\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • bld
    Üdv a topicot rendszeresen látogatóknak, érdekelne, hogy mással történt e már olyan mint velem illetve, hogy mit érdemes ilyen helyzetben tenni. A történet a következő: nyár elején kaptam egy levelet, hogy fizessek be 24 ezer forintot mert nem mutattam be a bérletem és húsvét után a 6os villamoson elkaptak, a probléma persze az, hogy a kérdéses időpontban nem is tartózkodtam a fővárosban. Az ügyfélszolgálatos annyit tudott mondani, hogy küldjem vissza a levelet, írjak hozzá énis pár sort, és majd kivizsgálják az ügyet. A kivizsgálásban konkrétan nem bíztam de abban igen, hogyha számon kérnék rajtam az összeget lesz mit mondanom:) Választ nem kaptam így ezzel az ügyet elintézettnek véltem, de most ismét kaptam egy ugyanolyan levelet, viszont már új időponttal. Ráadásul az új időpont szinte napra pontosan egy hónappal követi az előzőt. Nem szívesen leveleznék minden hónapban a BKV-val, saját pénzemen visszaküldözgetni a tévesen kiküldött leveleket, mászkálni stb. Ezért érdekelne, hogy mit lenne érdemes ebben a helyzetben tennem, a probléma kezd egyre jobban idegesíteni...