\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Akinek autója van az tudja, hogy az autó nem üzemanyaggal megy, hanem pénzzel. Egyszerű azt mondani, hogy drágább a BKV, pedig ez csak akkor állja meg a helyét ha az elhasznált üzemanyag árát számolod, az egyéb költségeket pedig elhallgatod. Volt autóm és jól eladtam. Amennyi autóra van szükségem, azt megoldom úgy, hogy bérelek aznapra egy autót. Még ennek a költsége sem haladja meg azt az összeget amit CSAK a kötelezőre költöttem. Nincs benne a garázs, a téli/nyári gumiszett, a kötelező hiper áras szervízek és még sorolhatnám. Természetesen akinek KELL az autó, annak mindenképp megéri azzal menni, hiszen az egyéb költségeket már úgyis fizeti. De ha kiszámolja a km-enkénti 27-29 forinttal, már nem is olyan rózsás a helyzet. A BKV büdöskoszos, az autó meg kényelmes és odavisz ahova én akarom - szerű összehasonlításoktól meg távol maradnék, mert a Hungárián vagy a Rákóczin a dugóban, bezingőzben ülni sem jó, főleg ha látod, hogy a busz a saját sávjában kényelmesen halad. A metróval meg ne is hasonlítsuk össze. Szerintem itt elég egyensúly van, sajnos. Jobb helyeken kiépítettebb a tömegközlekedés, ott már rájött mindenki, hogy őrültek szállnak csak autóba.