6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#4636 másik dolog, nem adtad meg egyszer a valós adataidat egy ellenőrnek?
ugyanis ellenőréknél ez össznépi szórakozás, egymás között cserélgetik a neveket, címeket, és kreálnak kamu büntetéseket -
#4635 néztétek milyen faszán átszámoztak mindent? mekkora káosz lesz! a sok nyögdijas meg minket fog zaklatni, hogy ez milyen busz, megáll akárhol, erre megy? -
#4634 bkv.hu
változások a nyitó oldalon. -
#4633 Nem, biztosan nem, énis gondoltam már ilyesmire és az ismerőseim közül sem volt senki ez biztos -
#4632 Személyit nem vesztettél el az utóbbi pár hónapban/évben? -
#4631 Beszéltem velük telefonon, de annyit tudtak mondani mint az előző esetben, hogy küldjem nekik vissza és majd kivizsgálják, maivel eddig is sokra mentünk -
#4630 akkor emailezd le az ügyfélszolgálattal, ők normálisak és segítőkészek
kérdezd meg van e regisztrált büntetés, és ha van, akkor mellékeljék -
#4629 Hja erre énis gondoltam már, de mivel debreceni vagyok, nem szívesen utaznék fel emiatt, pláne nem szívesen fizetném ki a vonatjegyet...;) -
#4628 be kell menni az akácfa utcába, asszem ott minden büntetést nyilvántartanak. Ha nincs papír, nincs bünti... -
#4627 Üdv a topicot rendszeresen látogatóknak, érdekelne, hogy mással történt e már olyan mint velem illetve, hogy mit érdemes ilyen helyzetben tenni. A történet a következő: nyár elején kaptam egy levelet, hogy fizessek be 24 ezer forintot mert nem mutattam be a bérletem és húsvét után a 6os villamoson elkaptak, a probléma persze az, hogy a kérdéses időpontban nem is tartózkodtam a fővárosban. Az ügyfélszolgálatos annyit tudott mondani, hogy küldjem vissza a levelet, írjak hozzá énis pár sort, és majd kivizsgálják az ügyet. A kivizsgálásban konkrétan nem bíztam de abban igen, hogyha számon kérnék rajtam az összeget lesz mit mondanom:) Választ nem kaptam így ezzel az ügyet elintézettnek véltem, de most ismét kaptam egy ugyanolyan levelet, viszont már új időponttal. Ráadásul az új időpont szinte napra pontosan egy hónappal követi az előzőt. Nem szívesen leveleznék minden hónapban a BKV-val, saját pénzemen visszaküldözgetni a tévesen kiküldött leveleket, mászkálni stb. Ezért érdekelne, hogy mit lenne érdemes ebben a helyzetben tennem, a probléma kezd egyre jobban idegesíteni... -
Christo #4626 Továbbra is csak ezt a videógyüjteményt tudom ajánlani, nézze mindenki -
#4625 feltörték a BKV-t. -
#4624 \o/ -
#4623 http://index.hu/politika/belfold/budapest/nostrike1508/ -
#4622 dekár -
#4621 :))) -
#4620 péntekig bírják ki, utána 3 napig nem megyek meloba, ha legközelebb beszélsz velük, kérlek ezt említsd meg nekik -
BenceYCE #4619 Ma beszéltem a Kelenföldis szakszervezeti elnökkel. Ma csak a pénteki verzióhoz sikerült visszakerekedni. Holnap még tárgyalnak, de már csak simítások vannak. Úgy néz ki, hogy nem lesz sztrájk, mert meg tudnak egyezni.
(NEM HIVATALOS!!!) -
#4618 akkor most kedden nem lesz? -
#4617 ha nem egyeznek meg addig akkor csütörtöktől lesz. -
#4616 Na most akkor mi lesz a sztrájkkal? Eddig 27-re volt bejelentve érettségire, most meg azt olvastam hogy Csütörtök pénteken lesz... -
#4615 Ahogy Vitézy megjósolta... -
#4614 hát ez meg milyen szó? :) -
#4613 Enyje... -
#4612 Mikrobusszal karambolozott a Combino - villamospótlók járnak
2008. április 24. 14:30
Villamospótló autóbuszok járnak a Blaha Lujza tér és a dél-budai végállomások között a 4-6-os villamos vonalán, mert a Baross utcánál egy mikrobusszal karambolozott az egyik Combinó.
Forrás: hvg.hu
Fényképek: automenedzser.hu -
#4611 ????? -
BenceYCE #4610 Baross/József krt? -
BenceYCE #4609 Hidd el, hogy ha egy csöves nem akar csövinek kinézni, akkor Te nem fogod kiszúrni a tömegben, hogy csövi. Csak egyszerűen a céltalan élet gondolata vezeti oda, hogy beleszarik a világba. Én ezért írtam, hogy kihúzkodnám a brókert a verdából. Engem sem érdekelne, de nem állnék neki kukákat túrni meg a saját gatyámba beleszarni, és nem rángatnám a bőrt a buszon. -
#4608 Micsoda tunkolós volt ma a városban.. :)
Látta valaki? :) -
BenceYCE #4607 Nyugdílyast húzzak ki a Ladából?
-
#4606 nem a bróker miatt kerülsz utcára, ne legyél már komcsi -
#4605 kb középen. -
#4604 És te melyik kocsiban voltál? Mert én ott, ahol beszállt a metróvezető bácsi. :) -
#4603 Azt nem hiszem. Az uszodánál nem jár :) -
#4602 ehhblehh -
#4601 Ahogy azt jól idézted: csak azért mert csöves. Az már más, ha büdös, vagy éppen utolsóbunkópraszt.
-- elolvastam :)
Annak az öreglánynak nem volt jó az orra? :)
..
Szép történet, de azért remélem, mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem ilyen csövire gondoltam! -
#4600 És vajon előtte a 30-ason is együtt utaztunk? :)) -
#4599 recskázó csöveshez már nekem is volt szerencsém
szvsz ugyanúgy le kéne penderíteni őket a buszról, mint ahogy kibasszák őket a metróból
egy-egy ilyen után nyugodtan ki lehetne hívni az ANTSZ-t fertőtleníteni -
#4598 Reggel 8 óra előtt volt? Mert azon én is rajta ültem. Leszállított a vezető és üresen ment tovább, otthagyva egy jókora tömeget :) -
#4597 http://itcafe.hu/hir/tesztelik_az_sms-jegyet_a_bkv-nal.html