\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • do2
    na ma történt velem a 8-s buszon
    Ültem a sofőr mögötti üllésen, jött az ellenőr, mondtam neki szépen hogy nincs jegyem, se bérletem,igazolványom az van de nem adom neki oda, és le se szállok. Erre odament a buszvezetőhöz és szólt neki hogy ne menjen addig tovább... A busz 1 percig ott állt a megállóba, az ellenőr meg azt mondja hogy magára várunk hogy leszáljon.
    Na erre pipa lettem mondtam neki tudod mit ? tőlem éjfélig is itt állhatunk, ha nektek jó hogy ennyi utassal kibasztok. Fogtam felraktam az mp3-m lejátszómat a fülemre és hallgattam... Erre asszondja hgoy rendőrt hiv.... Mondom neki hajrá, és akkor mivan ? Az adataimat úgysem adja ki..
    Erre kijön a vezető a fülkéből nagy keményen kiakarja dobni a táskámat a buszból, erre feláltam és kérdeztem mi a faszt akarsz ? Erre ökölbe tette a kezéd és felált nekem:) MOndom neki felálsz nekem köcsög ráförmedtem, aztán kicsit elmélázott és bement a vezetőfülkébe rádiózni, aztán becsukta az ajtót és rpovábbment a busz.. Erre mopndja tovább az ellenőr hogy igénybe veszem a szolgáltatást akkor fizetni is kell.
    Mondom erre neki,ez a szolgáltatás hogy nekemugrik a buszvezető ?
    Aztán ment a busz elérkezett a megűlló ahol lekellett szálnom.. jeleztem, és odaszóltam az ellenőröknek hogy Na most szállok le köcsögök... Szerintem ha nem lett volna mellettem más utas aki még leakart volna szálni, akkor talán a buszvezető ki se nyitotta volna az ajtót:) Na mind1....