\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Mike at home
    Mo-n nem csak az SZDSZ korrupt
    azt megértem, hogy az agyadban, ők lebegnek mint főellenségkép, de túl kéne lépni ezen
    Mo-n az állami hivatalnokok rossz hatásfokkal dolgoznak, korruptak, tőlük várni megoldás önmaguk megerőszakolására, botorság

egyvalamit cseszett el az SZDSZ, és az tényleg ők, aikor úgy szervezték Bp-t, hogy az 22+1 öbnálló önkormányzatból áll

és nem hiszem, hogy Bp-n mindent az SZDSZ nyakába kéne varni, pont emiatt, ahány kerület annyi féle onkormányzat, Demszky sem félisten

én spec XI. kerületi lakosként meg vagyok elégedve Molnár munkájával, nem mondom, hogy nem lenne még hova fejlődni, de haladunk

abban is egyetértünk, hogy Demszky koncepciója sok esetben nem volt jó, de pl. hogy a M0-ás még mindig nincs kész nem Demszky miatt van, és abban sem hiszek, hogy minden rossz, és csak rossz amit csinált. Ilyen nincs, a világ nem fekete és fehér, jó és rossz

és megjegyezném nem Pest, baromira irritál a pestizés, nem is vagyok pesti. Budapest vagy Bp, ha megkérhetnélek, ha már itt dolgozol (és talán lax is)

végezetül nem hiszem azt, hogy duplájára nőne a viteldij, ha több magáncég üzemeltetni a bp-i tömegközlekeést
    tudod, kereslet-kinálat, üresen senki nem járat passziból buszt, metrókocsit

anno megépithette volna a Matra a metrót, de akkor is ez ment, jaj milyen drága lesz, jaj a kapitalisták kizsákmányolják majd a népet, pedig a Matra nem azért ruházott volna be, hogy legyen pár alagótja, meg üresen járatott metrókocsija

egyzserüen féltek a kapitalizmustól, és az a legviccesebb, hogy pont a konzervativok félnek legjobban a piactól, verenytől, és inkább szeretnének állami csecsen maradni