BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez elég csúnya csúsztatás. Az MTV székházban senki nem lakik és az ott keletkezett károkról a mai napig igen eltérõ nyilatkozatok kerültek napvilágra...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
senkit sem érdekel mi a vélemyényed az szdsz-rõl, van elég politikai fórum éld ki maagd ott
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Teljesen igazad van. Az SZDSZ-t el kéne távolítani az egészségügytõl (kezdõ lépésként). Kicsit durva hogy egy 4%-os párt irányítja az országot. Persze a mai közönnyel telített csûrhe ("köszönjük Gergényi Úr, hogy megvédte a nyugalmunkat") ezt is beveszi.
Ezek soha nem ülnek vonatra, így fogalmuk sincs a 350%-os MÁV bérletemrõl. No sebaj, a benzin is fog majd drágulni meg a BKV is és akkor talán a proli is észbe kap...
ON
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
vagy rádgyújtják a házad - amit te magad véres verejtékkel raktál össze - mert Fletó hazudott
figyelj, azért mert te élhetetlen vagy, nem a kormány, nem az ország tehet arról, hanem te
nem tetszik, hogy 100k a fizud? tegyél érte
miért nem vagy ügyvéd vagy bankigazgató, vagy miért nincsen jólmenõ vállalkozásod? az energiáidat inkább erre kéne fordítani
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
mert szerintem ilyet egy államtitkár nem mond
inkább a "nemzet orvosa" szokta ezt szajkózni
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ez bizonyítja, nem az ujjadból szoptad
Ha elolvastad volna az elõzõ hsz végét, tudnád, hogy a többi közlekedési társaság áremelései sem ide tartoznak.
és mi köze ennek a bkv-hoz?
inkább lennék "bérrabszolga" nyugaton, napi 20-30k-t keresve, sry
100.000 HUF-ot keresek havonta. 6 millió forintot kellene felvegyek, hogy lakásom legyen. Ez azt jelenti, hogy 50.000 forintot kéne fizessek havonta. Így 12 milliót fizetnék vissza 20 év alatt. De 20 évig felejtsem el a gyereket és az autót?! Nekem ilyen nem lehet? 20.-án lehetõségem lesz kimenni Brüsszelbe. Viszek egy petíciót az Európai Parlamentbe.
Talán nem most kéne észbe kapni, hogy miért emelgetik a nyamvadt bérletek és jegyek árait. És nem is hiszem, hogy ez ma a legfontosabb. Talán úgy kéne számolni, hogy eddig mennyi maradt nálunk megkeresett 100.000 forintból, és ezzel az elcseszett reformmal mennyit hagynak ma. Lassan az internetet is visszamondom mert sokallom a 6.000-et havonta.
És mielõtt bárki félreértené, nem csak Fletóval van bajom. Õ csak egy figura a csordából. És a csordához hozzá tartozik a szemeit becsukó ellenzék jópár tagja is. Szóval mivel már nem csak a BKV jegyárak miatt nyavajogtok gondoltam rámutatok, hogy nem csak a bkv és nem csak a közlekedés drágább. 2005-ös felmérés szerint mi voltunk a fizetésünkbõl legtöbbet adózók a világon. De kéram! 2005! A megszorítások elõtt! Sebaj, majd hallgatunk a jófej GyF-re és takarodunk a kiszemelt országukból bérrabszolgának nyugatra.
mondjuk Egom-pest egy laza duplázás volt :SSS
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
"de még sok minden mást is" Most kapcsolok, hogy ez szexpartner-keresõ hirdetés!
😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elvirán már az új árak vannak?
Jó, minnyá megnézem. 😊)
[/spam]™
Szal az én vonatjegyem 1800-ról 3000 Ft-ra nõtt, és a vonatok nem lettek se gyorsabbak se tisztábbak, sõt...
-the invisible-
negatívum: odafele 600 ft-ot fizettem a hévért gödöllõig (autoval egyedül kijövök ennyibõl), kilyukasztatták most az 5ik alkalomra a mindig használatos metrojegyem
pozitívum: visszafele már basztam hévre jegyet venni, végig aludtam 😊, a kilyukasztott jeggyel próbáltam örsön felszállni, elkérték észrevette h már használtam, mondom jo akkor veszek egyet😊, erre meg mondta h menjek tovább 😮 a pillangónál szálltam fel 😄
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Azokkal fizettetném meg, akik erre a nyomorult kormányra szavaztak <#buck>#buck>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]