BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alá kell írnod, az a baj. mondjuk akkor nemtom mi van ha nem írom alá 😄
-the invisible-
A parkolási birságnál legalább készül fénykép, itt meg ugye nem.
"7500 Ft késedelmi díjat köteles fizetni - 7500 Ft pótdíjon felül -, aki tartozását 30 napon belül nem egyenlíti ki."
http://www.bkv.hu/jegyek/potdij.html
Nomeg aztirtad hogy 7szer kaptak el, szóval az már 105ezer. Ennyiért simán megéri nekik néhány formalevelet megirni, csak a neveket irják át.
-the invisible-
Nem igaz. Pont ezen gondolkodtam nyugatinál. Felmutattam anyám mult havi bérletszelvényét bejövetelkor (rá se néznek sose, lényeg hogy határozottan menj és villants fel valamit), és lenn a mozgolépcsõ alján meg egy koldus kéregetett. Vajon õt hogy engedték be? 😊
Az õrös sztoriról eddig nincs tapasztalatom (bár a múltkor az egyikük eléggé hozzá nem értõen nézte a bérletemet, õ lehet hogy közülük való volt).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy meg miért ne mûködhetne? 😊
Forró drót, a Keletinél lefelé ellenõrök.. 😊
Monnyuk a topik nem csak errõl szól. 😊
De akkor mesélek mást. 😊))
Ma reggelre abban a megállóban, ahol fel szoktam szállni valami nagy tunkolós történhetett, mert a kõfalból hiányzott egy igen nagy darab illetve a buszmegállórábla csak feküdt a járdán..
Kérdés: ilyen esetben kötelezõ megállnia a busznak? 😊))
Úgy értem, ha nincsen tábla. 😊)
[/spam]™
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerintem valahogy úgy van, hogy reggeli és esti csúcsidõben csak befelé ellenõriznek sok helyen, a közbeesõ idõben (vagy estei, csúcsidõ után) villamosokra szállnak, vagy ha melegük van, akkor kifelé is ellenõriznek. 😊
Amúgy érdekes volt, hogy most elõbb kifelé ellenõrizve csak ellenõröket láttam, s nem biztonsági õröket.
[/spam]™
Mondjuk ebben nincs semmi, mert utazni szálltak be. Csak vicces. 😊)
[/spam]™
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
de azért nem kéne ilyen csúnyán beszélned :S
Mellesleg szerintem ne felidegesítsd magad az ilyenen, hanem inkább nevess egy jót.
Tartsd magad a postfix-edhez. .)
[/spam]™
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Szerintetek õk ki lettek képezve ellenõrnek?
Avagy mégis mennyire füllik a foguk az ellenõrösködéshez?
Értem úgy, hogy ha felmutatok neki egy 2 éve kilyukaszott jegyet... szerintem baromira nem fgoja érdekelni h az évényese vagy sem. Látszatra csekkolta, kész, mehet. 😊
Vagy teljes mértékben összejátszanak az ellenõrökkel és a pluszban beszedett pénzen osztoznak, illetve a sajátjuk lehet.
Errõl viszont az jut eszembe, mert ugye most csak a metróról beszélek, hogy itt NINCS pénzbírság. Van jegy, mehet, nincs jegy, nem mehet. Nincs miért bûntetni.
Esetleg ha megemelték az õrök fizetését. Bár ettõl még miért lenne arra motivált, hogy rendesen csekkolja a jegyeket?
Hümm... hümm.. 😊
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Az örsön..
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Nem tom mi lesz még...
Majd költséghatékonyság jogcímen egy hónap múlva a csöves fogja kérni a jegyedet!
Fuck
MOMENT CITY
-the invisible-
Van valami változás amióta olyan sokkal több ellenõr van? 😊
Amúgy meddig vannak az ilyen 'metrólejáratoknál-lefelé-ellenõrzünk' ellenõrtípusok? Tegnap 19h után már nem voltak. 😊
Szóval 18 vagy 19-ig vannak? 😊
[/spam]™
◘ eddig valami több milliárd plusz bevételük van e pár hét alatt (nem értem, miért nem "elég")
◘ és h annyira bevált a móccer, hogy nem 50, hanem 100 újabb alkalmazottat akarnak felvenni
◘ illetve bõvítik a jegyvásárlást, terveik szerint mobilon és neten is lehet majd jegyet venni
[/spam]™
Ha lent az aluljáróban csövi/hajléktalan/kéregetõ.. stb. van, akkor fent nincsenek ellenõrök.
Avagy volt már ennek ellenkezõjére eset veled?
[/spam]™
most azért mert odajön.. nem visz be, nem ver meg, nem csinál semmit, igazoltat és ennyi
igazoltam magam a rendõrnek és odaadtam az adataimat a ellenõr bácsinak, és még csak fejet sem vágtam, nem szóltam be, nem köptem le, nem beszéltem csúnyán... mindent visszatartottam 😄
aztán pár hét múlva a postás bácsi megkérdezte: ugye a BKV-tól jött levelet, nem veszed át?
de sztem ezt írtam 😊
amúgy így utólag belegondolva sztem a rendõsr nem csinált volna semmi ha csak elsétálok, igazoltatott de nem írt fel semmi adatot... majd legközelebb kiróbálom 😊
[/spam]™
De nem szeretnék fizetni.
Indoklás: A csöves ingyen utazik, én meg nem fizetek azé, hogy fosszagban utazzak.
mondjuk azt nemtom hogy mi lett annak a sztorinak a vége, elmondod?
-the invisible-
télleg ha sorrendbe kéne tenni az állomásokat, akkor kb. hogy jönnének sorba a metrómegállók (ellenõrzés szempontjából)?
szerintem a Deák a legnagyobb (ide sokminden befut). Utána a Nyugati (meg hát a pályaudvarok).
Aztán kb különbség van a belváros és a nem belváros között is (úgy, ahogy szívesebben szállok le Forgácsnál, mint a Ferenciek terén 😊 ).
[/spam]™
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
én már csacsogtam velük, semmi közük hozzá...
[/spam]™
Még 2003-as ügyek...
Akkor még naívan odaadtam a személyit...
De az már elmúlt.
-the invisible-
Ilyen erõvel én is írhatnék neked egy levelet, hogy fizzessél mer tartozol és ha nem akkor majd letiltom a béredbõl...