BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
http://index.hu/homar/index.php?title=fulladasos_halal_kozeli_allapot_bkv_n&more=1&c=1&tb=1&pb=1
[/spam]™
A soför csak jeggyel engedte fel a buszra az aggastyánt
Egy buszsofõr nem volt hajlandó elhinni egy 98 éves bácsinak, hogy nyugdíjas, és teljes árú menetjegyre kötelezte. A bácsi két bottal vergõdött fel a buszra, és bevallotta, hogy elvesztette nyugdíjas igazolványát, mire a sofõr közölte, hogy akkor jegyet kell vennie. Az aggastyán hiába kérte, hogy ugyan higgyen már legalább a szemének, hiszen õ nemigen tûnhet virgonc bliccelõnek, az utazás 1 font 90 pennyjébe, azaz bõ 700 forintnyi összegbe került. Az angliai esetrõl beszámoló Sun címû brit lapnak a közlekedési vállalat szóvivõje mentegetõzve jegyezte meg: "Sofõrjeinktõl elvárjuk, hogy használják a józan eszüket."
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én sem szólok be, amikor 5 percen át nem jön a busz...
Merthogy nem annyira idõben kezdett el, le vagy felszállni valaki, így úrja ki kellett nyitni az ajtót.
[/spam]™
(bocs, ha nagyon szörnyû volt, reggel van még. )
de lejjebb ven erre kifejtés, olvass vissza
mármint a BKV vagyis a felújítások és a politika összefüggéseire
[/spam]™
ugye az volt, hogy húúde elméretezték a járdaszegélyt..
hümm, és arról van info, hogy a két fajta villamosok között mekkora lesz a "magasság különbség"
csak mert így így a régi villamosokkal valóban "virít" a 7 cm
de az új villamaosok is ugyanilyen magasak?
[/spam]™
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem ide tartozik, de nagyon sürgõs lenne és hirtelen nem tudtam hova írjam!
Szóval megtudná valaki mondani, hogy mivel kell eljutni Pesrõl a Csepeli Tesco-hoz?....Kõbánya Kispesttõl jövök metróval és hol mire kéne átszáljak...néztem abkv honlapját, de nem nagyon tudtam kiigazodni, mert nem tudom hal van pontosan a tesco..
köszi
dixitque deus fiat lux
-the invisible-
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny