\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Molnibalage
    "em az kor számít jelen esetben de ha te most vettél először felnőtt bérletet, akkor nekem b+ ne legyél türelmetlen"

Ja, és arról nem is beszélve, hogy a cégnél dolgozók a felsővezetésben mire kapják a pénzt? 6 év (!) kellett, hogy észrevegyék, hogy a Ráckevei HÉV járjon már gyakrabban. Reggel fél hétkor már így is csak heringek módjára lehet utazni rajta. Vicc.

MINDEN talulmány és szakember (BME is, mint független, + VEKE) az mondja, hogy a 4-es metró szar ebben a formában, de csakazértis azt építik. Volt egy 15 pontos lista, hogy mi lenne jó abból a pénzből. (és akkor még csak 250 milliárdról volt szó és nem 550-ről!). A metró a 15. helyen volt. Anyád...

Mikor megmondták a 250 milliárdot akkor csak úgy hasraütöttem és azt mondtam, lesz ebből még 600 is. Majdnem jól saccoltam, pedig akkor még nem voltam annyia tapasztalt, mint most. Akkor és most sem voltam pénzügyi szakember csak tudom, hogy milyen országban élek. Ja ezt én igyért csináltma és 30 másodperc alatt. Nem kellett hozzá hónapok és milliárdok, mint a szakrétő cégeknél? Én ne pattogjak?