\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Vlala #1033
    Félek, ez off lesz, meg flamet is indítok, meg biztosan kapok is érte a fejemre, de kikívánkozik belőlem:

Ezt a negatív gondolkodást nem tudom megérteni, az ember már nem tud pozitívan gondolkodni. Ne nézzetek tévéhíradót, abban nincs helye a jó híreknek. Azt nem lehet eladni.

Tök szép idő van, dorombol a macskám, ellett a szomszéd tehene, tök édi a boci, a múlt hónapban kapott cserepes virág kezd kihajtani, egyre több betegség ellenszerét fedezik fel, úgy néz ki, az iraki konfliktusnak is vége, nyugi van az egész világon, az internet közelebb hozza egymáshoz a távoli ismerősöket, és mire használják? Panaszkodásra...

"Mer' drága a bérlet. Ez is azé' van, mer' keveset keresek, mer' elmegy a péz mindenre, kaja, rezsi, astöbbi.Oszt még a BKV is szíja a vérem, mer' nem akar ingyé vinni."

A kulcsszó: pozitív gondolkodás. Nézétek már a napos oldalát, ne azon versenyezzetek már, ki él sz@rabbul... jól van, én is voltam depis, amikor versenyben ittuk a söröket / fröccsöket / feleseket a szintén depis haverral, aztán kihánytuk és kezdtük elölről, de mire jó ez, amikor szebb is lehet az élet?

"Tavasz van, csipognak a mobiltelefonok, ciripelnek a cippzárak, virágba borulnak a sírhalmok, baccák egymást a kutyák, mindenki tök hepi, meg szerelmes, csak nekem ilyen szár az élet? Mi vagyok én, béna gyökér? Én miért nem tudok örülni az apró örömöknek?"

Drága a bérlet? Drága a benzin! Drága az élet! Ez van! Mindenkinek drága! A többiek miért tudnak mosolyogni?
    Kimaradt a busz? Jön a következő! Azon úgyis több hely lesz.
    Jön az ellenőr? Megmutatom neki a jegyemet, esetleg megkínálom Tic-tac-kal :-)

Mosolyogj a világra, visszamosolyog Rád!