\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Bárhol másutt európában az emberek egymás mellé állnak, hogy a milliókat hazacipelő föf@szok ne tudjanak élősködni és a multik se sanyargassák az embereket. Én kimentem a tanárok demonstrációjára is és az eü dolgozók demonstrációjára is. Csak itt mao-n nézi mindenki a másik pénztárcáját. Lassan ott tartunk, hogy a mc donaldsban többet keres egy diák mint én a bkv-nál. A tanárok és az eü dolgozók fizetése röhelyesebb mint a miénk. De Ők is azért nem sztrájkolnak, mert a szakszervezetisek többszázezres tiszteletdíjjal cammognak haza havonta. A multik és az állam érdeke, hogy a szakszervezetek ne működjenek jól vagy inkább ne is létezzenek. Úgyhogy ha megkérhetlek inkább állj az emberek mellé ha te sem keresel fizetésnek nevezhető összegnél többet és Te is abbak a mao-ban élsz ahol a világon a legtöbbet adózzák a fizuhoz képest. Ha meg Te is államilag kitartott politikus vagy egyébb főfasz vagy aki oltogatja a népet, hogy a bkv-s buszvezetők zsírosra keresik magukat akkor lehet jönni csinálni helyettem és üdvözlöm az édesanyádat!