\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Vlala #1022

Végre valaki, aki nem a prolik szemszögéből látja a dolgokat, hogy tőlünk mindig csak lopnak, hanem kimondtad végre, hogy a BKV addig veszteséges, amíg ennyien bliccelni fognak. Kicsit túlzás lenne 300 Ft-oos vonaljegyekkel leverni a tartozást a becsületes, jegyváltó utasokkal (a gyáva nyulakkal, akik nem mernek bliccelni - csak hogy a másik oldalnak is kedvezzek :-) ), ráadásképpen az az általános tapastzalat, hogy a buszt nem azok rongálják, akik fizetnek az utazásért... Botond helyében én azt mondanám a népnek, hogy lóf... a s...etekbe, menjetek ahogy akartok, ha nem kell a BKV, nem lesz BKV.

Kukucska: majdnem egyetértek, azonban ez a "vásárlóérték" szó elég idegen tőlem, amióta az MSZP ezzel promózott... szerintük sokkal jobban léünk, mint a Fidesz-kormány alatt. Szerintem nem, de no politics, peace and respect.

kokaii: szép dplpg, hogy neked nem szabad beszólni, holott te mindenkinek osztod az igét. (régi önmagamra ismertem benned.)
    Képernyő és billentyűzet mögül könnyű, de igazi eredményeket a városházán való reklamálással érhetsz el. Pls oda menj ezzel a szöveggel.
    (jaj, most beszóltam neked? Nem akartam...)
    Eléggé sajnállak, a helyedben félretennék 10 ezret, amivel le lehet fizetni egy orvost, és leszázalékoltatnám magam. Ha már a nettó 100-ból "nem lehet megélni". Nekem bruttó 75 van, meg saját autóm (nem apuciautó, nem is részletre vettem), szüleimmel élek, de a lakásfenntartásba beszállok. Szerinted hogy csinálom?