BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
És az egyik ismerõsöm egy behajtó cégnél dolgozik és mesélte hogy kaptak vastag Bkv-s adatbázist.
Szerintem az a fontos, hogy ne adj ki semilyen személyes adatot(ha nem muszály) mert akkor cseszhetik.
Én megkérdeztem egy jogász ismerõsömet és õ is azt mondja kicsit érdekes az ügyvédi levél, mert írják, hogy x összeg jogerõre emelkedett, de a jogerõre emelkedésrõl én nem kaptam semmit.
SZal próbálkoznak...
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
nem akartam galibát, féltem hogy fönn riasztják az ott posztoló rendõröket ha elsétálok mellettük, így nyugiba szépen elintéztük, a postásbácsi meg majd szépen ráírja a küldeményre a varázsszavakat: "címzett ismeretlen helyre költözött" 😊
-the invisible-
csak nem ertem hogy mit kerestek ott mert oda 4-en eleg kevesek 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
és központban mindig rendõrökkel, vagy azok csak bizt. õrök?
[/spam]™
[/spam]™
😄😄
Itt tengetem napjaimat majd egy éve, és ha jól emléxem 3x láttam ellenõrt...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
szl ismerem hogy hol vannak kallerok és történelmi helyeken bukkannak fel ahol ember emlékezet óta nem voltak pl.:lelel , nagyvárad tér, ecseri,újpest városkapu,
<#confused>#confused><#buck>#buck>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ma voltak AranyJ-nál meg Ferenciek terén kifelé csekkolva (lent). 😞
[/spam]™
És Astoria
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Bár ha jól tévedek az még nem is BKV terület.
[/spam]™
M2 Astoriánál nem jellemzõ
mi lenne ha összeszednénk ezeket?
az én megfigyelésem szerint minden munkanap, emberi idõben (reggel-tõl hazamenõ ideig) adott állomásokon mindig megtalálhatók, többnyire "befelé"
konkrétan:
M3 Újpest-Központ - be
M3 Árpád-híd - be
M3 Nyugati - be (ez nem 100%)
Nyugatitól Ferenc körútig szerintem 100%, hogy befelé egész nap vannak
Viszont
Városkapu, Gyöngyösi, Forgács, Lehet tuti, hogy nicsenek
ja és kifelé szoktak lenni a Ferenc körútnál meg a Kálvin térnél kifelé, de csak néha
remélem, ezzel van, akinek segítettem .)
várom mások tapasztalatát.. 😊
[/spam]™
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
de miért is kellene?
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
És valóban így is volt. Nyugatinál megyek le a metróba és eddig minden nap ott ácsingóztak...
[/spam]™
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]