\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Takezó
    Tisztelt Hölgyem/Uram!

Mikor hallottam, hogy sűrítik az éjszakai járatokat, valamint ezentúl Budapest szinte egész területét bejárják a buszok, megörültem: az utóbbi időben úgy vettem észre, hogy a BKV Rt. valóban az utasokért van, felújítanak, sűrítenek, modernizálnak.

Tegnap sajnos keserű meglepetésként ért, mikor az eddig 78É számmal jelzett éjszakai járatra vártam, mint kiderült, az eddigi 15 perces sűrűség helyett - kérem javítson ki, ha tévednék, és nem ilyen gyakran járt volna a 78-as éjszakai - most már 30 percet is várakoznom kell a 907-es buszra, ha éppen rosszul érkezek. Azt, hogy ezentúl a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között további 8 megállóban áll meg a járat, megértem, legyen könnyebb az ott lakóknak, de miért mondták, hogy ez fejlesztés, mikor nem az.

Lehet, hogy más járatokat sűrítettek, de ezt - ha jól gondolom - csupán egyszerű átszervezéssel oldották meg, ez esetben viszont nem tudom, hogy miért is harsogták a fülünkbe már hetek óta, hogy nekünk most milyen jó lesz, eljött az éjjel utazók Kánaánja.

Remélem, hogy - ha esetleg nem én leszek az egyetlen, akinek problémás az új menetrend - az utazók szava meghallgatásra talál, és revideálják álláspontjukat az éjszakai járatokkal kapcsolatban.

Tisztelettel,