BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
senki nem tart vissza, hogy Te legyél a BKV vezér
nem köpködni kell meg irigykedni, meg ha nekem nincs másnak se legyent hangoztatni, hanem arra hajtani, hogy neked is legyen ennyi
mindekinek annyi a fizetése, amennyit kialkud magának
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
itt tartunk ma.
Ti nem vesztek bérletet
Aba Boton megkapja a 20 milliót. Mi különbség? semmi. max a léptéke más
-the invisible-
Az esetek többségében van bérletem. Persze amikor pár nap miatt kell, akkor nem veszek. Ilyenkor mindig bekészítek egy vonaljegyet, amit végveszély esetén (2-3 bajszos 2 m feletti ellenõr + biztonságiak) felismerhetetlen állapotba hozok és bemutatom <#vigyor3>#vigyor3>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Felesleges ezeknek mutatni akármit is.. én nem vok nagydarab ember mégis elküldöm a büdös picsába mindent.. AMi a leggázosabb hogy a nagydarabokhoz odase mernek szólni, na ez a patkányság. a vénasszonyokhoz, a nõkhöz, az alacsonyabbaknak emg keménykednek..
köcsög mindd aza ellenõrök...
Szerintem az egy "hülye" hozzáállás, hogy aki lóg az másokat károsít meg. Mert ez így miért lenn igaz? Pont ugyanannyi joga van neki is lógni, mint nekem. 😄 (Inkább legfeljebb csak úgy igaz, hogy õ nem vesz el x összeget a BKV-tól.)
[/spam]™
Kár hogy nem engem krédeztek meg errõl.. tujdátok hogy ki károstija az embereket ?
Aba botond köcsög a 20 millás végkielégitésével, meg ez a köcsög Antal Attila ahavi 1.5 millás fizetésével.. Na ezek kárositják az országot....
Ennyi erõvel aki bicajt vesz,agy motort és nem metrózik többet, akkor õ is kárositja az embereket me leszokott a szar metróról ?
Huhh de kár hogy nem én találkoztam azzal a riporterrel.
A warez azért más téma 😊...
spam. sry
Azért vagyunk bliccelõ gecik és egyben warez társadalom(ami a progikat illeti) mert nem keresünk annyit, hogy csak úgy ki tudjunk adni rá...
Kint...itt vagy ott....azé nem jellemzõ ez, mert nem esik senkinek nehezére olykor 12-15 ezret(Persze euróban, vagy másban)kiadni egy szoftverér...mert megfelelõen van bérezve az illetõ....
Amíg ez itt nem változik....senki ne várja el, hogy vegyek bérletet...
A köcsög ellenõrökrõl, meg biztonsági õrökrõl(Aki qrvára nem ellenõ) meg annyit, hogy ilyen stílus miatt, amit néha lenyomnak, még a haveromat is pofán basznám! Nehogymá úgy legyen!
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Ha lenne egy iszonyat jó állásom, ahol iszonyat sokat keresek és nem számítana 10e Ft, én nagyon szívesen kifizetném. Jelenleg családomban az egy fõre jutó havi összeg egy tizede csak a bkv (diák!) bérlet.
Persze, hogy ki tudnám köhögni, de minek amíg nem kötelezõ?! Ekkora összegbõl (2 havi lógásból) inkább veszek egy farmer nadrágot. 😊)
[/spam]™
mennyi a diákbérlet? 2-3k?
érdekes, hogy minden napra jut egy helyzet (csövi, vagy bármi), ami mindig eszembe juttatja, hogy miért is nem veszek bérletet 😊
[/spam]™
viszont mint már írtam sokszor én nem utálom az ellenõröket 😊
ráadásul én még diák is vagyok, és ennek ellenére sem veszem meg a havibérletet 😊
[/spam]™
tessék venni rajta benzint
De azért, mert nem vagyok hajlandó egy ilyen szolgáltatásért egy petákot sem fizetni!
És te minek veszel bérletet?
Hogy a csöves ingyen utazzon melletted?
Mindíg is azok voltak!
Én azt is rühellem, amikor nem mondják be hogy kifelé ellenõriznek....
Amikor meg elmegyek mellette, a gyökiköcsi fel van háborodva h nem mutatom meg neki a kamujegyemet!
szvsz *asszopó mind!
ha meg van bérletem, akkor igazi kibaszás a 2500 HUF, lófaszt fogok nekit bemutatni
Nincs nálam személyi...azt visz lát!
ugyanolyan csekket kapsz, tökmindegy mit mondasz. 😊 inkább ne mondj semmit és húzz el 😄
-the invisible-
[/spam]™
[/spam]™
rendes csekket kapsz a büntirõl, de ha bemutatod a bérletedet (vinni kell a csekket is asszem), akkor csak a bemutatós pénzt kell kifizetned.
egyébként tegnap fogadták el az új pótdíjakat:
5000 helyszíni
10000 30 napon belül
20000 30 napon felül
2500 ha bemutatod a bérletedet az akácfán
ez az 1200 nemtom honnan jött, ennyi nem is volt soha 😄 750 Ft volt a bérletbemutatási díj eddig...
-the invisible-
Például nálam soha nincs semmi. Így azt is mondhatom, hogy otthonhagytam, és azt is, hogy nincs és soha nem is volt. 😊
Ha jól tudom a különbség az, hogy ha a "bérleteset" hazudom :], akkor 1200-s csekket kapok, ha az "egyáltalán nincs"-et, akkor 7000-est. 😊
Persze javítsatok ki ha nem így van, bár itt most tök mindegy, hogy milyen értékekrõl beszélünk.
A lényeg ugyanaz, választhatok kétféle hazugság közül úgy, hogy az egyik után felrótt büntetés legalább háromszorosa a másiknak. És ez így elég vicces. 😊
[/spam]™
ez szerintem is szemétség...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a bérlet bemutatás miért bliccelés?
havi 7350 forint nem elég?
monopol helyzetben mindent lehet?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
az szép :S
[/spam]™
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
-the invisible-