\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Bár engem elküldtek szabira a sztrájk idejére, azért remélem lesz érdemi döntés a BKV ügyében. Mindemellett azt is, hogy az utasok felfogják, ez a sztrájk nem ellenük, hanem értük készül. Hetente legalább egyszer előfordul, hogy a fél munkaidőmet buszra várással töltöm, és minden második nap nem tudok időben kiindulni a telepről, mert a kiadott busz nem felel meg a 2008/04-es FFU-nak. 05:30 helyett a 6. busszal indultam ki a minap 11 óra körül. Milyen érdekes, hogy ez csak a Troligarázsban és a Kelenföldi garázsban van. A többiben valahogy jut pénz a buszokra. Az is biztos véletlen, hogy a lassú privatizálást ezzel a két buszgarázzsal folytatnák. A vezetőséget (értsd az SZDSZ kezében lévő Fővárosi Önkormányzat tulajdonos és egyben megrendelő szerepkörében lévő tolvajokat) nem igen érdekli, hogy mivel utazik a közöünség. Az első busz nem termelt levegőt, a második be sem indult, a harmadikban majd lebetegedtem, mert az ülés kicsúszott alólam és lesesett a helyéről, a negyedik semmiféle világítással nem rendelkezett, az ötödik a fék levegőkörét vesztette fékezéskor, a hatodiknál már becsuktam a szememet a 2008/04-es fölött és fogcsikorgatva kivittem.