BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
link Bencének

Bence mi errõl a váéleményed
a sok okos szerint a buszvezetõ helyesen járt el, mert a szabály az szabály
mikor lehet ajtót nyitni, mondhatom-e azt, hogy tegyen le, ki akarok szállni?

(remélem Bence azért olvassa még a topikot)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Atisz
Látom eléggé otthon vagy a tömegközlekedés témában 😊

Apropó a járatcsökkentõs kampányfilmet lecserélték már olyanra ahol valóban tömött busz/villamos/hév látható?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Áh végre egy rendes ember aki összefüggésbe hozza egymással a dolgokat 😊
Ezeket a videókat néha majd nézegesd

Atisz
Teljesen egyértek Christo-val, hallatni kell az embernek a véleményét. A mai fásult világban, amikor a miniszterelnök egy kézlegyintéssel elintézi a tüntetõket, vagy nappal a többi ember szeme láttára rabolnak ki valakit, nem szabad csendben maradni. A vélemény nyilvánítás korát éljük (legalábbis Nyugat-Európában)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hát azért talán mégis több annál mintha csak egy fórumon pofáznék 😉 Egyébként nem tudom mér örülsz annak hogy egy kecske nem csinál káposztát. Amit a veke el szeretne érni az a fejlõdéshez vezet, amit pedig a bkv vezetése szeretne elérni az a leépüléshez vezet. Ezt nem azért mondom mert csak úgy zsigerbõl utálom a bkv-t, mert mondjuk megbüntetett egy ellenõr, hanem mert arra van elég agyam nekem is hogy rájöjjek, hogy egy 500 milliárd forintos metró építése mellett 6 milliárd forintnyi hiány miatt 40 buszjáratot, plusz a 12-es villamost megszüntetni és 13%-al jegyárat emelni bûn.

Atisz
Pl. a Gazprom.

A befolyásod kb. annyi, hogy aki edig is útálta a BKV-t, most van mire hivatkoznia. Aki meg nem, az ezután sem fogja... egy kecske nem csinál káposztát. 😊

A két sztrájkoló garázsnak meg akarták vonni az év végi prémiumot. Így Kelenföldtõl és Cinkotától. Végül mégis kaptunk, asszem 20k nettót. Nem merték megcsinálni, mert meg kellett volna indokolni. Amit a sztrájk körül csináltak, hogy másnapra minden csillogott mint a kirakat, csakhogy fedezzék magukat, vagy az hogy bosszúból megvonják a két sztrájkoló garázstól az év végi pulykapénzt, az azért már vérlázító. Közben kiderült, hogy az Óbudai garázsban lopták az üzemanyagot, méghozzá az eddigi pofátlan mértékhez képest már gusztudtalanul szembetûnõen. (Tegnapi tv hiradó szerint) Az érdekesség az, hogy az 5 garázs közül az Óbudainak Kende Péter volt a vezetõje. Késõbb A Budán található Óbudainak és Kelenföldinek (együtt budai autóbusz üzemigazgatóság) lett a vezére. Nemrég feltolták, hogy ne csak a Budaiknak hanem az összesnek, így a pestieknek is Õ legyen a vezetõje. Így lett Õ a gumikerekûek feje. Most meg jön Neki ez a balhé. A délutánosok tankoltatják a buszokat mûszekvégzéskor a garázsban. Hogyan lehet az, hogy papíron az átfolyásmérõ 110 litert mutat míg a kutas 83 liternél többet nem tud belepréselni? És az egyik hónapban a busz szinte mindenkinél megtakarít, a következõben drasztikus túlfogyasztása van, majd megint késõbb normális. Piszkálgatják az LCD-s átfolyásmérõket. Köztudott. Mint ahogy az is, hogy a Transmannál nem teljes bérrel jelentik be az embereket, hanem 85e, plussz ami a zsebbe kerül. Nemrég átkerült kolega a 85-ön túl még 65-öt kapott. Késõbb átment a jobban fizetõ délutánba és ráhúzott 3 napot. A transman lesz@rja a törvényt. Örülnek a a buszvezetõ plusz napokat vállal be. Csakhogy a jármûvezetõk törvényben maximált munkaidejét elég jelentõsen túllépik. Így vitt haza abban a hónapban 180-at. Volt is ebbõl már balhé, de jókor jó helyen csusszant a zsebbe a zseton valakinél.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Igen, tudom hogy ez úgy hangzik, de én nem azt akartam kifejezni hogy nincs olyan cég aminek a vezetésével nincs baj, hanem azt hogy én nem tudok olyat mondani.

Mike at home
nem lát bele, de ugyanakkor azt mondja/írja: "Olyan céget meg nem tudok mondani aminek a vezetésével nincs baj"

miért ne lenne ilyen cég?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Aha, hát szerintem nagyonis rossz hogy ekkora bajok vannak a BKV vezetésével. És amit ezekben a videókban mondanak a vekések az sajnos igaz. Olyan céget meg nem tudok mondani aminek a vezetésével nincs baj, de ez hülye kérés, mert úgyis tudja mindenki hogy egy átlagos huszonéves fiatal nem láthat bele a világ cégeinek a vezetésébe.
Na mindegy, mindenesetre én szerkesztem a metros.hu-t, amit azért napi ezren megnéznek, szóval valami kis befolyással én is birok a dolgokra 😛

off: én is szegeden vagyok egyetemista, de ami a villamosokon szokott lenni reggel, meg a 10-es buszon az rémes

Mike at home
ja és ettõl mindjárt rendben van minden

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mondj egy céget, amelynek nincs baj a vezetésével. Az egyik túl sokat lop, a másik túl keveset, a harmadik fõnökével meg az a baj, hogy nem én vagyok...

Fabio Capello
Hát nem tudom... bár most amióta Szegeden vagyok egyetemista, viszonylag keveset BKVzom (kéthetente) de engem megijesztett, hogy 290 ft lesz egy jegy jövõre

Nem tettem utalást olyasmire hogy nincs szükség BKV-ra. És egy kicsit nézz körül a neten mondjuk ezt a fórumot nem árt ha végigolvasod és rájössz mirõl van szó.
A BKV vezetésével van a baj, nem azzal hogy vannak BKV járatok Budapesten......

Nem jó hogy vannak... jobb hogy vannak... Jobb ez így mintha nem lennének. De ha már az adóból fizetik és nem a saját bevételeibõl él(mert akkor már csõdeljárás alatt lennének), akkor legalább szolgálja a közjó érdekét. Ezzel szemben a minden szinten elkövetett lenyúlásról szól csak az egész. Úgyhogy az egy hét bkv nélküliségre buzdításodra reagálnék. Te tölts el egy hetet a kelenföldi garázs szervízében és ha rádöbbentél hogy mi a meztelen igazság akkor utánna beszélünk. OK?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

BKV elleni hadjáratot folytatsz? Ilyet az Alsószentnádasi TSZ ellen is lehetne csinálni... Pórbálj ki egy hetet BKV nélkül, meglátod, milyen jó, hogy vannak.

Ezt a két videót nézze meg mindenki, nagyon fontos és érdekes:
BKV sztájkok és VEKE 1. rész

BKV sztájkok és VEKE 2. rész

maerlyn
Nem hát. De a BKV elvileg kikérheti az adataid úgy, hogy kéri a nevét+címét annak, akit xy (azonosítószám, rendfokozat, szolg. hely) rendõr yyyymmddhhii-kor z helyen igazoltatott.

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

nyamiag
de a rendõr nem adhatja ki egy harmadik személy számára az adataidat, nem?

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

De vigyázz, nekem ugyanez volt a helyzet. Pl a MÁV nem fogadja el az iskolalátogatásit. Mondjuk az is igaz hogy a MÁV mindent megtesz azért hogy ne utazzanak rajta, a jegypénztárban azt mondják elfogadják, a kalauz megbüntet, aztán nesze vazzeg pereskedjél vagy mittomén...

Itt van egy régebbi témábavágó videó 😉

ChaosTeam
Vidd be a régi diákodat és az újat is a novemberi bérlettel, megmutatzod, hogy az a régi igazoványod, ez meg az új.... elvileg el kell fogadnia...
CattiBrie
reménykedj.. de sztem azt fogják mondani, hogy ideiglenes diákigazolvány

[/spam]™

BiG G
azzal már nincsen gond, mivel tegnap végre megkaptam az új diákomat, szóval tudom igazolni hogy oda járok... csak ugye annak más a száma, ergo nem tudom bemutatni a novemberi bérletemet az új diákommal, mert nem passzolnak össze... vennem kéne egy új bérletet amire ráírom az új számot? vagy reménykedjek benne hogy egy normálisabb embert fogok ki az akácfa utca 22-ben?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Kérdezd meg a suli titkárságát. Valószínûleg le tudják Neked igazolni, hogy aktív hallgatója vagy az intézménynek. Ezzel pedig a Nagy BKV sem kötekedhet.

BiG G
sziasztok!

mi a teendõ akkor, hogyha azért kapcsoltak le az ellenõrök, mert még nem kaptam meg az új diákigazolványomat (idén vettek fel egyetemre), és emiatt nem volt idei érvényesítõ matrica a diákomon, ergo azt hitték hogy bliccelek, noha volt novemberi érvényes diákbérletem.

azóta megkaptam az új diákomat hálistennek, de annak pedig más a sorszáma, szóval ha azzal bemegyek az akácfa utcába akkor megint megbüntetnek? vennem kéne még egy novemberi bérletet?!

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

CattiBrie
Ma reggel a bkv.hu fõoldalán volt kint infó.
Most nincs. De reggel (vagy ma késõbb) lehet, hogy lesz. 😊

[/spam]™

banok
jah igen sry

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mike
az ma volt

banok
hajnali 4-tõl 6-ig a kelenföldi és a cinkótai buszgarázsból nem mennek ki a buszok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mike
lesz holnap BKV sztrájk?

Nem tökmindegy? Egyiket sem veszitek meg! 😊

Atisz
Már ha valóban a havi szûnik meg és nem a 30 napos 😄

ChaosTeam
Én egyetértek a havibérlet megszûntetésével... szerintem a 30 napos tökéletesen megfelel, sõt elõsegíti azt a felvetésemet, hogy azt, aki "büntetése után" fel tudja mutatni a büntetés elõtti napon már érvényes bérletét annak ne kelljen azt a többezer ft-os díjat fizetnie...
CattiBrie
Azt csipogják a madárok, hogy sztrájk lesz... Azt lehet esetleg tudni, hogy melyik járatok nem fognak menni? Valaki tud errõl valamit?
Köszi!

[/spam]™

CattiBrie
Ma egy darabot sem láttam. Szerintem továbbképzésen voltak, vagy valami más nagyobb cége buli volt.. 😊😊

[/spam]™

Mike
nem is kell hogy érdekeljelek
önmagaddal szemben kéne igényesebbnek lenned
az meg nem ment, hogy rám haraxol, mert kiderült, valótlant állítottál

bertino
3 post egymás után, grat
nem érdekelsz innentõl... a véleményem leírtam, ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mike
a személyeskedõ hangvétel meg csak téged minõsít

Mike
nem tudok mindig mindent, csak figyelek arra ki mit mond
meg nem szeretem amikor valaki csak zsigerbõl vagdalkozik

Mike
nem, de tényként soha nem állítottam be a saját feltételezéseimet
tehát azt állítani, hogy a média tényként közli az említetteket, majd miután azt mondom ez nem így van, arra azt mondani márpedig igen, mert a média ilyen, majd kiderül, hogy ez csupán fikció, mivel te magad ennek egy percig nem néztél utána, hát ez ne is haragudj komolytalan
majd azzal mentegetõzni, hogy miért, más is így szokta, több mint szánalmas

bertino
jaja, pontosan arra, hogy egy tirpák paraszt vagy, aki mindent mindig tud. <#lama>

Mike
"te képmutató tuskó" ez bizonyos érzelmekre azért utal

bertino
felháborodva maximum te lehetsz, én csak tettem egy kijelentést.
Nem tudtam, hogy minden észrevétel megtétel elõtt utána kell nézni, nyilván neked sosem volt még olyan kijelentésed, ami ugyanugy ismert körülményû volt, mint esetemben.

<#lama>