XBOX vagy Playstation2?
  • mohus
    #402
    "Man bocsesz, hogy beszolok a konzolos kemeny gyerekek koze, de ne varjatok, hogy mostanaban lesz a doom 3 bol console atirat, na meg azt se varjatok, hogy a nemsoka megjeleno duke forever jijojjon konzolra... Ezt nem szidaskent mondom, de a mafia lassan fel eves, es meg mindig nincs belole pcn kivuli platformon relase.( es mar fel eve igergetik...) . Ebben az egyben mi pcsek tarolunk:) Eloszor shadow of destiny, majd silent hill 2, majd metal ge solid 2, es meg sorolhatnam( ja es rallysport challenge:), szal a lenyeg, hogy most a pc ivel felfele...
    Es hogy melyik konzol a jobb? Hat nezzetek meg a wreckless the yakuza missiont a 3 konzolon( gc, ps2 xbox) En lattam mind a 3om rendszerbol videokat, shotokat, es---- Az xbox verio rulla, a tobbi ketto? Olyan fos, hogy megemliteni se szabad...... Tehat egyertelmuen xbox mar, ha valamilyen konzol, de aki torzs pcs, az maradjon meg annak( esetleg egy dreamcastot ingyer szerezzen be( ami leveri a ps2ot!), ja es egy emulatort romokkal, es garantalt a szorakozas"

    wow:)
    FPS-t mindig is PC-n kellett játszani, úgyhogy ez gyenge
    Mafia..van GTA-Vice meg Getaway...akkor most én is mondhatom mikor is lesz PC-s átirat?
    Yakuza helyett nézd meg az NFS-t, bármin..és hopp máris fordult a kocka..de ha már autókást akarsz akkor Colin3 WRC2 Burnout GT3Concept...és a pc megint nem felfelé ível , hanem lefele:)

    én az éppen most konzolt vevőknek ajánlom a boxot , ha azokat a játékokat komázza, amik a gépen vannak...

    ha PS2-s cuccokra van beizgulva akkor azt vegyen...
    szóval mindegy...inkább én is a boxot javaslom, mert nagyon sok mannát paszíroznak bele és még fognak is billyék

    de ez a topic mán ne hari de nem a PC-s gammákról szól...FPS RTS Sturmovik...ezeket jegyzem PC-n