\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Mike at home
    ehhez képest egyes kolegáid tiporják a pedált rendesen, ott a megálló jól rálép, aztán satufék, dőlök hol előre, hol hátra
    de a van a másik is, ma is imádkoztam, hogy átérjünk az astoriánál a lámpán, mert ugyan előttünk egy teremtett lélek nem volt a buszsávban mégis vánszorogtunk
    volt olyan is aki a zöldnél lassított majd megállt, ő bizony megvárja a pirosat :)
    ellentéte peid, amikor csuklóssal nyomultunk egy sima után, sárga, gyorsulunk, erre a sima, hopp lefékez, a csuklós vezetője meg félrekapta a kormányt, még szerencse hogy nem volt senki a mellettünk lévő sávban
    de az autósok is végtelenül idióták, a busztól balra kanyarodnak jobbra, de a busz előtt, mert nagyon kell sietni
    annyira hogy utána szépen mindeki leszáll, és várjuk a rendőrt ( jó monjuk az utasok nem várják :)
    az is tetszett, amikor a furgon be akart sorolni, a busz meg nem hagyta, addig küzdöttek, amig végighorszolták egymást, fél óra múlva is még ott álltak (erre mondtam, hogy egyeseknek érdeke? seményezni, mert addig is lehet üddögélni, de te tudod, így van-e vagy sem)

egyébként meg azzal is szoktam szórakozni, hogy kapaszkodás nélkül utazom (így lehet lemérni ki tud vezetni buszt, és ki használja a pedálokat billenőkapcsolóként) tudom nem túl okos szórakozás, de valamivel el kell ütni az időt :)