\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • dieselG
    Valamikor májusban, az utolsó dzsuvapesti tartózkodásom egyik napján, a soroksári úton, a 23-as buszra való felszállás előtt, előreengedtem pár fiatal csajt a buszra, és mire felszálltam volna, a vezető a karomra és a lábamra baszta az ajtót, úgy kellett kirángatnom magam az ajtóból, mielőtt maga alá gyűr az induló busz.. később a boráros téri buszpályaudvaron meg akartam keresni a faszfejt, hogy elbeszélgessek vele (a jármű számát feljegyeztem). Többször kopogtam a bkv-dolgozók számára kialakított kisépület ajtaján, ablakán, páran néztek bentől, nem akarták kinyitni. Aznap este eladtam a diákbérletet egy havernak, onnantól autóval jártam bpn vidékre menekülésemig.. Mert nem igaz, hogy nem volt olyan nap, hogy nem húztam volna fel magam a tömegközlekedési eszközön az alatt, míg el nem jutok a célomig.
    Nem érdekel, kiféle-miféle sajnáltatások mennek a bkv felé, de basszátok meg a kurva anyátokat, demszkytől kezdve a legutolsó törött villamossínátállítóig.. kivéve benceYCE, téged régebb óta olvaslak, és tisztellek, amiért megpróbálsz becsületes lenni abban a mételyben.
    Mike.. ha jól olvastam, a 4-6-oson utazol a legtöbbet.. én nagy ritkán utaztam rajta, szóval tényleg egy burokba zárkózhatsz, mivel időnként önkéntelenül láttam és hallottam gyomorforgató jeleneteket, mint például egy dagadt cigánynő a korlátba kapaszkodva leguggolt az egyik lépcsősorra hugyálni, és gyorsan le is szállt az időközben megállóba gurult villamosról, mielőtt mi, az utasok rúgtuk volna ki, egy esős délutánon. A ravasz..