6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
Vlala #2874 Nem ezt gondoljuk, és félre ne értsd, nem letolni akarlak azért, mert nem fizetsz. Én is járok néha tilosban, engem is elragad néha a sötét oldal, de nem reklámozom, és nem hordom le a károsultat mindennek, ami eszembe jut.
Atisz: a tévés ügynek kb. annyi köze van, mint a BKV-nak az utasokhoz.
Ha leprivatizélik, akkor eladják külföldre, és B-Cafénak fogják hívni :D
-
#2873 Nem is mondtam. Dehogy a BKV tehet róla. Nyilván nem.
Dizájnoltam volna topikot a BKV-nak, ha nem szeretném a BKV-t? :))
Legyen még egy BKV szó, mert olyan kevés volt. :D
Ja és: megyek BMV-zni. -
#2872 Hát az utastársakról nem a BKV tehet...
Az eddigi hozzászólásaid alapján azt hogy bunkó lennél, nem lehet elmondani rólad (hidd el van viszonyítási alapom, akár innen az sg-ről is) ;) -
#2871 Nem is a szolgáltatás, hanem némelyik utastárs. :/
Amúgy biztos azt gondoljátok, hogy egy jó nagy darab szőszemély vagyok, 8 általánossal, aki mindig midenkinek visszapofázik, tök bunkó stb. stb. :))) -
#2870 Mivel az aktuális kormány dönt az önkormányzatok finanszírozásáról, ezért igen is van köze hozzá.ű
Normativ állami támogatást nem érdemes nézni ha nyakig el van adósodva és többszörösére nőttek a tarifák meg az infláció
Vlala: Győzike a retekklubbon megy, UPC-nek nem sok köze van hozzá. A csapvíz ivásra nem a legmegfelelőbb, ezt mindenki tudja.
Amúgy megértem Cattie-t is hogy nem fizet egy olyan szolgáltatásért ami nem tetszik neki, ugyanakkor neked is igazad van, enélkül csődbe megy a BKV, leprivatizálják és akkor vége a történetnek... -
#2869 Inkább lopjak, mint másokat sértegessek.
Az előbbit sokat csinálják, a másodikat csak a bunkók. -
#2868 nem, vigasztalás, régen a kezedet vágták volna le..... -
#2867 akart lenni* -
#2866 Jaja, tom, hogy jön ez ide? :)) -
#2865 LOL! Ez poén volt? -
#2864 talán ha nem lennél tolvaj nem köpnének le :) -
Vlala #2863 Van alternatíva! Critical mass, gyaloglás, robogó. -
#2862 Te jársz BKV-val?
Nem tom, én nem szeretem, ha békésen utazgatok és leköpnek, ordibálnak velem, lökdösnek és még sértegetnek is.. -
Vlala #2861 Offnak fog hangozni, de a végén megmagyarázom: Ezzel az erővel én is mondhatnám, hogy addig nem fizetek semmiféle adót, amíg nincs világbéke, mert nem azért "etetem a majmot", hogy gyilkolják egymást. Az UPC-nek sem fizetem be a díját, amíg Győzike megy a tévében. A víz klóros, nekem tiszta kell, amíg nem lesz, addig a vízmű sem kap.
Kifogást bármire lehet találni, de ha egyszer a BKV azt mondja, hogy "oké, amíg nem rendeződik a helyzet, addig oldjátok meg gyalog, mert egyetlen járatot sem indítunk - ugyanitt buszok eladók", akkor lehet, hogy visszasírjuk még a teleköpdösött villamost.
Atisz, Mike: légyszi, ne politizáljatok már. Nőjetek fel végre :) -
#2860 Én ellenőrrel való találkozás esetén a legdurvább szavak, amiket használok a "jó napot", "köszönöm" és a "viszlát". :) -
do2 #2859 természetesen az étterembe se fizetek, ha nem vagyok megelégedve az étellel, ez 1értelmű -
#2858 ellenben nézd csak meg a normativ állami támogatást -
#2857 nem is tudtam, hogy fideszes önkormányzat volt 2002 előtt -
#2856 Csekkold le az önkormányzati támogatást és a hitelállományt... az évszámok tükrében. -
#2855 ezt te mondtad nem én -
#2854 Úgy érted még mindig a Fidesz van kormányon? -
#2853 és most büszke vagy magadra?
étteremben szoktál fizetni, vagy ott is leállsz a picérrel, hogy mit akarsz köcsög?
egy szerencsétek van, hogy a BKV nem magáncég -
#2852 :DDDDDDDDDDDD
Ez jóó! :)) -
#2851 ezt még én se csináltam volna meg :D
sztori: metro kifelé ellenőrzés van haverommal megyünk fel, erre ilyet mond az ellenőrnek:
-Elnézést, de lengyel vagyok.
hát akkor ezen beszartam :D -
#2850 Hát azért ilyen modorhoz is pofa kell.. -
do2 #2849 na ma történt velem a 8-s buszon
Ültem a sofőr mögötti üllésen, jött az ellenőr, mondtam neki szépen hogy nincs jegyem, se bérletem,igazolványom az van de nem adom neki oda, és le se szállok. Erre odament a buszvezetőhöz és szólt neki hogy ne menjen addig tovább... A busz 1 percig ott állt a megállóba, az ellenőr meg azt mondja hogy magára várunk hogy leszáljon.
Na erre pipa lettem mondtam neki tudod mit ? tőlem éjfélig is itt állhatunk, ha nektek jó hogy ennyi utassal kibasztok. Fogtam felraktam az mp3-m lejátszómat a fülemre és hallgattam... Erre asszondja hgoy rendőrt hiv.... Mondom neki hajrá, és akkor mivan ? Az adataimat úgysem adja ki..
Erre kijön a vezető a fülkéből nagy keményen kiakarja dobni a táskámat a buszból, erre feláltam és kérdeztem mi a faszt akarsz ? Erre ökölbe tette a kezéd és felált nekem:) MOndom neki felálsz nekem köcsög ráförmedtem, aztán kicsit elmélázott és bement a vezetőfülkébe rádiózni, aztán becsukta az ajtót és rpovábbment a busz.. Erre mopndja tovább az ellenőr hogy igénybe veszem a szolgáltatást akkor fizetni is kell.
Mondom erre neki,ez a szolgáltatás hogy nekemugrik a buszvezető ?
Aztán ment a busz elérkezett a megűlló ahol lekellett szálnom.. jeleztem, és odaszóltam az ellenőröknek hogy Na most szállok le köcsögök... Szerintem ha nem lett volna mellettem más utas aki még leakart volna szálni, akkor talán a buszvezető ki se nyitotta volna az ajtót:) Na mind1.... -
#2848 Én is azt mondom, hogy tök mindegy, hogy ki van fent, kit tart el az ország, sehogy sem lesz jobb nekünk. :/
Viszont szerintem az már jó volna, ha a topik visszakanyarodna valami BKV témájúvá, mert nagyon a szélén táncol. :)
-
#2847 Jah ezt bírom az emberekben. Csórók mert tök hülyék és/vagy lusták, és az államot szidják mert nincs pénzük. Így loponak úgy emelnek blabla, csak azt felejtik el h a pénzük min 80% teljesen független attól h ki van kormányon. Bezzeg a kődobálás megy nekik. Na mind1. -
#2846 Mások is ugyan annyit adóznak ugyan anyit lopnak töllük ez ész kérdése hogy mennyit "ügyeskedsz" , "okoskodsz" :) -
#2845 hát bizony nem a Jóisten tehet róla, és nem is az állam, még ha azt is hiszed, helyetted senki nem fog tenni semmit -
#2844 lol -
#2843 az, hogy te milyen életszivonalon élsz, te magad vagy felelős
ne varrd más nyakába a saját felelősségedet -
#2842 te valami olyasmit szeretnél ott látni, ami nincs -
#2841 Hát mint mondtam minden alkalomra jut valami "eksön", ami miatt azt mondom, hogy még jó, hogy nem veszek bérletet. Mára is kaptam egy nagyon nagy ilyen élményt. Ha lenne bérletem minden bajom lenne, hogy fizetek és még ilyen izékkel kell együtt utaznom. De így csak az a bajom, hogy hogy létezhetenk ilyen "lények" a világon. :(
Szóval én nem fogok azért fizetni, hogy "azt" szagoljam, hogy el kelljen viselnem azt, hogy beszól az embereknek elég csúnyán, azt, hogy végigüvölti a villamost nomeg leül, és teleköpdösi...
És ilyen téren nem érdekel más véleménye. Főleg azé, aki nem is Budapesten él, főleg azé, aki nem is utazik BKV-val. Nyilvánvaóan engem is meglop valaki, én lennék a hülye ha én nem tenném ezt. Ha meg nem lennék meglopva, akkor valahogy baromi jó életszinvonalon kéne élnem. -
#2840 Őőő... kormányváltás? -
Vlala #2839 A 22. születésnapom. Az év politikai részébe ne folyjunk bele. -
#2838 konszolidáció
semmiféle fordulópontot nem látok egyébként -
#2837 2002-ben volt a fordulópont. Na mi is volt akkor? -
#2836 17. hét, 93. oldal :)
Sőt, itt a cikk. :) -
#2835 A HVG 2007 ápr. 28-i számában van egy cikk a BKV aktualis dolgairól, ajánlom mindeki szíves figyelmébe
lefotóztam a cikk mellé tett táblázatot, érdemes áttanulmányozni