BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most õszíntén: pont arra van a rendõrségnek energiája, hogy a kallerek mellé odaállítsanak posztolni 1-2 nyomozót?? nemá!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A BKV szolgáltat. Te pedig használod. Helyezd ezt a kettõt egy teljesen általános helyzetbe. Hogy is néz ki ez...
A szolgáltatás a szerzõdés aláírása után lép életbe. A szolgáltatásról tudunk mindent. A szerzõdés viszont sokak számára nem ismert. Szerzõdést lehet kötni szóban, írásban és ami minket jobban érdekel: ráutaló magatartással. Ez akkor teljesül amikor az utasjelölt beáll a megállóba. EZ, a ráutalás. De ettõl még csak egy szerzõdésünk van, ami nincs aláírva. Az aláírás a jegy kijukasztása. A jegy pedig mint jól tudjuk a szolgáltatás elõre megfizetett díja. Tehát ha nincs jegy, nincs aláírás. Márpedig ilyen esetben azt a vevõt aki nem hajlandó szerzõdni, az kizárHATÓ az utazásból. (olvasd el az utazási feltételeket a jármûvön). Tehát. Ha a jegyet megvetted és kijukasztod, abban a pillanatban jogosult vagy a TOVÁBB UTAZÁSRA és az esetleges baleset következtében igényt tarthatsz a biztosításra. Tehát ha ott az ellenõr szeme látára lyukasztassz jegyet, sem tehet sokmindent, hiszen aláírásod keletkezik. A sárga jegykezelõk nyomtatnak idõt, DE! A kiérkezõ rendõrnek be kell mesélnie az ellenõrnek, hogy Te sok idõt utaztál, úgy, hogy nem lyukasztottál. Te pedig szépen azt mondod, hogy pont akkor szálltál fel. Mivel a rendõrök nincsenek vonaljegyolvasásra "kiképezve", ezért halványlila fingjuk sem lesz arról, hogy te hol szálltál fel, mikor lyukasztottál és mikor szálltál le. Neked csak elõ kell adni, hogy az ellenõr bácsik nem akarják elfogadni a te lekezelt jegyedet. A piros jegykezelõnél az ellenõrnek esélye sincs. Ha mégis arra vetemednél, hogy tájékoztatod az ellenõröket miszerint nem lyukasztassz, nem adsz infót magadró csupáncsak a következõ megállónál leszállsz, akkor vedd figyelembe, hogy se le nem tehet a jármûrõl, se fent nem tarthat. Nem fogja megpróbálni de ha mégis, és a buszvezetõ nem nyit ajtót, akkor az ajtón kikeresed a vésznyitót, elforgatod és manuálisan nyitsz. Senki egy újjal nem érhet hozzád! Így ha leszállsz a következõ megállóban mert nem csinálsz balhét, akkor mivel mint tudjuk, hogy az ellenõr nem hivatalos közeg, így ott és akkor feltartóztatni téged pont ugyan olyan mintha az utcán "csak úgy" feltartóztatna a semmiért. Mindehez, még hozzáteszem azt is, hogy a tábla nélküli buszokon a FOK-GYEM vezérli a jegykezelõt. Rendszeresen rossz idõt állítok be rajta(, hogy az utasok ne pampogjanak ha elmúlt az indulási idõ és én még mindig reggelizek) amit az utasok felé kiír. Ezt valamiért mindíg visszaállítják. Tehát valószínû, hogy ennek a rendszernek az idejét nyomtatja rá a jegyre. És mivel a megállókat is ez írja ki, így valószínû, hogy errõl is ír rá adatot. Meg az útirányt. De ez csak feltételezés. Egyszer majd kipróbálom próbajeggyel. Szóval addig is a jogszabályokat kihasználva, metrón kívül bárhol megúszhatod ha leszállsz és egyszerûen elsétálsz. Csak nehogy pont ott legyen éppen egy-két rendõr.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Aztán kb. decemberben jött egy tértivevényes levél a BKV-tõl de nem vettem át. Azóta kuss van...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
de ez már régebben volt
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
a muter is kibaszta õket mint a 'szaros macskát
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
de 1-2 alkalom után megunnak.
Hát szerintem azé mert a BKV-nek büntiösszeggel tartozom, akkor nem a rendõsrég fog kijönni - szerintem.
[/spam]™
akkor ne minket kérdezz, hanem inkább a haverodat
de télleg, és részletesem, mert ugye aktuálisan ez most engem is izgat
[/spam]™
hehe, rendõrök meg a normálisság.. 😄
-the invisible-
de eddig nem tudtam h a bkv kikérheti az adatokat.. stb.
[/spam]™
-the invisible-
És ugye itt a rendõrök is velük mûködtek együtt. Amiért nem utolom most õket vagy ilyesmi. De mondjuk !szerintem! megtehették volna azt, hogy igazolom magam nekik, majd azt mondják, ok mehet.
[/spam]™
Eddig soha nem álltam meg. Mindig a kezébe nyomtam egy már pár havja kilyukasztott jegyet.
[/spam]™
Az a megkérdezhettem volna, hogy mégis honnan veszi, hogy én a letrõl jöttem fel? Naná, hogy odaugrik a másik három majom, hogy õ látta. De hát mit tehetek én egyedül a sok ellen? Meg ugye valahol úgy is ott van bennem, hogy igen, valóban nem lyukaszottam. Csak neki nem került volna semmibe, hogy elengedjen. Szépen kértem.... És amikor vissztartottak és jött a rendõr, akkor sem üvöltöttem le a fejüket, érvelni próbáltam, egy csúnya szó nem hangzott el a számból.
Ewan. Legközelebb nem állok meg.
[/spam]™
Így õk is eljátszhatják, hogy véletlenül lekever egyet-kettõt az egyik, aztán ha jelented, azt mondják, önvédelem volt. Igazold már, hogy nem, négyen "látták", hogy Te támadtál... 😊
Sz'al nyugodtan átléphetjük a szabályokat, visszaélhetünk a jogainkkal, de mindenképpen mi b...unk rá a végén. Ha nem most, akkor késpõbb, amikor bejelenti a BKV, hogy menjetek gyalog, marhák 😊
[/spam]™
ha a rendõr kiadja az adataidat az adatokkal való visszaélésnek nevezik.
alapból "én sem hiszem"
de most igazából a rendõrnek mi elõnye/hártánya származott ebbõl?
persze én örülnék a legjobban, ha nem így lenne!
kéne kaparni valami szabályzatot, hogy most akkor mifene van
[/spam]™
rendõrt hívhat, ha akarod megvárod, ha akarod nem.
ha megfog feljelentheted személyes szabadság megsértéséért.
a nõknek könnyebb, ha férfi ellenõrrel van dolguk,
egyszerûen rákiabál, hogy ne fogdosd a seggem/mellem. aztán tûz el onnan.
a hatás lehengerlõ lesz, rögtön fölemeli a kezét, mintha megsütötte volna valami.
Csak azé adtam ki, hogy ki vagyok, mert hívták a rendõröket, és amikor férrevonultam (én kérésemre velük), azt mondták, hogy "szerzõdésük" van a bkv-val, hogy a bkv kikérheti az adataimat, amit ugye õk felvesznek.. és így a végeredmény sokkal több is lehet. (mellesleg meg anal zh-ra mentem)
Nem tom igazeez, de ma már minden ellenõr azzal jön, hogy "rendõrrel vagyunk".
Monnyuk én eddig úgy tudtam, hogy semmi közük egymáshoz.
Ez volt az utolsó (és elsõ), hogy megálttam ellenõrnek.
[/spam]™
de minimál bérembõl+a fusimból nem fogok 7000-ft költeni a szaros bérletre.
amikor hol jön a villamos, hol nem.
aztán meg a legtöbb járaton összér a segge mindenkinek olyan tömeg van.
hehehe
már látom a címlapokat!
"A szakadt tetovált bliccelõ rendõrkézen!!!"
miatta indul csõdeljárás a bkv-ellen!
hmmmm részemrõl kapja be a bkv!!!