kartellban pedig legalább 2x-esére emelkedne az utasok kölsége. -
#4777 Schmitt hazudott
Tarlós pedig nem csinált semmit 16 év alatt Óbudán
nem tudom ki ünnepelte, ismerem Óbudát, alig változott vmi -
#4776 Ha nem érzelmi, akkor milyen alapon? Mondj már egy épkézláb intézkedést ami a nevéhez fűződik. Demszky alatt a főváros a legenyhébb kifejezéssel élve is csak vegetált.
Nem volt ellenjelölt? Tarlós István aki Óbuda ünnepelt polgármestere volt, munkájáról még a helyi MSZP-s, SZDSZ-es képviselők is elismerően nyilatkoztak. 1.7%-kal maradt le...
Aztán ott volt előtte Schmitt Pál is (akit mondjuk a baloldal zsigerből gyűlöl, bár nem tudom miért, mert nála jámborabb politikus nem sok van). -
#4775 Ühüm.
Ha valakit bántalmazni akarok, akkor vascső, vagy vasúti-töltési kő. Szóval maradjunk annyiban hogy a tojás és a paradicsom a véleménynyilvánítás kategóriába tartozik.
"állami monpoliumnál mi lehet drágább is pazarlóbb? tudom, a magán monopolium"
Erre nem is mondok semmit, mert magad is megválaszoltad (csak akkor tudnád mi a fenének adod itt a hülyét?). Ha vmi magánkézbe kerül, akkor már a maradék kevés kontroll is eltűnik felőle és te fizeted meg az "új főnök" thaiföldi katasztrófa-turizmus hóbortjait is...
A MÁV-ot, BKV-t, Volánbuszt azért kell állami kézben hagyni, mert (nagyon egyszerűen) vannak dolgok amiket elérhetővé kell tenni a kisember számára is, igénybe tudja venni az átlagember is, ne legyen már luxus ha pár kilométert utazni akar.
Aztán olyasmit már nem is említek, hogy mindenhol népszerűsítik a tömegközlekedési eszközöket... itt meg mintha tudatosan kényszerítenék a prolit hogy üljön autóba. Pedig környezetvédelem terén sem állunk jól ugyebár, mert míg az ezredfordulón Európa egyik legkevésbé szennyezett levegőjű fővárosa volt Budapest, addig ma már-már milánói mélységekbe merülünk olykor... -
#4774 Itt játszottam vele. Rá gondoltam.
Nem viccelek, az utolsó előtti kérdése az volt, hogy elmebetegsében szenved -e akira gondolok. Igennel válaszoltam. Kitalálta kire gondolok.... -
BenceYCE #4773 A szadesz remélem hamarosan a saját kardjába dől. -
#4772 Megint az állam segít, pedig a fővárost kéne törvényileg kötelezni inkább. -
BenceYCE #4771 Az, hogy az emberek pénzért egymáson taposnak az csak egy szervezetnek jó. Máshol miért tud működni? A korrupció felszámolására is van megoldás, csak sajnos a vakok bedőlnek az egymásnak ugrasztásnak. -
BenceYCE #4770 :) -
#4769 remélem hogy nem az állami adományra fogok rászorulni idős koromban -
BenceYCE #4768 Ennél a kapitalizmusnál még az eredeti liberalizmus is jobb volt. Legyél nyugdíjas és élj meg a jól megérdemelt 23.000-ből. -
#4767 majd még válaszolok a felvetéseidre, de nem most -
#4766 ellenzékből könnyü igérgetni -
#4765 most hallottam hogy 40 mrd-t kap a BKV
máig él a szocializmus ebben az országban -
#4764 "em az kor számít jelen esetben de ha te most vettél először felnőtt bérletet, akkor nekem b+ ne legyél türelmetlen"
Ja, és arról nem is beszélve, hogy a cégnél dolgozók a felsővezetésben mire kapják a pénzt? 6 év (!) kellett, hogy észrevegyék, hogy a Ráckevei HÉV járjon már gyakrabban. Reggel fél hétkor már így is csak heringek módjára lehet utazni rajta. Vicc.
MINDEN talulmány és szakember (BME is, mint független, + VEKE) az mondja, hogy a 4-es metró szar ebben a formában, de csakazértis azt építik. Volt egy 15 pontos lista, hogy mi lenne jó abból a pénzből. (és akkor még csak 250 milliárdról volt szó és nem 550-ről!). A metró a 15. helyen volt. Anyád...
Mikor megmondták a 250 milliárdot akkor csak úgy hasraütöttem és azt mondtam, lesz ebből még 600 is. Majdnem jól saccoltam, pedig akkor még nem voltam annyia tapasztalt, mint most. Akkor és most sem voltam pénzügyi szakember csak tudom, hogy milyen országban élek. Ja ezt én igyért csináltma és 30 másodperc alatt. Nem kellett hozzá hónapok és milliárdok, mint a szakrétő cégeknél? Én ne pattogjak?
-
#4763 "nem az kor számít jelen esetben de ha te most vettél először felnőtt bérletet, akkor nekem b+ ne legyél türelmetlen, hanem szépen fogd be a szád, majd ha dolgoztál, adóztál 2-3 évig, utána mondhatod hogy kezdesz türelmetlen lenni, de te most még számon nem kérhetsz semmit
te jelenleg még csak kibic vagy."
De miért de díszfasz? FIZETTEM amit rámróttak. Pont. Nem én szabatam meg a díjat. Ha kevés, akkor emeljék. (Megjegyzem mindig messze infláció felett emeltek...). Ez nem érv, hogy azért ne pattogjak, mert a cég olcsóbban adja a bérletet. Talán én találtam ki?
----
"mit fizettél? a bérletet? az 1/3-át
én meg Bence, meg a többike a 2/3-át, és akkor te vagy még felháborodva, türelmetlen vagy és követelődsz? mire fel? olyan vagy mint egy kisgyerek, akinek anyu-apu eddig megvett mindent"
1. A jó kurva anyád megint. 16 éves korom óta dolgozom. Az szidjad te kis köcsög. A tököm teli van velem. Lehet, hogy sok inagynélő és lógós van itthon, de az nem én vagyok. Suli mellett is dolgoztam nem keveset.
Szar meló volt, szar pénzért. De csináltam.
2. A milliós gázsikkal + lopásokkal mégis milyen érdemi munkát folytatnak ott fent. Több, mint 1 évtizede járok a fővárosba és érdemi fejlődés mi volt ez alatt?
- 1 db Lágymányosi híd, állam fizette...
- a 13-as villamost kicsit fejlesztették
- néhány új busz
- új éjszakai mentrend (nem a BKV csinálta, hanem a VEKE, ingyér...)
Ellenben mi zajlik?
- Szakértői cégek szakértik a nagy büdös semmit milliárdokért.
- Villamosvonalak szisztematikus felszámolása és elhanyagolása.
- Kétes busztenderek.
- Röhejes villamosvásárlások drágán és szarul.
- A főváros teljességgel alkalmatlan városüzemeltetésre. Egy kibaszott útfelújítást nem tudnak rendsen levezényelni. A hídelúítás végképp nem megy. (ez nem BKV hiba, de akik ott vannak kb. egy banda..)
Sorljam még?Veled nem tudok érdemben vitát folytatni. Miért? Mert egy fasz vagy. Nevetésges a hozzállásod. Arra vered, hogy fital vagyok. És? A szüleim szerinted nem adóztak? Amikor én dolgoztam suli mellett gondolod nem adóztam. Most is dolgozok, nem adózok? Fizetek mindent amit a BKV kér.
"mit tettél le eddig te az aszatlra?"
Talán BKV-s vagyok bazdmeg? Én végezzem más helyett a munkáját INGYEN? Különböző fórumokon tőlem és mástól is cirka egy tucat értelmesebb ötletet olvashatsz fél óra alatt, hogy mi kéne pl. a kibaszott 4-es metró helyett.
Kibaszottul tele van a hócipőm veled. Külön vicc hogy bismered, hogy arra a patkányra szavaztál. -
#4762 Szarok? Aha... Akkor talán nézd meg a járatrikításnál, hogy ki melyik oldalon állt. -
#4761 "nem hiszem, hogy nyereségesen működtethető lenne"
Valóban nem. 1/3 - 1/3 - 1/3 hozzájárulás dívik ma. Namármost jegyárakból jön már most cirka 45-46%. 1/3 az állambácsi. A gond az, hogy a főváros nem ad egy kanyit sem mikor 100%-ban az ő tulajdona.. -
#4760 Övéim? :DD hát nem :) -
#4759 pl. én
és tudatos döntés volt ez a részemről, és nem érzelmi alapon ment, főleg nem demszky, mert ő a polgármester, és em az érdekel, hogy milyen párt szineiben indul, hanem hogy mit tesz, mit nem tesz
Demszky jelenleg ezzel együtt csak azért nyert utóbbi 2x, mert az ellenjelöltek annyira szarok voltak -
#4758 nem az kor számít jelen esetben de ha te most vettél először felnőtt bérletet, akkor nekem b+ ne legyél türelmetlen, hanem szépen fogd be a szád, majd ha dolgoztál, adóztál 2-3 évig, utána mondhatod hogy kezdesz türelmetlen lenni, de te most még számon nem kérhetsz semmit
te jelenleg még csak kibic vagy.
mit fizettél? a bérletet? az 1/3-át
én meg Bence, meg a többike a 2/3-át, és akkor te vagy még felháborodva, türelmetlen vagy és követelődsz? mire fel? olyan vagy mint egy kisgyerek, akinek anyu-apu eddig megvett mindent
mit tettél le eddig te az aszatlra? hözöngeni mindenki tud, ahhoz sok tehetség nem kell, meg ugye addig sem kell csinálni semmit, és mégis milyen fasza érzés: kimegyek tüntetni és megváltom a világot
Váltsd meg a világot, de magad körül először, ha mindeki csak ennyit tenne, és nem a másikat lesné, már jobb hely lenne Mo -
#4757 20 éve pusztit? szerinted
de ezt érrzelmi alapon gondolod