\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Inkább ki mennyivel ért fel korábban ^^ Bármennyire szabálytalan, esetenként elfelejtjük figyelembe venni eme szabályokat, mivel mindig mindenkit nem tudnak ellenőrizni. Ha meg mégis megbuksz, akkor olyan nevetséges összeggel büntetnek, hogy azért nem érdemes mindig tökéletesnek lenni. Vagy ki tudott több üzemanyagot elhasználni egy nap alatt :D :P Vagy hányadik megállónál éred utól az előtted lévőt, ha időben indulsz.

Most épp azt a versenyt játszom, hogy ki tud kevesebb naftával megfordulni. Ugyanis elkezdték kifizetgetni az üzemanyagmegtakarításokat. Rögtön szereztem magamnak pár hódolót. 239-es gyors csonkamenetben rendszeresen utazik velem egy fószer. Amikor meglát elkezdi csapkodni a fejét :) Nem értem miért baj az ha visszaélve a jogaimmal 25-tel jövök végig a majdnem üres Budaörsi úton :D ^^ (Rosszabb hangulatban elengedem magam, felváltok direktbe és 35-tel megyek). Ilyenkor az indulási időig sem szoktam megérkezni :) Ez van. Ha nem tenné ki a fizetésem akkora arányát mint amekkorát kitesz, akkor nagyívben lesz..nám. De így azért jól jön a kis plusz.