\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Nyarlathotep
    Van egy roma BKV ellenőr a metrón... elmesélek vele egy történetet. (tegnap délután a Deak téren láttam). Éppen mentem haza barátnőmmel, amikor a keletinél találkozunk vele. Nekem éves bérletem van, barátnőmnek, mivel nem pesti jegyet kezeltünk még fent, aminek egy pici része beszakadt a jegykezelőbe. Lent a roma elkezdte mondani, hogy ez így nem érvényes, iratokat stb... kicsit felment bennem az agyvíz, és szépen hangosan elkeztem neki mondani, hogy ez nem így megy. Egyből 5 társa ott termet, roma barátunk a hátam mőgé lopakodott, és mivel nem vettem észre, hogy ott ál, és létem egyett hátra, mire akaratlanul is belémentem, felkiáltott, hogy JAJ! :) Egyből bántalmazom, hívja a rendöröket. Mondom neki rajta kispajtás! Hivott is valakit, pár perc multa megjelent egy törpe, strandpapucsban, polóban egy "rendőr". Kerem, hogy mutassa még meg az igazolványát, és, hogy mégis mi ez a ruha. Mutatta az igazolványát, tényleg rendőr volt, elmeséltem neki, hogy mi történt, aztán odaszolt a roma ellenőrnek, hogy ezt talán nem kellene, mert ugye kamerák vannak mindenhol, és ebből egész nagy baj lehet, ha feljelentést teszek. :) Na mind1, a lényleg, hogy szépen fogtam a barátnőm kezét, és elmentünk onnan. Ja igen, utálom a romákat, bármilyen legyen, és bárhol!