\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Monnyuk nem sokan veszik a fáradtságot, hogy informálódjanak ezzel a témával kapcsolatban. Igazából elég szar ez a világ nélkülünk is. A napi rohanásba nem fér bele. Régen a külvárosi vonalak echte csajozós vonalak voltak. Ma meg a lábtörlőt többre becsülik az utasok mint azt az embert akire az életüket bízták. Mondjuk ehhez kell egy frankón partner cég aki ujjal mutogat ránk. Csak azt nem hajlandó elismerni hogy egy rakás x@r az utastájékoztatás.

Ki is voltam bukva a mostani riporton amiből kiderül, hogy nem a bkv felejti el tájékoztatni a turistákat hanem az ellenőrök a x@arok. Merthát hogy bánnak az utasokkal. Ehhez azért jó tudni, hogy az elenőrnek szinte semmihez nincs joga. De amig az utasoknak van kit okolni addig a nagyobb "érdekességek" nem kerülnek előtérbe. Ezért húzza a vizeslepedőt számtalanszor a cég a saját alkalmazottaira.

A másik örök igazság, hogy ide sem "válogatottak" mennek el dolgozni így ha van hely ahol rohadt nehéz megfelelni akkor ez az. Így a "gyegébbek" hamar porondra is kerülnek. Érdekes ez az utas-sofőr kapcsolat. De jópofa érzés tudni, hogy én mit gondoltam amikor még csak utas voltam. Ha más nem egy ált. isk.-i oszt. kiránduláshoz tudnám hasonlítani vagy a katonasághoz. A x@arban összetartanak az emberek.