BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Csak nehogy pont ott legyen éppen egy-két rendõr."

most õszíntén: pont arra van a rendõrségnek energiája, hogy a kallerek mellé odaállítsanak posztolni 1-2 nyomozót?? nemá!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

CattiBrie
lál

[/spam]™

CattiBrie
Üdvözlet!

Eltûntél! 😊

[/spam]™

De gonosz. Ennél már csak Markos mondott durvábbat, amikor a temetõnél állt meg a busz, és hátraszól a sofõr, hogy "Öreglányok! Próbafekvés!"

Monnyuk nem szeretem, ha valaki azt mondja, hogy drága a bérlet. Ha valaki 8 km-rel odébb dolgozik a lakhelyétõl akkor tessék szíves lenni kiszámolni, hogy mennyivel több az autóval. Így csak azt vagyok hajlandó elfogadni erkölcsös érvelésként, hogy minden drága, tehát a fizetésem kevés. Mert ez igaz. Mégis ha bármely bérletet nem vásároló utast megnézem, simán kiférne a pénztárcájából a bérlet ára. Szoktam is aprítani a népet olyan finom célozgatásal a mikrofonba ha látom, hogy ellenõrök szálltak fel: -Kis stílû tolvajok! Felszálltak az ellenõrök! Fusson ki merre lát! - és szépen visszábbveszek a tempóból. 😄 Azokat az ideges tekinteteket!!! 😄😄😄 Egyszóval lopni bûn. Még a bliccelõk sem szeretik ha az õ zsebükbe turkálnak. Remélem mihamarább visszahozzák a kalauzrendszert és rend, béke lesz.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Vegyük át újból... 😊

A BKV szolgáltat. Te pedig használod. Helyezd ezt a kettõt egy teljesen általános helyzetbe. Hogy is néz ki ez...

A szolgáltatás a szerzõdés aláírása után lép életbe. A szolgáltatásról tudunk mindent. A szerzõdés viszont sokak számára nem ismert. Szerzõdést lehet kötni szóban, írásban és ami minket jobban érdekel: ráutaló magatartással. Ez akkor teljesül amikor az utasjelölt beáll a megállóba. EZ, a ráutalás. De ettõl még csak egy szerzõdésünk van, ami nincs aláírva. Az aláírás a jegy kijukasztása. A jegy pedig mint jól tudjuk a szolgáltatás elõre megfizetett díja. Tehát ha nincs jegy, nincs aláírás. Márpedig ilyen esetben azt a vevõt aki nem hajlandó szerzõdni, az kizárHATÓ az utazásból. (olvasd el az utazási feltételeket a jármûvön). Tehát. Ha a jegyet megvetted és kijukasztod, abban a pillanatban jogosult vagy a TOVÁBB UTAZÁSRA és az esetleges baleset következtében igényt tarthatsz a biztosításra. Tehát ha ott az ellenõr szeme látára lyukasztassz jegyet, sem tehet sokmindent, hiszen aláírásod keletkezik. A sárga jegykezelõk nyomtatnak idõt, DE! A kiérkezõ rendõrnek be kell mesélnie az ellenõrnek, hogy Te sok idõt utaztál, úgy, hogy nem lyukasztottál. Te pedig szépen azt mondod, hogy pont akkor szálltál fel. Mivel a rendõrök nincsenek vonaljegyolvasásra "kiképezve", ezért halványlila fingjuk sem lesz arról, hogy te hol szálltál fel, mikor lyukasztottál és mikor szálltál le. Neked csak elõ kell adni, hogy az ellenõr bácsik nem akarják elfogadni a te lekezelt jegyedet. A piros jegykezelõnél az ellenõrnek esélye sincs. Ha mégis arra vetemednél, hogy tájékoztatod az ellenõröket miszerint nem lyukasztassz, nem adsz infót magadró csupáncsak a következõ megállónál leszállsz, akkor vedd figyelembe, hogy se le nem tehet a jármûrõl, se fent nem tarthat. Nem fogja megpróbálni de ha mégis, és a buszvezetõ nem nyit ajtót, akkor az ajtón kikeresed a vésznyitót, elforgatod és manuálisan nyitsz. Senki egy újjal nem érhet hozzád! Így ha leszállsz a következõ megállóban mert nem csinálsz balhét, akkor mivel mint tudjuk, hogy az ellenõr nem hivatalos közeg, így ott és akkor feltartóztatni téged pont ugyan olyan mintha az utcán "csak úgy" feltartóztatna a semmiért. Mindehez, még hozzáteszem azt is, hogy a tábla nélküli buszokon a FOK-GYEM vezérli a jegykezelõt. Rendszeresen rossz idõt állítok be rajta(, hogy az utasok ne pampogjanak ha elmúlt az indulási idõ és én még mindig reggelizek) amit az utasok felé kiír. Ezt valamiért mindíg visszaállítják. Tehát valószínû, hogy ennek a rendszernek az idejét nyomtatja rá a jegyre. És mivel a megállókat is ez írja ki, így valószínû, hogy errõl is ír rá adatot. Meg az útirányt. De ez csak feltételezés. Egyszer majd kipróbálom próbajeggyel. Szóval addig is a jogszabályokat kihasználva, metrón kívül bárhol megúszhatod ha leszállsz és egyszerûen elsétálsz. Csak nehogy pont ott legyen éppen egy-két rendõr.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

erre kiváncsi vagyok mit mondanának
engem megbüntetnek a pótdíjjal, te meg szabadságjob korlátozása miatt kapsz egy priuszt és egy adag büntit meg elveszted az állásod, jó lesz?
faszom ilyen erõvel rabolhatnának is, az is pont úgy illegális hogy körbeállnak és hozzád nyúlnak hogyha nem állsz szóba velük, mint az hogy 4 cigány körbeáll és követeli hogy vedd le dzsekidet órádat.
Áh el se tudjátok képzelni milyen jó nektek Pesten... Vidéken a buszokon az ellenõrök kommandóznak 😄 Tényleg, eszméletlen, ugyanolyan cuccban vannak, mint bárki más, és amikor már bezáródott az ajtó, akkor mondják, hogy jegyeket és bérleteket...(még szerencse, hogy ismerem már õket, szóval ha látok ellenõrt, szállok is le😄) Itt mondtátok páran; hogy nem törõdni velük, elfutni, úgy tenni mintha nem is hallottuk volna: engem 4 szekrény nagyságú 40 év körüli ellenõrök vettek körbe... Nem volt menekvés 😄D

CattiBrie
én mindig felmegyek e szöveg hallatán...

[/spam]™

eddig csodálkoztam hogy ki az a barom aki a "kérjük utasainkat készítsék elõ" szöveg hallatára nem fordul vissza hanem megbüntetteti magát, de úgy látom hogy a büntetés szart nem ér így, úgyhogy le lehet szarni
ma félve elsétáltam az ellenõrök között épp el voltak foglalva. na mindegy,ha majd leveleznek meg csöngetnek akkor egyszerûen nem nyitom ki, és megmondom másoknak is hogyha bkv akkor nem lakok itt. havi 5ezret megspórolok. ma láttam a nyugatinál egy pólót 2ezerért hogy "nincs jegyem,bérletem nincs diákigazolványom nincs nálam semmilyen okirat, büntetésre nincs pénzem és a következõnél leszállok". tetszett, csak az jobb lett volna ha a betûk egy középsõujjas mutató kéz körül vannak, és az a vége leszállok helyett az lenne hogy "és ha hozzám mersz érni én hívom a rendõrséget"
CattiBrie
mekkora érték volt?

[/spam]™

banok
Engem Októberben megbüntettek, persze a csekket kidobtam.😄
Aztán kb. decemberben jött egy tértivevényes levél a BKV-tõl de nem vettem át. Azóta kuss van...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

közölte velük, hogy ismeretlen helyen tartózkodok.

de ez már régebben volt

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

ez így van!!!

a muter is kibaszta õket mint a 'szaros macskát

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

bkv behajtórészleg? de õk rendõrség nélkül kb olyan mintha én csöngetnék hozzátok hogy tartozol nekem 20e forinttal, engedj be és elviszem a tévédet?
ne a rendõrség hanem a bkv behajtórészlege.
de 1-2 alkalom után megunnak.

szerintem az intézkedõ rendõr nevét megkérdezi az ellenõr, közösen feljegyzik az rendõri intézkedés idõpontját, helyét /gondolom jegyzõkönyv is készül az igazoltatás tényérõl/, és ez alapján a BKV elkéri annak a személynek az adatait akit Kis István rendõrzászlós 2006.05.24-én 15.23 perckor igazoltatott a Stadionok metrómegállónál.

CattiBrie
"végrehajtók?"

Hát szerintem azé mert a BKV-nek büntiösszeggel tartozom, akkor nem a rendõsrég fog kijönni - szerintem.

[/spam]™

CattiBrie
A rendõröktõl?

Ennek olyan rendõsi feljelentés szaga van számomra.

[/spam]™

CattiBrie
nanananna

akkor ne minket kérdezz, hanem inkább a haverodat

de télleg, és részletesem, mert ugye aktuálisan ez most engem is izgat

[/spam]™

meg alapból miez hogy végrehajtók? a rendõrség kijön, és ha nem engeded be õket akkor joggal rádtörik az ajtót?
I.C.ram
De mi alapján kérik ki az adatokat? Nevedet sem tudják, címedet sem tudják...
azt irtátok hogy még soha nem nyert pert a bkv, meg hogy küldözgetnek leveleket aztán kussolnak. most meg miez hogy irja valaki hogy kijönnek és csöngetnek a gecik? megbüntettek és nem fizetem be, most akkor fossak? haveromat már 1000x megbüntették de semmi bünti.
nem tudom, nem vagyok BKV-s 😄 De biztossss megvan ennek a hivatalos módja.

CattiBrie
jóvanna, naív vagyok 😄

jóhiszemû

[/spam]™

I.C.ram
De hogy tudja kikérni az adataidat a bkv? Személyleírás alapján? 😄
normálisak??
hehe, rendõrök meg a normálisság.. 😄

-the invisible-

CattiBrie
reméltem h azok normálisak lesznek

de eddig nem tudtam h a bkv kikérheti az adatokat.. stb.

[/spam]™

de miért vártad meg a rendõröket?

-the invisible-

CattiBrie
Igen. Kb pontosan. A BKV kikérheti hivatalos úton az adataimat. És mondom azt is mondták, hogy ha az ezután kapott csekken még nagyobb összeg fog szerepelni (gondolom ilyen eljárási díjak). Egyébként a rendõrökkel nem volt semmi gáz.

És ugye itt a rendõrök is velük mûködtek együtt. Amiért nem utolom most õket vagy ilyesmi. De mondjuk !szerintem! megtehették volna azt, hogy igazolom magam nekik, majd azt mondják, ok mehet.

[/spam]™

mert egy hülye volt. én is mondtam neki, hogy ne vicceljünk már egymással elvtársnõ 😊 szerintem azt hitte hogy valami hatalmas balek vagyok akit kénye kedve szerint megbüntethet mindenféle mondvacsinált okkal 😊

Adatokkal való visszaélés, ha a rendõr ott a "tett helyszínén" adja át az ellenõrnek az adataidat. Viszont hivatalos úton a BKV kikéri a rendõrségtõl pár nap múlva az adataidat, amit õk ki is adnak, hivatalosan. Sajnos ezzel csak egy-két napot nyersz, a legjobb nem megvárni a rendõrt 😞

CattiBrie
most az egyszer elé álltam és azt mondtam, h itt a jegy, de nem lyukasztottam ki - tood próbáltam hatni az emberi énjére, de mission failed, eluralkodott rajta a gonosz. 😄

Eddig soha nem álltam meg. Mindig a kezébe nyomtam egy már pár havja kilyukasztott jegyet.

[/spam]™

hát kifele már nyugodtan kisétálhatsz köztük, én is úgy élek... max lekurvaanyáznak, ami nem szép,de ez van
CattiBrie
Na, igen.

Az a megkérdezhettem volna, hogy mégis honnan veszi, hogy én a letrõl jöttem fel? Naná, hogy odaugrik a másik három majom, hogy õ látta. De hát mit tehetek én egyedül a sok ellen? Meg ugye valahol úgy is ott van bennem, hogy igen, valóban nem lyukaszottam. Csak neki nem került volna semmibe, hogy elengedjen. Szépen kértem.... És amikor vissztartottak és jött a rendõr, akkor sem üvöltöttem le a fejüket, érvelni próbáltam, egy csúnya szó nem hangzott el a számból.

Ewan. Legközelebb nem állok meg.

[/spam]™

Ez így leírva tök jó, de ha így lenne, akkor senki nem venne jegyet.
Így õk is eljátszhatják, hogy véletlenül lekever egyet-kettõt az egyik, aztán ha jelented, azt mondják, önvédelem volt. Igazold már, hogy nem, négyen "látták", hogy Te támadtál... 😊
Sz'al nyugodtan átléphetjük a szabályokat, visszaélhetünk a jogainkkal, de mindenképpen mi b...unk rá a végén. Ha nem most, akkor késpõbb, amikor bejelenti a BKV, hogy menjetek gyalog, marhák 😊

CattiBrie
azt is mondtam, hogy na jó, de mi van ha én most szépen elmegyek, de "nem engedtek" (a rendõrök) - bár õk nem fizikailag

[/spam]™

CattiBrie
de ezt mind mondtam nekik...

[/spam]™

én kapartam' onnan tudom.

ha a rendõr kiadja az adataidat az adatokkal való visszaélésnek nevezik.

CattiBrie
nem, ezt a rendõr mondta

alapból "én sem hiszem"
de most igazából a rendõrnek mi elõnye/hártánya származott ebbõl?

persze én örülnék a legjobban, ha nem így lenne!

kéne kaparni valami szabályzatot, hogy most akkor mifene van

[/spam]™

ez határozottan kamu!

rendõrt hívhat, ha akarod megvárod, ha akarod nem.
ha megfog feljelentheted személyes szabadság megsértéséért.

a nõknek könnyebb, ha férfi ellenõrrel van dolguk,
egyszerûen rákiabál, hogy ne fogdosd a seggem/mellem. aztán tûz el onnan.

a hatás lehengerlõ lesz, rögtön fölemeli a kezét, mintha megsütötte volna valami.

CattiBrie
Én is megkaptam tegnap. Illetve õk engem el.
Csak azé adtam ki, hogy ki vagyok, mert hívták a rendõröket, és amikor férrevonultam (én kérésemre velük), azt mondták, hogy "szerzõdésük" van a bkv-val, hogy a bkv kikérheti az adataimat, amit ugye õk felvesznek.. és így a végeredmény sokkal több is lehet. (mellesleg meg anal zh-ra mentem)

Nem tom igazeez, de ma már minden ellenõr azzal jön, hogy "rendõrrel vagyunk".
Monnyuk én eddig úgy tudtam, hogy semmi közük egymáshoz.

Ez volt az utolsó (és elsõ), hogy megálttam ellenõrnek.

[/spam]™

Nem ijesztgetni akartalak. A 7000 tényleg gáz, annyit az autómra nem kell költenem...

értem én, de mást nem tudok tenni rajta csak röhögni.
de minimál bérembõl+a fusimból nem fogok 7000-ft költeni a szaros bérletre.

amikor hol jön a villamos, hol nem.
aztán meg a legtöbb járaton összér a segge mindenkinek olyan tömeg van.

Nem vicc, parkolásért már megcsinálták, bár ott az autóra vadász7tak. És ha a szüleidet megtalálták, akkor tudják, ki vagy... Az újságot nem úgy értettem, hanem úgy, hogy "többszörös csalásért körözi a BRFK a képen látható fiatalembert, nevezett .....-t.

😊)))

hehehe

legalább egy kis idõre híres leszek.

már látom a címlapokat!

"A szakadt tetovált bliccelõ rendõrkézen!!!"

miatta indul csõdeljárás a bkv-ellen!

hmmmm részemrõl kapja be a bkv!!!