BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Atyaég! Milyen topikot látogatok én?! <#wow3>

[/spam]&#8482;

Mike
igen? találtál olyat? linket!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mert nem az a kérdés ki mit finanszíroz, hanem hogy te miért kapsz büntetõpontot

CattiBrie
BKV topik! <#vigyor3>

[/spam]&#8482;

Atisz
Miért is? <#guluszem1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mike
te ezt nem értheted -.-

CattiBrie
😄DD

[/spam]&#8482;

Mike
öreglányok a buszon

Atisz
II. Erzsébetnek nincs beleszólása a MU finanszírozásába...

Még mindig azt mondod hogy stimmel a hasonlatod? <#hehe>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

CattiBrie
1. Omg, van harmadik neved is?
2. De lehet, hogy nem is kellett volna megnyitni, mert akkor már létezett ez a topik?

ROFL?

4 db általános bkv-s topikot találtam, vagy vak vagyok...

[/spam]&#8482;

Mike
na ja, van BKV-s sztoris topik, én nyitottam 😊))

CattiBrie
Annyi BKV-s történet kering a neten, de itt csak a veszekedés megy. 😄
Bár néha vicces. 😊

Tegnap a metróra felszállt két srác 1-1 nagy hangszóróval. Letették az ajtó elé, majd amikor záródtak az ajtók, azt mondta az egyik: - Hát akkor üljünk le. 😊 És leültek a két hangszóróra. Tök muris volt. 😊

[/spam]&#8482;

Mike
te csak hiszed

CattiBrie
nem

[/spam]&#8482;

A hiba nem az én készülékemben van.

Atisz
Te most ezt komolyan mondod? Nem vágom mi köze van II. Erzsébetnek a MU-hez.
Ezt a hasonlatot elbaltáztad, írj újat.

Ugye, nem csak én látom úgy, hogy itt demszkájozni olyan, mint a Manchester United topicjában az angol királynõt szidni?

Mike
kérdezd meg Borgot vagy Punkert, de Pheel is szívesen osztja a pontokat, szal, aztán majd amikor sorra kapod az egy hetes szabadságokat rájössz, mit lehet és mit nem

a) nem vagyok fõnök.
b) Ahelyett, hogy engem csesztetsz, olvasd el ezt, aztán olvasd el a topic címét. Na jó, segítek: B-K-V, kiejtve békávé, azaz a Budapesti Közlekedési Vállalat.

Atisz
Fõnök, Demszkájról szabad írni? (Vigyázzunk a sok korlátozással, nehogy a végén csak a kombájnóról és a buszokról lehessen írni...) <#buck>

A modorával volt baj és az,hogy miért utazom jegy nélkül (azémedrága),az más kérdés.
És,hogy a BKV miért ilyen szarszemét módon ellenõriz,az más kérdés.
És,hogy miért 30 millió egy veszteséges cég,cégvezérének az évi prémiuma,az megint más kérdés.

Már bocs, de ismét ott tartunk, hogy az ellenõr a köcsög, mert jegy nélkül utazol. Nem reklámozandó magatartás.

CattiBrie
Ebben megint nem vagyok biztos.
Bár az olyan, aki direkt ezt a választja, az tényleg mindent megédemel.
De a legtöbbjüknek biztos nem ez az álom állás. 😄
De õk valószínûleg nem is gecóznak. 😊
Mondjuk az olyan emberek nem is kérik, hogy rendesen mutasd fel a jegyet.

Azért remélem, hogy ha úgy számolnánk az eseteket, hogy pl. 10-bõl, hányszor mész el, csak a jegyet/bérletet lógatva és ebbõl hányszor állnak neki nagyítóval vizslatni azt, akkor többször tapasztaljuk, hogy nem kérik ilyen részletességgel. Tehát vannak normális ellenõrök. Bár errõl, ilyen formában nem áll rendelkezésemre adat. 😊

[/spam]&#8482;

Népligeti történet:
Megyek lefelé,kamujeggyel(van "lyuk" rajta,de nem volt nyomtatás) és lobogtatom az ellenõrnek,erre õ:
-áljkak meg,mutassam
mondom én:itt van:mutattam,de nem áltam meg,nem adtam oda,az enyém,nemadomoda
-erre a hülye droid mit csinál?elkezdi az ingem végét markolászni és a falhoz próbált szorítani, - sikertelenül - közben mondogatta,hogy hülyebuzi
-mikor már elegem lett mondogatni,hogy engedjen el, és mielõtt lerugtam volna a lépcsõn,mondtam neki,hogy menjen vissza a barátaihoz,ha szeretné,hogy legyen munkája holnap.
Ennyi volt
A srác ott állt a fal mellett,mint egy kiskutya akivel érzékeltették,hogy ma nincs kaja,ráadásul jópár ember elõtt...
Szarügy.Nem tudom sajnálni õt és a hozzá hasonlókat.
Volt választása,nem kötelezõ olyan munkát választani amiben embertársainkat basztatjuk.

CattiBrie
😄

Na, erre kíváncsi leszek!!! 😊

[/spam]&#8482;

Igen, kicsit elegem volt abból, amit a BKV-be, illetve a toicjába belemagyaráznak.
De azért a tuningbusz nem marad el, egy kicsit choppoljuk a tetejét, leültetjük, kap egy fényezést, új kerekeket stb. 😊

CaviaR
Hagyjátok már, legalább a topichoz illõ témát talált.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Atisz
Nos, mint látod (többek között nálam) nem jött be 😛

Ne mfantázia kérdése. #2971?

eléggé 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mike
fél perccel korábban megbántódtam az egyik hsz-n amit máshol irtak nekem
ennyire látszik? 😊

Atisz
Ennyi? Hát elég fantáziátlan vagy, már megbocsáss...

ma rossz kedvedben vagy ?
1ébként így is sokan bedöltek neki és találgattak(többek között te is)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Cégnél a kelleténéél eggyel kevesebb photoshop van, de otthon feltuningolom Neked. 😊

Mike
inkább te vagy irtó lusta
meg béna
ne kend erre, hogy lövésed nincs hogy használd a Photoshopot

Nem kell kreatívabbnak lennem, ez nem nyereményjáték volt, hanem egy teszt. Miután az elõttem szólók már erõsen elkószáltak a témától az "indokolt csoportos garázdaság" felé, kíváncsi voltam, hány érdeklõdõt tudok megfogni egy primitív játékkal. Az ember alapvetõen befolyásolható.

Mike
te szerencsétlen

CattiBrie
Legközelebb ennél legyél kreatívabb. <#circling> <#crazya>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
De nyomi oldal.
Képesek voltak az adatokat képként feltenni.
Bexarás. 😄

Ez tetszett:
Szállítható utasok száma
8 fõ / m^2

[/spam]&#8482;

Nyertél. Nincs hiba, a kép ahogy lejött, már ment is fel. 😊

itt van az eredeti környezetben, de hibát én se találtam...
CattiBrie
Háttö, ez nem a Moszkva tér? 😊

[/spam]&#8482;

Az optimizmus.

Mike
nincs rajta a BKV loko

CattiBrie
Amúgy nagyon örülök, hogy neked jó a fizud és jó a melóhelyed és mindennnel meg vagy elégedve. Nyilván jó induló környezetet kaptál az õsöktõl. Mindenesetre sok-sok optimizmust és önbizalmat. De azt képtelen vagyok elhinni, hogy te minden egyes életkörülménybõl képes volnál "kimászni". És szerintem éppen ezért nem látod, vagy nem vagy képes elfogadni azt, hogy igenis élnek olyan emberek (nem kevés), akik egyszerûen saját erejükbõl nem tudnak tovább lépni. Vagy belõlük csak az optimizmus, az erõ.. vagy inkább a lehetõség hiányzik?

[/spam]&#8482;

Nem, nem ilyesmi.

CattiBrie
ajtószélesség?
ajtókeret szín?

[/spam]&#8482;

Erre senki többet?

Mike
nem a tv-re gondoltam, hanem kicsit eltúloztam az autót, mert ennyi energiával akár házat is lehetne gyújtogatni, ha kocsit is

Mike
ígazad van
sajnos nem bírtam megállni, hogy ne reagáljak, de nem én kezdtem
büntetõpontot pedig ne kapjak már más miatt
szal a felkérésemet abszolút önös érdek szûlte 😊)