\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Molnibalage
    "nem az kor számít jelen esetben de ha te most vettél először felnőtt bérletet, akkor nekem b+ ne legyél türelmetlen, hanem szépen fogd be a szád, majd ha dolgoztál, adóztál 2-3 évig, utána mondhatod hogy kezdesz türelmetlen lenni, de te most még számon nem kérhetsz semmit
    te jelenleg még csak kibic vagy."

De miért de díszfasz? FIZETTEM amit rámróttak. Pont. Nem én szabatam meg a díjat. Ha kevés, akkor emeljék. (Megjegyzem mindig messze infláció felett emeltek...). Ez nem érv, hogy azért ne pattogjak, mert a cég olcsóbban adja a bérletet. Talán én találtam ki?
    ----

"mit fizettél? a bérletet? az 1/3-át
    én meg Bence, meg a többike a 2/3-át, és akkor te vagy még felháborodva, türelmetlen vagy és követelődsz? mire fel? olyan vagy mint egy kisgyerek, akinek anyu-apu eddig megvett mindent"

1. A jó kurva anyád megint. 16 éves korom óta dolgozom. Az szidjad te kis köcsög. A tököm teli van velem. Lehet, hogy sok inagynélő és lógós van itthon, de az nem én vagyok. Suli mellett is dolgoztam nem keveset.
    Szar meló volt, szar pénzért. De csináltam.

2. A milliós gázsikkal + lopásokkal mégis milyen érdemi munkát folytatnak ott fent. Több, mint 1 évtizede járok a fővárosba és érdemi fejlődés mi volt ez alatt?

- 1 db Lágymányosi híd, állam fizette...
    - a 13-as villamost kicsit fejlesztették
    - néhány új busz
    - új éjszakai mentrend (nem a BKV csinálta, hanem a VEKE, ingyér...)

Ellenben mi zajlik?

- Szakértői cégek szakértik a nagy büdös semmit milliárdokért.
    - Villamosvonalak szisztematikus felszámolása és elhanyagolása.
    - Kétes busztenderek.
    - Röhejes villamosvásárlások drágán és szarul.
    - A főváros teljességgel alkalmatlan városüzemeltetésre. Egy kibaszott útfelújítást nem tudnak rendsen levezényelni. A hídelúítás végképp nem megy. (ez nem BKV hiba, de akik ott vannak kb. egy banda..)

Sorljam még?Veled nem tudok érdemben vitát folytatni. Miért? Mert egy fasz vagy. Nevetésges a hozzállásod. Arra vered, hogy fital vagyok. És? A szüleim szerinted nem adóztak? Amikor én dolgoztam suli mellett gondolod nem adóztam. Most is dolgozok, nem adózok? Fizetek mindent amit a BKV kér.

"mit tettél le eddig te az aszatlra?"

Talán BKV-s vagyok bazdmeg? Én végezzem más helyett a munkáját INGYEN? Különböző fórumokon tőlem és mástól is cirka egy tucat értelmesebb ötletet olvashatsz fél óra alatt, hogy mi kéne pl. a kibaszott 4-es metró helyett.

Kibaszottul tele van a hócipőm veled. Külön vicc hogy bismered, hogy arra a patkányra szavaztál.