\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Strahd_
    Akkor meg sétálj gyalog.. szerintem jo ez a szigoritás, ha mér csökken a blicelök száma megéri.Monopol a helyzet a BKV nek? mert senki más nem hajlando veszteséges céget üzemeltetni ezért nem fognak bele ennyi. Kevesebb bliccelo , kevesebb rongálo lenne akkor jobb mnöségü lenen a szolgáltatásuk.

Legyen az ami az Angol metroban kis kapunt tudsz csak bemmeni akkor no bliccelés...

ez nem luxus... de ha hazsnálsz egy szolgáltatást akkor fizess érte ha meg nem fizetsz akkor jobb ha csendben maradsz és lapitasz nem felvágni azal hogy hü de okos ügyes gyerek voltam hogy blicceltem (ez a rész nem neked szolt bocsi .) nem személyeskedés akar lenni.

Engem jobban zavar az emberek viselkedése a jármüveken.. tolakodnak, nem engedik leszállni az embereket, némelyik büdös a zsebtolvajok akik elszaporodtak a metroban/buszokon stb stb... engem zavar a kis pattanásos hüdekeményvagyok csávo lazáén ül ahelyett hogy átadná a helyét a kisanyukának , idösemberkenek stb... ez sokkal zavarobb, mint az hogy kellemetlenséget okoz a BKV ellenör.