BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bence mi errõl a váéleményed
a sok okos szerint a buszvezetõ helyesen járt el, mert a szabály az szabály
mikor lehet ajtót nyitni, mondhatom-e azt, hogy tegyen le, ki akarok szállni?
(remélem Bence azért olvassa még a topikot)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Apropó a járatcsökkentõs kampányfilmet lecserélték már olyanra ahol valóban tömött busz/villamos/hév látható?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ezeket a videókat néha majd nézegesd
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
miért ne lenne ilyen cég?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Na mindegy, mindenesetre én szerkesztem a metros.hu-t, amit azért napi ezren megnéznek, szóval valami kis befolyással én is birok a dolgokra 😛
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A BKV vezetésével van a baj, nem azzal hogy vannak BKV járatok Budapesten......
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
BKV sztájkok és VEKE 1. rész
BKV sztájkok és VEKE 2. rész
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Itt van egy régebbi témábavágó videó 😉
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
mi a teendõ akkor, hogyha azért kapcsoltak le az ellenõrök, mert még nem kaptam meg az új diákigazolványomat (idén vettek fel egyetemre), és emiatt nem volt idei érvényesítõ matrica a diákomon, ergo azt hitték hogy bliccelek, noha volt novemberi érvényes diákbérletem.
azóta megkaptam az új diákomat hálistennek, de annak pedig más a sorszáma, szóval ha azzal bemegyek az akácfa utcába akkor megint megbüntetnek? vennem kéne még egy novemberi bérletet?!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Most nincs. De reggel (vagy ma késõbb) lehet, hogy lesz. 😊
[/spam]™
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Köszi!
[/spam]™
[/spam]™
önmagaddal szemben kéne igényesebbnek lenned
az meg nem ment, hogy rám haraxol, mert kiderült, valótlant állítottál
nem érdekelsz innentõl... a véleményem leírtam, ennyi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
meg nem szeretem amikor valaki csak zsigerbõl vagdalkozik
tehát azt állítani, hogy a média tényként közli az említetteket, majd miután azt mondom ez nem így van, arra azt mondani márpedig igen, mert a média ilyen, majd kiderül, hogy ez csupán fikció, mivel te magad ennek egy percig nem néztél utána, hát ez ne is haragudj komolytalan
majd azzal mentegetõzni, hogy miért, más is így szokta, több mint szánalmas
Nem tudtam, hogy minden észrevétel megtétel elõtt utána kell nézni, nyilván neked sosem volt még olyan kijelentésed, ami ugyanugy ismert körülményû volt, mint esetemben.
<#lama>#lama>