6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Met
    Metró pótlóval a népstadionig onnan meg 1-es villamossal a Lurdy-ig
  • Mike
    taxi
  • Sebi83
    Sziasztok!!

Lenne egy kérdésem most hogy újjítják fel a metrót hogy jutok el a legegyszerűbben a Blaha Lujza tértől a syma csarnokig onnét pedig a Lurdy házba később?

Előre is köszönöm ha segítetek
  • Vlala #3552
    Büdös volt, büdös van és mindig is lesz. Az sajnos az utasokon múlik.
  • Met
    Na, szavaztam a kombinó hűtésére, meglepve láttam, hogy a többség még a légkondin van.
    Attól lehet, hogy hideg lesz de a büdös megmarad.
  • BenceYCE
    Valós a hír, nincs mentőláda nálunk.
  • Vlala #3549
    De jó, hogy itt vagy, egy régebbi kérdés: Tényleg nincs mentőláda a BKV-buszokon?

Mike #3547: Ja, szerintem mindannyiunk keze ügyében van egy. :)
  • Mike at home
    akkor szüntessük meg a BKV-t, mert csak állnának a buszok a garázsban
  • Mike at home
    az egereké a Föld
  • BenceYCE
    Milyen elfogadható dolog is a fehéregér. Végignézed ahogy szépen kiüríti a bélsarat a mandró hátára. Aztán meg elkezd tülekedni. hát hogyne lennék rá vevő!
  • Nyarlathotep
    Én se.
  • Mighty
    Mond ez neked valamit?

"En egyaltalan nem engendnek allatot tomegkozlekedesi jarmuvekre..."
  • Mike at home
    42
  • Nyarlathotep
    Valóban! Mellesleg, kiváncsi lennék az arcodra, amikor meglátsz egy tömött metrókocsiban 35 fokos melegben, hogy az elötted lévő arc vállán egy egér tanyázik!
  • Mighty
    Valoban? Es hogy kerult bele minden feheregerbe a letezo osszes virus?

Hulyeseget azert nem kell terjeszteni.
  • Nyarlathotep
    Mennyivel? Annyi elég, hogy minden létező virus lappang bennük?
  • Mighty
    Mennyivel lehet fertozobb a kutyaknal?

En egyaltalan nem engendnek allatot tomegkozlekedesi jarmuvekre... (rendor es vakvezeto kutyakon kivul).
  • BenceYCE
    Evőeszközzel
  • BenceYCE
    Valóban... nincs elég fertő a gépeken? Inkább tölcsérrel tettem volna fel az análisába a punknak!
  • Nyarlathotep
    Szeretem az állatokat, nekem is van egy cicám, de ez már sok!
  • Mike at home
    te, ne bántsd az egereket
    fejlettebbek mint mi
  • Nyarlathotep
    Srácok! Ma délután jövök haza, és a deák térnél felszált egy koszos, piszkos, punkfejű srác, vállán egy fehéregér! Elképesztő! Egyszerre lett röhögögörcsöm, és iszonyat dühös is lettem! Ráadásul tömve volt a metró! Komolyan, már ott voltam, ha hozzám ér, megfogom az egér farkát, és kidobom az ablakon! Na, ilyenkor azért tényleg szétrobbant az ideg, mert tényleg nem azért veszem az éves bérletet, hogy együtt utazzam egy hülyegyerekkel akinek a vállán egy egér van! Kár, hogy én barom nem fényképeztem le!
  • Mike at home
    miféle szerszámmal mászkálsz te?
  • BenceYCE
    A szakirodalom idevágó passzusából derült ki, hogy teljesen átlagos férfi vagyok. Nem nőtt rám villanyoszlop. Így hát kicsapván a harcosmókust nem hinném, hogy a meglepetéstől vagy az ilyedtségtől szerteszaladt volna a nézősereg. ;)
  • CattiBrie
    "Őt azzal győztem meg, hogy az elém "

Őt azzal győztem meg, hogy az enyém nagyobb

Hirtelen ezt olvastam :)))
  • BenceYCE
    A trükk már csak azért is szemét dolog mivel ennyi ember ellen legfeljebb rendőrért kiálthatsz. Az meg Nekik kedvez. Egyszer velem is megesett ilyen eset mielőtt még elkékültem volna. De meggondolta magát a kis csipet-csapat mert nem tudtak elég jól koncentrálni ahhoz, hogy észre vegyék honnan került a kezembe a szerszám. És egyik se akart lyukasan hazabotorkálni. Mondtam Nekik, hogy ez van, nem kell más szabadságát korlátozni és támadó szándékkal közelíteni hozzá (túl komolyan venni a munkát) és akkor épségben hazaérnek a gürizésből. Később finomítottam a technikát és ha elémlépett egyszerűen arrébbtettem. Volt, hogy ugrottak a többiek. Jött az első példa ismét. Csakhogy az egyik kutyának volt egy hasonló célszerszámja. Őt azzal győztem meg, hogy az elém lépő társának a nyakát a combomra fektettem és utalást tettem arra, hogy megkapargathatom az íriszét ha kell. Bedobta az ipse a szerszámot a mozgólépcsőbe. Szóval rühelltem én is az ellenőröket. Mai napig pikkelek azokra az emberekre akik az államnak segítenek összeharácsolni a pénzt. Főleg úgy ahogy a "cég" megtiltja. Ilyentén gyűlölöm az apeh-osokat is akik csak a politikai elit sáros ügyeit nem forszírozzák. A jogi kiskapukra pedig igényt tartok akárcsak a felső 10.000.
  • Mike
    jaja, ez nem bőrszín kérdése
  • Vlala #3528
    Vannak ilyenek. Rendőrségnél, BKV-nál, fizetőparkolónál, bárhol, ahol vissza lehet élni a hatalommal, ott előfordulnak efféle zsebzsarnokok. De ezért nem szabad az egész testületet lenézni, orvosból is láttam már köcsögöt, mégse mennék vízvezetékszerelőhöz, ha fájna a gyomrom...
  • Nyarlathotep
    Persze, de elég hülye trükk volt részéről!
  • Vlala #3526
    "roma barátunk a hátam mőgé lopakodott" Pénztárcád megvan még? :)
  • Nyarlathotep
    Van egy roma BKV ellenőr a metrón... elmesélek vele egy történetet. (tegnap délután a Deak téren láttam). Éppen mentem haza barátnőmmel, amikor a keletinél találkozunk vele. Nekem éves bérletem van, barátnőmnek, mivel nem pesti jegyet kezeltünk még fent, aminek egy pici része beszakadt a jegykezelőbe. Lent a roma elkezdte mondani, hogy ez így nem érvényes, iratokat stb... kicsit felment bennem az agyvíz, és szépen hangosan elkeztem neki mondani, hogy ez nem így megy. Egyből 5 társa ott termet, roma barátunk a hátam mőgé lopakodott, és mivel nem vettem észre, hogy ott ál, és létem egyett hátra, mire akaratlanul is belémentem, felkiáltott, hogy JAJ! :) Egyből bántalmazom, hívja a rendöröket. Mondom neki rajta kispajtás! Hivott is valakit, pár perc multa megjelent egy törpe, strandpapucsban, polóban egy "rendőr". Kerem, hogy mutassa még meg az igazolványát, és, hogy mégis mi ez a ruha. Mutatta az igazolványát, tényleg rendőr volt, elmeséltem neki, hogy mi történt, aztán odaszolt a roma ellenőrnek, hogy ezt talán nem kellene, mert ugye kamerák vannak mindenhol, és ebből egész nagy baj lehet, ha feljelentést teszek. :) Na mind1, a lényleg, hogy szépen fogtam a barátnőm kezét, és elmentünk onnan. Ja igen, utálom a romákat, bármilyen legyen, és bárhol!
  • kisdaru
    Ma elég aktívak az ellenőrök, a munkahelyre jövet, kapásból az általam igénybevett két villamos közül mindkettőn volt ellenőr (kombínó, 17-es villamos). A 17-esen meg is büntettek 2 embert. A többin is találkoztatok ma velük? Vagy csak véletlen, hogy ma pont olyan vilamosokon voltam, ahol ellenőriztek?
  • mac12
    hát én is ott feküdtem a röhögéstől:)
  • kisdaru
    Az nagyon komoly!!!:-)))
  • mac12
    HEhe BKV sok veszekedtek ma a 30 as buszon h hogyan kell egy csekket kitölteni gartula:):):)
  • kisdaru
    Nem is tudtam, hogy tilos "jópofának" lenni!?
  • Mike
    hogy nehogy élvezd az utazást
  • Mike
    egyszer egy 7a-n komplett műsort adott elő a vezető
    mentesm is vele egy kört, nem szálltam le ahol akartam :)

és a piros 7-esen is volt egy jellegzetes beszédű fickó, őt is kedveltem
  • Nyarlathotep
    Mondjuk, mert eltereli a figyelmét?
  • kisdaru
    De miért tilos?