6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
BenceYCE #4716 A 4-es metróra költött pénzből másutt már kettőt is építettek volna.
Másrészt kötve hiszem, hogy a Főv. Önko. BP által befizetett iparűzési adóból ne tudna felhúzni egy tetves metrót. Nem a metró kerül nekünk sok pénzbe, hanem azok akik milliomossá akarnak felnőni belőle. (vagy csak gyarapítani az eddig megszerzettet) -
#4715 A BKV sztrákkal egyetértek. A cég lassan elemeire esik szét. A buszok legalábbis afelé tendálnak. Nincs mese, demszkyt agyon kell lőni és a 4-es metró építését elfelejteni amíg nincs pénz és nem ad egy vasat sem a főváros a BKV finanszírozására. -
#4714 :\ -
BenceYCE #4713 Bár engem elküldtek szabira a sztrájk idejére, azért remélem lesz érdemi döntés a BKV ügyében. Mindemellett azt is, hogy az utasok felfogják, ez a sztrájk nem ellenük, hanem értük készül. Hetente legalább egyszer előfordul, hogy a fél munkaidőmet buszra várással töltöm, és minden második nap nem tudok időben kiindulni a telepről, mert a kiadott busz nem felel meg a 2008/04-es FFU-nak. 05:30 helyett a 6. busszal indultam ki a minap 11 óra körül. Milyen érdekes, hogy ez csak a Troligarázsban és a Kelenföldi garázsban van. A többiben valahogy jut pénz a buszokra. Az is biztos véletlen, hogy a lassú privatizálást ezzel a két buszgarázzsal folytatnák. A vezetőséget (értsd az SZDSZ kezében lévő Fővárosi Önkormányzat tulajdonos és egyben megrendelő szerepkörében lévő tolvajokat) nem igen érdekli, hogy mivel utazik a közöünség. Az első busz nem termelt levegőt, a második be sem indult, a harmadikban majd lebetegedtem, mert az ülés kicsúszott alólam és lesesett a helyéről, a negyedik semmiféle világítással nem rendelkezett, az ötödik a fék levegőkörét vesztette fékezéskor, a hatodiknál már becsuktam a szememet a 2008/04-es fölött és fogcsikorgatva kivittem. -
#4712 ehehe, buktad, erre állapot lett belőle
tetszik -
#4711 A kor nem érdem, hanem állapot. -
#4710 ja hogy afelnpttbérlet
most veszel először felnőttbérletet és én vagyok kishaver, ehehe -
#4709 esetleg nyomj fel a modiknál, hogy belinkeltem egy, a BKV témakörébe tartozó cikket, hűha, biztos meg fognak érte büntetni -
#4708 BKV-sokról szóló cikk
mi ezzel a baj?
nekem van bajom? kishaver?
el vagy te tévedve "kishaver" nem is kicsit -
#4707 A HÉV eladás valami eszement ötlet. Elképesztő, hogy ekkora idióta és korrupt baromok dönthetnek. -
#4706 Mi bajod van? Fogd vissza magad kishaver, mert baj lesz. -
#4705 nesztek link -
BenceYCE #4704 Erről van szó. Ez olyan mintha a tömeget verő In-kal sec.-es emberkéknek rendőri jogokat adnának. Ezzel csak az a baj, hogy rengeteg kötelezettséggel is jár, ami ezeknek az embereknek nem jó. Csak az azonosítási jogát nem szerezheti meg az ellenőr. Ahoz hivatalos közeggé kell válnia. Ez pedig a cég, illetve a tulajdonos Önkormányzat (szdsz) hosszú távú rejtegetett terveit miszerint lassan elprivatizálja a BKV-t (mert hogy bődületes pénzeket lehet rajta keresztül az államról lehúzni), nem egyezik. Az indok egyszerű, akárcsak a többi elprivatizált cégnél. Nem kell azután a választások sikeréért imádkozni. MaO-n ez gyak. azt jelenti, hogy míg a Versenyhivatal épp az éhes szájával teszi a dolgát felfelé, addig a nagyok széttapossák a kisebbeket. Ha esetleg le is pillant, onnan csak felfelé nyújtott bankjegyeket lát. Addig is nyugi van bliccelés terén. Kivéve természetesen a metrórendőrséget. -
#4703 na ne
az ellenőrnek ne legyen joga igazoltatni senkit
az ellenőr nem hatóság -
#4702 Értem, de erre jó a személyiig./diákig. szám is... -
#4701 azért fényképes, mert nem átruházható
tudod, ne járjon vele apu/anyu, hugi nagyi meg a fél család egy bérlettel
de lehet venni fénykép nélkülit is, akinek erre van ingere, csak az drágább -
BenceYCE #4700 A bérletigazolvány Téged igazol. A belerakott bérletszelvényen lévő, általad ráírt bérletigazolvány szám pedig azt, hogy az csak a Tiéd és nem az egész család használja felváltva. A kérdésedre a válasz pedig az, hogy még mindig sokan vannak akik megveszik lelkiismereti okokból. Pedig a cég is megmondta, a bliccelések által kiesett összegeket a bérletet vagy jegyet vásárlókkal fizettetik ki. Hát énvelem ha nem lennék bkv-s az égegyadta világon semmit sem fizettetnének ki. Nem sokáig kéne visszaélni a törvény adta lehetőségeinkkel, rögtön lenne igazságos megállónként fizetős elektronikus beléptető rendszer. Meg persze rend és fegyelem :D -
#4699 Hát ez az. De akkor minek? :) -
BenceYCE #4698 Bár marha bonyolultnak hangzik és a bliccelőknek is ad némi többlet infót, de azért remélem nem mondok újdonságot azzal, hogy az ellenőr SEMMILYEN igazolványt nem kérhet Tőled hivatalosan. A régebbi igazolványokban volt is asszem egy olyan lap amire rá volt nyomtatva, hogy kinek vagy köteles átadni. Szóljon ha valaki látott ott olyan bejegyzést, hogy bármely közlekedési társaság erre utasítást kapó dolgozójának köteles vagy felmutatni. -
#4697 Háát szerintem is rohadt idétlen hogy kell mellé egy ilyen fényképes külön a BKV miatt elkészített igazolvány, ez ilyen kommunizmusból itt maradt hülyeség biztos. Ahogy diák mellé elég a diákigazolvány szám, ide miért nem elég a személyiig. szám? -
#4696 aki nem tudja mi a felnőttbérlet szerintem kussoljon -
#4695 Mi meg rád. A BKV régen nem szakmai alapon működik... -
#4694 tudod mit cseszel el? a hülye kommentjeiddel az egészet
ki kiváncsi a politikai indittatású véleményedre? senki -
#4693 LOL -
#4692 Aranyos :) -
#4691 Nem, MMORPG. Van topikja.. :) -
#4690 Böngészős spíle? -
#4689 Aham. Nevezzük Tibiának. :) -
csapdani #4688 Wow, köszi! -
#4687 Mert a háttérben biztos fut egy java vagy flash ütő alkalmazás :P -
#4686 http://utvonal.bkv.hu/?Command=LaunchLine&type=villamos&line=149v
Nyertem! :)
Sokat kell várni míg letölti. Legalábbis nálam. -
#4685 Néha bejön a térképes megjelenítés a bkv oldalán :) -
csapdani #4684 Van valahol térkép a 149V vonaláról? -
Christo #4683 Jó kis PR videó az alstom metrókról nézze meg mindenki ;) -
#4682 hát ja, nyakig ülnek a pénzproblémákban, persze, hogy tojnak a műszaki állapotokra :) -
Christo #4681 Interjú Vitézy Dáviddal a BKV buszainak állapotáról -
zbz60 #4680 szerintem meg az durva állok Moszkván és szállok fel a buszra na ekkor oda jő az ellenőr hogy én mutasam meg a bérletet én de azt hiszi hogy le járt leszállit buszről erre meglátt egy másik kollegát hogy nézze má meg érvényes a bérlet ő mondja hogy nem járt le tehát menjek isten hírével és még én késem le a buszt. Durva. Nem? -
#4679 Na, azért ez már durva. Egy szép reggel meg azon kapjuk magunkat, hogy nincs busz. Bár már lassan most sincs... -
#4678 Csak idő kérdése mikor bukik Szilva és Flet0 is... -
Christo #4677 Nem volt kémprogram a BKV-nál
Lám-lám, lelepleződött a hazugság, a politikai kamu és az MSZP által ismét kesztyűbábként használt titkosszolgálatok akciózása a VEKE ellen.