\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Nem azért írtam az én szitumat, hogy úgy vedd szerintem ott volt mögötte a másik busz. Bár Te magad írtad, hogy jött nemsokára a másik. Azt viszont tudnod kell, hogy ha Ő késett valami miatt ami a mögötte haladót már nem zavarta, akkor Te nem az Ő utasa lettél volna. Ezt Te azt hiheted, hogy nem nagy dolog. Pedig elég kellemetlen amikor a Rákóczi úton végigtolja egymást két csuklósbusz. Lehet, hogy téged csak a felszállás érdekel és bármelyik megállóban megvárhatná azokat az embereket akik a lámpa zöldre váltásáig elérik a buszt, de azoknak valahol le is kell szállniuk. Ha ezzel megnöveli az utascsere idejét azzal értékes perceket veszíthet. És ne feledd a sebességgel minden négyzetesen arányos itt. Továbbra sem értem, hogy miért gondolod, hogy Neked Kiss Gézának szólt az ami történt, s hogy miért bánt amikor rövid időn belül odaért a másik. Bár nem szakmai tény, hogy a Blahán azért sűrűn járnak a buszok. Szakmai tény viszont az, hogy nem tudjuk becsukni az ajtót amíg nem szól a csengő. Én ilyeneken már nem is idegeskedem. Idegeskedjen az akinek a falujában csak reggel, délben meg este jön busz. Ha hosszú távon gondolkodsz akkor erőltesd, hogy kitakarítsák a régmúlt szemetét az íróasztalok mögül és odavaló emberek kapjanak helyettük helyet. Valszeg a burkolt, már régen megkezdődött lassú privatizálási folyamatnak a végtermékeként kapsz majd egy de inkább több "utasbarát" céget a jelenlegi helyett és kedvesen mosolyogva fognak úton útfélen ajtót nyitni Neked vagy a nagymamádnak a BAH csomópont kellős közepén ha úgy kívánod, csak ne kérdezd majd meg, hogy hogy jutsz el Bivajbasznádig, mert nemigazán fogod érteni a választ. Amíg meg a cég nem hajlandó többet fizetni a frontvonalban dolgozóknak, mert kell a pénz az éhes Demszki zsebekbe, addig nem fogják tudni lecserélni a 6 általánossal rendelkező volt kommunista elvtársak egykori személyi sofőrjeit sem. Csak az én csoportomban két volt munkásőr van. Te tényleg tartassz még elvárásokat a cég felé ebben a következmények nélküli országban?