\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Strahd_
    Budán én a villamos vezetökkel nem vagyok kibékülve :)

56 os villamos...
    szakado esö

a villamos csilingeli kezd hoyg zárja az ajtókat, a lámpa akkor váltott neki "pirosra" a gyalogosok közül még a villogo zöld jelzésnél szaldtak a villamos felé... a villamos vezetö bezért az ajtot és elöregurult 1 métert és várta a zöld jelzést. egy fiatal srác dühének hangot adva belerugott a villamosba az emberek áltak az esöben és nézték a vezetö kinyitotta az aleös ajtót iés kiszolt mi van bánott téged ? majd bezárt az ajot és nyugodtan nézte az utat leszarva az ázó utasokat (korosztály aki várt vegyes volt öreg nénitöl a fiatal sutyoig aki belerugott a villamsoba minden)

Nekem a legpozitivabb dolog ami történt velem mint tömegközlekesében volt
    Belgrádban történt: a nagy táskákkal siettünk a barátosnémmal a vonatállomásra át kellet szálni egy másik villamosra egy keresztezödésnál. leszáltunk a cuccokkal és sajnos ugy jött ki hogy a csatlakozo villamos is bent ált a keresztezödés tuloldalán a megállóba a "mi" vilamosvezetön elkezdett integetni a másiknak majd neki még szabad jelzése volt elindul majd megált a kerezstezödés közepén az autosokat feltartotta (azok nyomták a dudát:) ) és igy mi a nagy csomagokkal (nem csak 2 en voltunk jo pár ember siett az állomásra) áét tudtunk meni az uttesten a msik villamoshoz mivel az autok nem tudtak jönni .) a villamostol és a másik villamos vezetöje megvárta mig odaérünk és cska utána inult el. :)