BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felhívnám szíves figyelmedet arra, hogy a politizálás erõsen kerülendõ dolog az SG-n. Attól, hogy OFF-ON közé teszed, még nem javul a helyzet, mert valaki szintén OFF-ON közé téve válaszol rá, és kész a káosz.

Atisz
Ezt pont te mondod? Olvass már vissza és vedd górcsõ alá a saját hsz-aidat (az idézetem pont az ilyenekrõl szól)...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
vagy rádgyújtják a házad - amit te magad véres verejtékkel raktál össze - mert Fletó hazudott

Ez elég csúnya csúsztatás. Az MTV székházban senki nem lakik és az ott keletkezett károkról a mai napig igen eltérõ nyilatkozatok kerültek napvilágra...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mike
próbáljatok végre nem politizálni! nem igaz, hogy nem lehet betartani a szabályokat
senkit sem érdekel mi a vélemyényed az szdsz-rõl, van elég politikai fórum éld ki maagd ott

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Atisz
OFF

Teljesen igazad van. Az SZDSZ-t el kéne távolítani az egészségügytõl (kezdõ lépésként). Kicsit durva hogy egy 4%-os párt irányítja az országot. Persze a mai közönnyel telített csûrhe ("köszönjük Gergényi Úr, hogy megvédte a nyugalmunkat") ezt is beveszi.
Ezek soha nem ülnek vonatra, így fogalmuk sincs a 350%-os MÁV bérletemrõl. No sebaj, a benzin is fog majd drágulni meg a BKV is és akkor talán a proli is észbe kap...

ON

Atisz
Ez a #2948-re ment volna.

Atisz
Kicsit nagynak tûnik az ablaktörlõ...

Mike
túl nagy tükör?

Mielõtt elszabadulna a pokol, játékra invitálnám a topic látogatóit. Beteszek egy képet egy BKV buszról. Nos, ki találja meg rajta a hibát?

CaviaR
mondasz valamit..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Mike
másrészrõl vegyél már egy kocsit 3-4 millióért, megnézném ahogy tolerálod amikor felgyújtja a szivednek oly kedves árpádsávos zászlót lobogtató felhorgadt csõcselék

vagy rádgyújtják a házad - amit te magad véres verejtékkel raktál össze - mert Fletó hazudott

A félpályásnak tényleg nagyon sok értelme van. Fõleg vidéken, de a fõvárosban is csak a BKV járatok késnek miatta. (ezzel a fordulattal vissza is kanyarodunk a topic alaptémájához)

Mike
mellékesen kurvaidegsítõ ez az örökös indulat amivel át vagy fûtve, arról nem beszélve, hogy az sg-n nem lehet politizálni, és te ezt képtelen vagy betartani

figyelj, azért mert te élhetetlen vagy, nem a kormány, nem az ország tehet arról, hanem te
nem tetszik, hogy 100k a fizud? tegyél érte
miért nem vagy ügyvéd vagy bankigazgató, vagy miért nincsen jólmenõ vállalkozásod? az energiáidat inkább erre kéne fordítani

Mike
te hülye vagy. én miattam aztán senki nem öl senkit. az autógyújtogatást nem tudom elfogadni, mert az más magántulajdona, és senkinek nincs hozzá joga, más milliós cuccait tönkretenni, mert neki höböröghetnékje támad. De én tõlem aztán mindeki ott tüntet ahol akar, csak enegem ne gátoljon mondjuk a közlekdésben (pl. félpályás útlezárás)

maerlyn
máv, igen, de épp arról volt szó, nem?

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
Bocsi skacok, de ennek semmi köze nincs a BKV-hoz!

[/spam]™

Viszont ezzel feltételezed rólam, hogy hazudok. Ami a 2935-ös hsz-ed elnézve nem is csodálom. De szeretnék rámutatni, hogy tulajdonképpen minden politikus hazudik. Mert mindenki azt mondd amit akar. És ha Te ezt így érzed akkor minek keressek (vagy vegyek föl) legközelebb HD minõségû videót akár, Te úgyis pacekba vágod, hogy hazudok. De ha így gondolod akkor nem lett volna egyszerûbb egy olyan hsz-t írni ami csak annyit tertalmaz, hogy HAZUDSZ! Meg címzed nekem és kész! Te sosem fogsz hinni abban, hogy minden népnek olyan kormánya van amilyet enged. Nem is kérem Tõled. Viszont ha kimész pls nézz meg egyszer egy tüntetést odakinn. Majd kérdezd meg akárhol akárkit, hogy mi a véleménye a tüntetésrõl. Példálozzak itt Fr. o.-ról? Többezer autó égett egyetlen törvény módosításával amikor a tandíjat bevezették. (visszavonták) Vagy Görög országot ahol megbénult az élet a légiközlekedési dolgozók sztrájkja miatt és mindenki tolerálva nézte? Csak itt és csak a hozzád hasonlók miatt öli a magyar a magyart. Mert ahelyett, hogy egymással összefogva a célért küzdenénk, inkább leragadunk annál, hogy miben különbözünk. De mondtam, hogy ha valóban így érzel akkor Neked üzent Fletó. Menj!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Mike
ki mondta, mikor mondta, stb
mert szerintem ilyet egy államtitkár nem mond
inkább a "nemzet orvosa" szokta ezt szajkózni

Értékrendje válogatja...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ne haragudj nem vettem fel hirtelen az M1 akkori adását. Én kérek elnézést!

Mike
naja, de ha idézek vmit, ott a forrás
ez bizonyítja, nem az ujjadból szoptad

Mike
miért kéne tudnom? leszarom
érdekel? nem

Mike
ezt már emlékeim szerint megbeszéltük

ezt 20 év alatt se hozod helyre akármit csinálsz, úgyhogy érdemesebb kimenni...
Ja és ha nem tudnád, hogy ki ma mao-n az egészségügyi államtitkár akkor tényleg nem értem mit keresel itt. A guglit meg egy párszor ajánlottad már pár embernek...

Nosza! Vid a családod! Apukát, Anyukát, feleséget, gyereket, és az összes barátodat! Vidd! Egész biztos ez a megoldás! Ne is késlekedj! Hiszen ami a nyugatnak sikerült, hogy nem hagyta hogy nemzetárulók eladják mindenüket az nekünk tuti nem sikerülne! Menj gyorsan, húzz el ebbõl az országból mert ez másnak kell!

Ha elolvastad volna az elõzõ hsz végét, tudnád, hogy a többi közlekedési társaság áremelései sem ide tartoznak.

Mike
ki jeléentette ki? nevet, forrást!
és mi köze ennek a bkv-hoz?
inkább lennék "bérrabszolga" nyugaton, napi 20-30k-t keresve, sry

Az egészségügyi államtitkár kijelentette, hogy ami ma magyarországon eü reform néven zajlik az tudatos népirtás.

100.000 HUF-ot keresek havonta. 6 millió forintot kellene felvegyek, hogy lakásom legyen. Ez azt jelenti, hogy 50.000 forintot kéne fizessek havonta. Így 12 milliót fizetnék vissza 20 év alatt. De 20 évig felejtsem el a gyereket és az autót?! Nekem ilyen nem lehet? 20.-án lehetõségem lesz kimenni Brüsszelbe. Viszek egy petíciót az Európai Parlamentbe.
Talán nem most kéne észbe kapni, hogy miért emelgetik a nyamvadt bérletek és jegyek árait. És nem is hiszem, hogy ez ma a legfontosabb. Talán úgy kéne számolni, hogy eddig mennyi maradt nálunk megkeresett 100.000 forintból, és ezzel az elcseszett reformmal mennyit hagynak ma. Lassan az internetet is visszamondom mert sokallom a 6.000-et havonta.
És mielõtt bárki félreértené, nem csak Fletóval van bajom. Õ csak egy figura a csordából. És a csordához hozzá tartozik a szemeit becsukó ellenzék jópár tagja is. Szóval mivel már nem csak a BKV jegyárak miatt nyavajogtok gondoltam rámutatok, hogy nem csak a bkv és nem csak a közlekedés drágább. 2005-ös felmérés szerint mi voltunk a fizetésünkbõl legtöbbet adózók a világon. De kéram! 2005! A megszorítások elõtt! Sebaj, majd hallgatunk a jófej GyF-re és takarodunk a kiszemelt országukból bérrabszolgának nyugatra.

az máv nem ? 😄
mondjuk Egom-pest egy laza duplázás volt :SSS

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

maerlyn
én még olcsón megúsztam, csak 87,5%-ot emelkedett a vonatjegyem ára.

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Ez kész...
"de még sok minden mást is" Most kapcsolok, hogy ez szexpartner-keresõ hirdetés!

CattiBrie
😊))

[/spam]™

😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mike
😊

CattiBrie
De ez a topik arra van, hogy idenyavajogjunk.

[/spam]™

Mike
nem kell nyavalyogni a diákoknak, igy is még mindig a felét az adóból fizeti az állam

CattiBrie
Hol lehet az ilyen kedvezményes jegyáraknak utánanézni?

Elvirán már az új árak vannak?

Jó, minnyá megnézem. 😊)

[/spam]™

jah és a bérletbemutasásos pótdíj még mindig 750 Ft

Igen azt vhogy elfelejtették mondani, hogy a diákkedvezmény 67,5%-ról 50%-ra mérséklõdött, és még emeltek is átlagban 17%-al.
Szal az én vonatjegyem 1800-ról 3000 Ft-ra nõtt, és a vonatok nem lettek se gyorsabbak se tisztábbak, sõt...

gödöllõre vonattal érdemes járni ez tudvalevõ -.-

-the invisible-

nyamiag
tegnap sajnos sokat kellett használnom bkv-t

negatívum: odafele 600 ft-ot fizettem a hévért gödöllõig (autoval egyedül kijövök ennyibõl), kilyukasztatták most az 5ik alkalomra a mindig használatos metrojegyem

pozitívum: visszafele már basztam hévre jegyet venni, végig aludtam 😊, a kilyukasztott jeggyel próbáltam örsön felszállni, elkérték észrevette h már használtam, mondom jo akkor veszek egyet😊, erre meg mondta h menjek tovább 😮 a pillangónál szálltam fel 😄

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

#2861 /2

Atisz
Köcsög BKV ide vagy oda, amit a MÁV (illetve kedvenc Kóka doktrounk) most csinált a jegyárakkal, az vmi hihetetlen. Összevissza beszélnek 17%-okról. Nos az én bérletem régi árának 350%-ára nõtt (magyarul 250%-kal) és még nem is utazok akkora távot (Bp közelében lakom).
Azokkal fizettetném meg, akik erre a nyomorult kormányra szavaztak <#buck>

Nem, emberi világban, ahol szabály ide, szabály oda, mindent ki lehet dumálni.

Mike at home
mivan? álomvilágban élsz? szerintöd mirõl pofázok itt már hetek óta?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az otthon felejtett bérletet nem kell amúgy megvenni, ha be akarod mutatni? nem értem mire ez a hatalmas pótdij 😞 és aki rendszeresen vesz bérletet, és tényleg csak otthon hagyja? azzal meg basszunk ki? köcsög BKV, ezek azt tesznek amit akarnak, élükön a drágalátos közgyûléssel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nem kifejezetten erre gondoltam.

Max7
10 centis konyhakéssel hogyne lehetne!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Ezért mondtam, hogy valami emberi hangon pl. "elszakadt a kedvencnadrágom, ezért jöttem ebben, és abban maradt a bérlet" szöveggel elõállva kellene megoldani a helyzetet. Az ellenõr is ember, neki is lehet a szívére hatni.

CattiBrie
Nem május 1. a "nyári" emelés?

[/spam]&#8482;