BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Interjú Vitézy Dáviddal
nah akkor itt van minden alaposan kibogozva 😊

A közhatalom a sürgetõ jelennel s nem a megtervezendõ jövõvel érvel. Ezért aztán minden tevékenysége arra szorítkozik, hogy óráról órára elkerülje a konfliktusokat. Nem oldja meg, csak egy idõre elodázza õket, amihez minden lehetséges eszközt felhasznál, még azon az áron is, hogy emiatt még több és nagyobb össztûznek néz hamarosan elébe.
Ortega - A tömegek lázadása link

Met
kész röhej az egész...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Atisz
Nem tudom ez miért baj, legalább tovább "érvényes" 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

89
Enyémre meg vmilyen folyós filccel és egybõl ahogy megfogtam szétkenõdött az egész <#falbav>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Molnibalage
Nézzétek meg a VEKE oldalát is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mighty
Az mind semmi. Az en berletemre piros tintaval irtak ra a datumot. A narancssarga savra. Gratulalok, ranezesre nem lehet megallapitani az ervenyesseget, szinte kiguvadt szemekkel kell megnezni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

robos
Én csak arra leszek majd kíváncsi, h ezentúl, h fogják majd ellenõrizni a bérletek érvényességét pl. a metrónál?!
Ugyanis innentõl kezdve egyenként kell majd megnézegetniük a bérleteket, mert mkinek más naptól lesz érvényes!! <#wow1>
Erre lesz kapacítása a BKV-nak? <#fejvakaras>
Ebbõl akkora parasztlázadás lesz, ha ezt bevezetik pl. a reggeli csúcsba, h egyenként vizslatják meg a bérletek érvényességét a sok "iskolázott" ellenõr, h csak na! <#levele>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Molnibalage
Pontosan az történt amit vártam. Már az elsõ héten sikerült lejáratia magát a BKV-nak. Nem a bérlet fajtával kéne szarozni (amúgy sem ér semmit, ezt is megjósoltam, bár erre egy általános iskolás 2. osztályos gyerek is képes volt...) hanem talán több pénztár kéne. Boráros téren is bezárták az aluljáróban levõt... Anyád.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezt is érdemes ám megnézegetni:
Éjszakai buszhálózat térképe

Sland
😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

CattiBrie
Pont arra jövök és igen, kb. ide Káp-ra.. majd elhoználak ha kocsival mennék/jönnék. 😛

[/spam]&#8482;

Sland
most nézem, hogy utvonalterv.hu-n lehet idõpontot állítani 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Hali

Remélem tud valaki segíteni, mert én rohadtul nem tudok kiigazodni a bkv.hu menetrenjén.
Utvonalterv.hu-n ilyenkor nem lehet éjszakai járatokat nézni, úgyhogy nem tudok mit csinálni.

Olyan éjjel 1 óra körül hogy tudok visszajutni a Hõsök terérõl az Óceánárok utcához, vagy Káposztásmegyerre a piros 20-as végállomása környékére?

Mighty
Ez mekkora feladat lett volna...
Hoznak egy dontest (megszunik a havi berlet), de az atallast nem konnyitik meg, nem szervezik meg annak hianyaban fellepo meg nagyobb berletvasarlasi rohamot...

CattiBrie
tákszi 😊

[/spam]&#8482;

Sland
úristen...
tudnám hogy fogok éjjel 1kor hõsök terére jutni a csillaghegyrõl...

Fabio Capello
uccsó metró 23:50, azontúl éjszakai járatok, és a 4-6 egész éjjel jár

Sland
holnap, vagyis 31-rõl 1-jére éjjel járnak metrók villamosok meg a hév?
éjfél és 1 óra között mondjuk

CattiBrie
Akkor még holnap vegyek 30 napos bérletet? 😊

[/spam]&#8482;

Fabio Capello
Már csak két nap és jön a BKV fantasztikus újévi áremelése....

Crokin
Végre valami... én ezt bevezetném a nappali járatokra is, mert 5k-t nem fizetek, inkább elsétálok. De ha tudnék az ell.-tõl venni jegyet akkor vennék, mivel az automaták kész vicc, pénztár meg nincs azon a környéken.
Arról nem is beszélve, hogy miért fizetek ki egy teljes járat hosszára szóló jegyet, ha csak 2-3 megállót megyek? Meg a bérlet is... kb 14-15 napot dolgozok egy hónapban, 2 villamost használok munkába menet. Minek nekem bérlet? Ha megvenném a jegyet akkor az egy hónapban 15k rofl. Bérlet a fele kb az igaz, de nem akarom körbeutazni Budapestet, nem metrózok, csak munkába járok bkv-val. Miért nem lehet CSAK erre a két viszonylatra bérletet venni(?), persze nem 15-kért.

más:
az arcképes összvonalas havi bérlet ára 8250 Ft

három naptári napra érvényes turistajegy ára 3400 Ft<-- ez hogy jött ki? Meg az 1550ft-os napijegy?

Repatarurgyán

Atisz
Miért is értenék hozzá? Remélem te majd elmondod 😊
Sajna itt nem forognak 510 milliárdok, csak 4-5 milliók. Szóval ebben sem fogsz sok örömöt találni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mike at home
nem abba, hanem a városod dolgaiba
úgy látom nem érted az önkormányzatok lényegét

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Atisz
Itt max. a nap 2x-i nyugdíjas járatba tudnál beleszólni, szóval ezt buktad 😄

Atisz
Ha nem Demszkáj kapitány lenne a BKV nem hivatalos feje, akkor ez még igaz is lenne...

CattiBrie
A szerelvény vagy a pályája? 😊

[/spam]&#8482;

Gyerekek, egy a lényeg, lesz hosszabb fogaskerekû 😛

Mike at home
egyébként meg lehet, hogy a BKV-ban benne van a te pénzed is, de az önkormányzathoz aztán már tényleg semmi közöd

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hol lax? holnaptól beleugatok

0Fritz0
Ebbe ne menjünk bele, mert teljesen felesleges.
Mindenki fizet mindenhová.
A Pöstiek pl.: a vidékfejlesztésbe/támogatásba, a vidékiek pedig a fõváros közlekedésébe.
Egy szép nagy körbefizetõs család vagyunk és mindenkinek szar. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

jól elszórakoztok az én pénzemen?
Atisz
Nem a te városod. Fõváros. Az én városom nincs olyan kiemelt státuszban, mint Bp. És a BKV-t sem csak a ti adótokból tömik.

Mike at home
egyrészt én dolgom, másrészt nem hittem a csodában
ki vagy te hogy elbíráld a döntésem?
akkor szidom amikor nekem tetszik az ÉN városom, én lakom itt, én szavaztam rá, nem te.
Nem akarsz mindjárt szsvazati jogot is? Az önkormányzat csak ránk tartozik, a fõvárosi önkormányzat nem a kormány, nem egy ország önkormnyzata. Mint ahogy a kerületi sem. Én sem szólok bele abba, ahol te laksz. Ezt kéne végre felfogni

Mike at home
mi Budapestiek inkább adunk mint kapunk, szal nem kell az adóval jönni

Atisz
Elég buta vagy ha az elsõ 4 év kudarca után még 3x hittél a csodában. Ezek után szerintem nem kéne szidnod, hiszen ha vki, akkor pl. te tudtad mire képes - mi várható el tõle. Most szidod, de ha még1x indul a fõpolgármesteri posztért, akkor újra rá fogsz szavazni...

Atisz
Beleszólok, mert Bp nem csak 1 város, hanem A fõváros. Mivel elég sok pénzt fizetek éves szinten a BKV-nak - ezáltal Bp-nek, ezért egy nagyon pici beleszólásom nekem is van a fõváros helyzetének alakulásába.

Atisz
Kí mondta hogy nem bírom a dugót? Mivel sokat használok tömegközlekedést és gyalogolok, ezért minimális alkalommal keveredek dugóba. Azért kell a dugódíj, hogy más is ilyen "szerencsés" legyen mint én 😊

Met
lesznek itt még nagy baz+ek<#szomoru1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mighty
Huzos, ami ebben a varosban tortenik... Vajon meddig feszitik a hurt? 20000 forintos berlet? Metro 10 percenkent a csucsban???

Mighty
Ejszakai potlek. Sofornek, ellenoroknek, garazsban levoknek, stb.

89
"350 forintért"
éjjel drágább az üzemanyag???

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Mighty
Nagyon helyes. Vegre nem fogjak melegedonek hasznalni a budos csovesek, meg a tajtreszeg allatok.

Punker
már látom a hírekben a megszúrkált õröket.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"