\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Mike at home
    járókeretes néni ne utazzon bkv-val :)
    mindig a leglassabbhoz, legbénábbhoz kell igazodni?
    és ha nem a táblához áll, láthatja milyen busz áll be
    a Sasadin is simán megáll egymás után több busz, engem nem zavarna ha a harmadik is kinyitná az ajtókat

igazából engem nem az egész topik érdekelt volna, hanem hogy ki szokás-e nyitni az ajtót, hogy elérjék az előtted lévőt vagy az szabályellenes?
    illetve az, ha én azt mondom ki akarok szállni, akkor kiteszel-e bárhol? (persze a járda mellett, tehát nem az úttest közepén)

szar nap :))))
    hol voltál is LOL
    pincéres példa: beteget kell jelenteni, és otthon italba fojtani a bánatodat :D másrészről de, ráöntheted a levest, merő véletlenségből ;), vagy megmondhatod hogy még van bőr a pofáján idejönni?

mondjuk jó lenne megoldani a hajléktalan problémát is, mert ugye hiába nem lehet felszállni görényszagúan a buszra, mégis megteszik, és senki nem vágja ki őket (bezzeg a metrón) jó, mondjuk nem várom el, hogy a buszvezető dolga legyen ez is

VT Trans szerintem nem vészes, és nem állami
    szvsz a magáncégnek az az érdeke, hogy prosperáljon, nem az hogy csődbe menjen, és senki ne hazsnálja a szolgáltatásukat ami drága de legalább szar is
    ellopott rendszerváltásról is csak azok szónokolnak, akik nem tudták megtömni a zsebüket, és emiatt pityeregnek

mikor sörözünk?