\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Christo
    Na látod, már te is politizálsz, sőt szvsz nem az az igazi politizálás ha valaki belinkel egy videót ahol egy politikus beszél a fővárost érintő témákról, mint például a járatritkítás (az már más kérdés hogy a figyelmetlen szemlélő azt hinné hogy ez politika, mivel erről úgyis csak politikusok szoktak beszélni, de szerintem egy BKV-ról szóló témából nem maradhat ki egy ilyen fontos ügyről szóló videó), szerintem inkább az a politizálás ha valaki azt mondja hogy "ellenzékből könnyű okoskodni". Most mondjam azt hogy te csak azért hivatkozol arra hogy ne politizáljon itt senki, mert látod azt veszed ki a hozzászólásokból hogy a hangulat a ellenzék malmának hajtja a vizet?

Légyszives ne a rosszat lásd abban hogy járatritkításos videókat linkelek, persze lehet azt gondolni hogy én biztos tudom hogy ezek a videók azt fogják kiváltani hogy az emberek felszólalnak ellene. De ez azért még nem politizálás. De ha úgy gondolod hogy nincs igazam, fejtsd ki nyugodtan, én nem veszekedni szeretnék, csak elmondtam a véleményemet. Viszont ha a véleményünk különbözik nincs ellene kifogásom hogy összevessük ;)

Üdv: Christo