BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Cool!

Nem kell valakinek eladó bérlet? 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

CattiBrie
Hímnõs... és szaporodnak..

[/spam]™

Match
Ezzel a "nektek"-el annyira beskatujázod az embereket...

A bliccelõk neme egységesen férfi vagy nõ?

Mighty
Ereztem en, hogy nektek volnanak terveitek <#zavart1>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Match
"A terveket nem a blicceloktol varom. Vagy kezdodjon a lista azzal, hogy fizetek a szolgaltatasert."

Picsába 😄

Mighty
Ennyi penzbol, ennyi korrupcio mellett ennyit tudnak nyujtani. Lehet felvazolni a terveket, ami alapjan jobb lesz a szolgaltatas minosege, jobban fognak vezetni a soforok, kevesebb lesz a csoves, bliccelo, tisztabbak/kenyelmesebbek a jarmuvek, es az ellenorok egy csapasra londiner stilust vesznek fel.

A terveket nem a blicceloktol varom. Vagy kezdodjon a lista azzal, hogy fizetek a szolgaltatasert.

Robog robog robog a volán buuuusz
Nem megmondod a véleményed a stílusáról, hanem mintegy leereszkedve beszélsz hozzá😉

#3499: mert más kapitalista országokban nem támogatja ám az állam a tömegközlekedést, mi? Németországban pl. nincs állami kézben a vasút, és Angliában sincsen közös pénz a városi tömegközlekedésben?
Nem tartozik bele 1989 óta!

Miben más? Háta mögött kibeszélni egy embert mennyivel jobb, mint megmondani neki a véleményemet a stílusáról?

Nekem meglehetõsen kevés problémám van velük - azon a tényen kívül, hogy ha költik a pénzüket-pénzünket (igen, az enyémet is, mert szoktam jegyet venni, illetve fizetek adót😉), akkor a lehetõ legszarabb jármûvet veszik meg a felhozatalból.

A másik pedig, hogy más az, ha úgy beszélnek az ellenõrökrõl, ahogy, és más, ha ti beszéltek itt az iszonyat magas lóról: )
Kakából várat? Azért, hogy még jobban érezzék magukat a potyázók? Ha rajtam múlna, fapadok lennének a buszon. Aki így áll a BKV-hez, mint a topicban sokan, arra kár a párnázott ülést pazarolni...

A lekezelõ stílust egyébként nem "ez az oldal" indította el. Olvass vissza kicsit, az ellenõr egytõl egyig "köcsi" éls "gyökér", a buszsofõr "béna", "marha", és a buszon, villamosson, metrón kizárólag "büdös csövesek" és "romák" utaznak. El kellene már gondolkozni azon, hogy ilyen körülmények között, mégis, mi lenne BKV nélkül.

A két nagy érvelõ jóbarát, Nyarlatothep és Vlala, miért érzitek annyira okosnak magatokat, hogy lekezelõen beszéljetek mindenkivel
?
Igen, a viszonylagos jólét biztosítása az állam (és így a városvezetés) feladata, és ebbe beletartozik egy jól mûködõ közlekedési társaság üzemeltetése is.
Csak azért kérdeztem rá, hogy tudod-e pontosan, mennyi a BKV bevétele és kiadásai. Nemcsak az üzemanyag-költségrõl beszélek, a kopó alkatrészek, gumiabroncsok (egy normál buszt talán havonta kell újragumizni) alkalmazottak fizetése, stb. A bevétel pedig a bliccesek miatt nincs arányban ezzel, persze aki potyázik, az a leghangosabb, amikor az utazás színvonalával kapcsolatban állást kell foglalni...

Ahogy Nyarlathotep fogalmazott, van egy jó módszer az ingyenes, színvonalas utazásra.

akkor magyarázd meg okoska, hogy kié...
ne csak a kötekedéseidet böfögd be a topikba
Ebbõl te azt olvasod ki, hogy a tömegközlekedés normális biztosítása a város feladata? Te jó isten!!!!!!!!

"A helyi önkormányzati feladat- és hatáskörök fõvárosi és a kerületi önkormányzatok közötti megosztása
10. § (1) A fõvárosi önkormányzat számára törvény kötelezõ feladat- és hatásköröket állapíthat meg.
e) a fõútvonalak és a tömegközlekedés által igénybevett útvonalak, a fõvárosi önkormányzat rendeletében kiemelt területek, közcélú zöldterületek fejlesztése és fenntartása;
g) gondoskodás a fõvárosi tömegközlekedési feladatok ellátásáról;"

ennyit rólad
Nem a város feladata, te nagyon el vagy tévedve!

kicsit fárasztó ez a hozzászólás...
én pl nem fogok 40 km-t gyalogolni oda-vissza pláne ebben a melegben...
a tömegközlekedés normális biztosítása a város feladata, mert szükség van rá és mert fizetünk érte...
Erre van egy remek megoldás! Járjál gyalog!

helyesen: hozzászólás

Gondolom nem tudod mennyibe kerül, mert szerintem te nem utaztál még sosem BKV-vel, a hozászólásaidból ítélve, szerintem ha utaztál volna, akkor nem ez lenne ez a véleményed.

Mennyi pénzért is pontosan?

Ennyi pénzért talán a BKV nyalja ki a seggünket a kényelemmel ne egy 50 éves buszon keljen utazni mert ujítják a 2-es metrot. Szégyen ez az egést BP közlekedés!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ehhez elõbb az kellene, hogy az utasok rendesen fizessék a jegy árát.
Bliccelõknek lótusz a segélyükbe, ássanak maguknak lyukat. 😊

már rég a hatodik metróvonalat kéne építenünk...
A BKV vett Gripeneket? Jó gyors, és a dugó sem lassítja, de elég kevés utast tud szálítani. Akkkor már inkább airbus, ezt egy Z betû felfestésével el lehet adni busznak...

Hát ebben is van valami.
Itt tart ez a kórupt ország.
De "el lehet menni Magyarországrol, itt lehet bennünket hagyni kéremszépen, tessék lehet menni" <#idiota>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Igen szoktam sõt még biciklizni is 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Gyalogolj!!!!!!!!!!!

Az autó árán kivül nem hiszem hogy sokkal drágább lenne az autó mint a bérlet... nekem pld egy bérlet ára csaknem egy tele tank benzin és ezzel elgurolok 500km-ert ha kicsit ésszel használom az autot akkor elég jó pár hétre, igaz kicsit kivételes helyzetben vagyok mert a "dugós" idõszakot elkerülöm igy kb 50percel vagyok bent hamarabb mint ha buszoznék troliznék
ép most jöttem haza a balatonról
oda vissza legyen 300km ez 6,5l fogyasztással (benzin legyen mondjuk 280Ft) az 5460
4 en elférünk az autóban kényelmesen még akkor is ha csak egy vacak swift
nah most 4db teljes áru jegy Siófokra 7080Ft 2. osztályon!
Sajnos elég nevetségesnek tartom azt hogy miközben arról lenne szó hogy tömegközlekedjünk egyáltalán nem éri meg a tömegközlekedés 😞

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Bár a BöKöVö-t én se komálom de legalább nem igazoltatnak és ha pijálok nem büntetnek ezrekkel és nem veszik el a jogsit na nem mintha lenne még...vagy már az is tervben van úgy hallottam már mint az igazoltatást na az baszna be én rendõrnek talán hajlandó leszek megállni de egy ellenõrnek? pfff

pontosan

Mennyiért is vetted a kocsit?

Mighty
Ja, az autó meg csak úgy beröppent a garázsba, mi?

A Greenpeace feliratú logot, illõ volna levenni ilyen gondolkodásmóddal...

Atisz
*feledkezett (gyorsírás vs. helyesírás - 1:0)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Én meg azon nevetek hogy most majd a grippen-vásárlást akarják megvizsgálni, de a combino-bizniszról milyen szépen elfeletkezett mindenki...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sanyix
Hameg nem lenne ennyire szar a bkv, lehet kevesebben bliccelnének 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NeoMaN
Háát, én éppen ezért járok kocsival.
Nemtom mennyi a bérlet vagy akármi, de a kocsi havi 15ezer. Klímával.
45perc-1 óra helyett 20-30 perc az út. Kényelmesebb is jóval.
Inkább 30perc a dugóban klímával zenével egyedül, mint 10 perc a buszon, tömve /bár ha dugó van akkor a busz is bedugul 😄 /.

Talán tegnapelõtt volt a tévékettõn egy beszélgetés a tényekben, talán BKV szóvivõ volt, nem tudom.

A kérdés az volt, hogy miért van olyan meleg a kombinnyókon, és miért nem lehet beszerelni valami szellõzést .

BKV válasza: Az utasok 30%-a bliccel, és ha nem lenne ennyi bliccelõ jobb lenne a szellõzés.

<#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Az egyik rádióban hallottam, hogy reform lesz és behajtás. Gondolom ezért a nagy érdeklõdés! 😄

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

hmm... lemaradtam vmirõl? <#pias><#wilting>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Na letelt a munkaidõ, megyek haza, BKV-vel. Majd megírom az élményeimet. Biztosan lesznek!!!:-)

joebacsi
városban azért egy autó jóval drágább (és ha gyorsabb is, nem sokkal), mint a bkv 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

CattiBrie
Lehet, nem egyedi speciális tulajdonságommal képes vagyok nem venni levegõt (nem szagolni a levegõt) annyi ideig, míg elmegy mellettem. Ha viszont még így is megérzem... 😊

[/spam]&#8482;

Mike
mi ez az íráskényszer? 😊 máskor napokig pang a topik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CattiBrie
lol
igen, és elõtte tanfolyamot végeznek 😊)

[/spam]&#8482;

Nem szükséges szagolgatni, szerintem akkor is érzi az ember, amikor nem akarja. Pláne ebben a melegben.

CattiBrie
Ráadásul ha jól tudom a bkv valami utasszabályzatában benne van a tilos kéregetni mellett, hogy csak tisztán lehet használatba venni a járgányt (igaz, nem szoktam szagolgatni egyiket sem). 😊

[/spam]&#8482;

Jaj, bocsi, nem volt kedvem elolvasni az összes hozzászólást, ezért lehet, hogy mondtam olyat, amit már más is mondott elõzõleg.