\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Teljesen. Pár napja kérdeztem rá, ugyanis én is rosszul tudtam. 78-ason ha vagyok akkor a 6., 8. és a 9. 78-as busz először felmegy a Gazdagréti ltp végállomásra és lehoz egy adag embert a Kazinczi utcára és azon is túl a Keletibe. Én csak ilyet szoktam a 239 gy-n vezetni ha oda kerülök. de én sem tudtam jól. Az erzsébet híd felé hivatalosan alul kell menni kötelező jelleggel. Mivel a felhajtó bejáratára tiltó tábla van felrakva. Visszafele pedig fent kell menni, úgyszintén kötelező jelleggel. Én rendszerint felvittem az utasokat mert a 239gy indításakor félretájékoztattak (Most már én is alul viszem). Egyik reggel derült, ki, hogy a koleginát feljelentették amiért fent ment a Kazinczy felé. Nincs egy hete sem. Bár, hogy melyik f@szkalap utasnak fájt, hogy a két megálló közt gyorsabban megtette Katika az útvonalat azt nem tudom. A felüljáró kibírja hisz időszakos korlátozásvan, nem pedig állandó aktuális tömeghatárolás. Természetesen a feljelentést kimagyarázták. Az pedig egy közlekedési jelenség, hogy amikor délután mész haza akkor kifelé áll a sor, míg reggel befelé. Hisz mindenki igyekszik munkába, délután meg haza.