\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Match
    Ilyen idióták vannak mindenhol. Buszsofőr, kamionos, autós, motoros között is. Régen nagyon sokat bicajoztam, főleg főutakon (ugyebár miskolcon a bicikliút egy ismeretlen fogalom) és rengetegszer volt olyan, hogy úgy húztak el mellettem, hogy a légáramlat csoda hogy nem vitt be a másik autó elé...
    Aztán akár melyik tapló mondhatja, hogy nem volt szabályos ahogy mentem, mert:
    1. szabályos volt szinte mindig. Főúton is úgy mentem, hogy a külső záróvonalon, illetve ha volt hely, akkor azon kívül.
    2. Ha még szabálytalan is lett volna, nem az a megoldás hogy a halálba kerget. Ilyen erővel, ha ő egyszer nem tartja be a követési távolságot, akkor helyben lőjjék agyon.

Apám egyik drága ismerőse pont amikor ott voltam mesélte, hogy neki az a hobbija, hogy minél közelebb menjen el a bicajosok mellett...gyerekkorom óta ismertem az embert, de úgy elküldtem a kurva anyjába, hogy csak nézett.

Ez van...bizonyos dolgok, bizonyos embereknél csökkentik az intelligenciát, legyen az bmw, kamion, aranylánc, akkora bicepsz mint a derekam, busz, jogsi, akármi.