BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Még mindig azt mondod hogy stimmel a hasonlatod? <#hehe>#hehe>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
2. De lehet, hogy nem is kellett volna megnyitni, mert akkor már létezett ez a topik?
ROFL?
4 db általános bkv-s topikot találtam, vagy vak vagyok...
[/spam]™
Bár néha vicces. 😊
Tegnap a metróra felszállt két srác 1-1 nagy hangszóróval. Letették az ajtó elé, majd amikor záródtak az ajtók, azt mondta az egyik: - Hát akkor üljünk le. 😊 És leültek a két hangszóróra. Tök muris volt. 😊
[/spam]™
Ezt a hasonlatot elbaltáztad, írj újat.
b) Ahelyett, hogy engem csesztetsz, olvasd el ezt, aztán olvasd el a topic címét. Na jó, segítek: B-K-V, kiejtve békávé, azaz a Budapesti Közlekedési Vállalat.
És,hogy a BKV miért ilyen szarszemét módon ellenõriz,az más kérdés.
És,hogy miért 30 millió egy veszteséges cég,cégvezérének az évi prémiuma,az megint más kérdés.
Bár az olyan, aki direkt ezt a választja, az tényleg mindent megédemel.
De a legtöbbjüknek biztos nem ez az álom állás. 😄
De õk valószínûleg nem is gecóznak. 😊
Mondjuk az olyan emberek nem is kérik, hogy rendesen mutasd fel a jegyet.
Azért remélem, hogy ha úgy számolnánk az eseteket, hogy pl. 10-bõl, hányszor mész el, csak a jegyet/bérletet lógatva és ebbõl hányszor állnak neki nagyítóval vizslatni azt, akkor többször tapasztaljuk, hogy nem kérik ilyen részletességgel. Tehát vannak normális ellenõrök. Bár errõl, ilyen formában nem áll rendelkezésemre adat. 😊
[/spam]™
Megyek lefelé,kamujeggyel(van "lyuk" rajta,de nem volt nyomtatás) és lobogtatom az ellenõrnek,erre õ:
-áljkak meg,mutassam
mondom én:itt van:mutattam,de nem áltam meg,nem adtam oda,az enyém,nemadomoda
-erre a hülye droid mit csinál?elkezdi az ingem végét markolászni és a falhoz próbált szorítani, - sikertelenül - közben mondogatta,hogy hülyebuzi
-mikor már elegem lett mondogatni,hogy engedjen el, és mielõtt lerugtam volna a lépcsõn,mondtam neki,hogy menjen vissza a barátaihoz,ha szeretné,hogy legyen munkája holnap.
Ennyi volt
A srác ott állt a fal mellett,mint egy kiskutya akivel érzékeltették,hogy ma nincs kaja,ráadásul jópár ember elõtt...
Szarügy.Nem tudom sajnálni õt és a hozzá hasonlókat.
Volt választása,nem kötelezõ olyan munkát választani amiben embertársainkat basztatjuk.
De azért a tuningbusz nem marad el, egy kicsit choppoljuk a tetejét, leültetjük, kap egy fényezést, új kerekeket stb. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ennyire látszik? 😊
1ébként így is sokan bedöltek neki és találgattak(többek között te is)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
meg béna
ne kend erre, hogy lövésed nincs hogy használd a Photoshopot
Képesek voltak az adatokat képként feltenni.
Bexarás. 😄
Ez tetszett:
Szállítható utasok száma
8 fõ / m^2
[/spam]™
[/spam]™