Colin McRae 3
-
Csak a móka és kacagás kedvéért egy másik fórumról egy nagyon hozzáért MÁR RALLYZOTT:DD és még mindig RALLYZÓ:DD ember vélemény:
(116) EVOVII | 2003. szeptember 12. péntek - 11:21
Még vlmi, ez a program nem billentyűzetre lett írva, hanem kormányra, tehát aki bill. játssza az ne fikázza. Túl sokat vártok, hogy minden legyen jó, de ez nem valóság, soha nem is fognak olyat csinálni, mert lehetetlen. Véleményem szerint, aki nem élvezi, vagy nem tud rajta menni, abból hiányzik az a plussz töltöttség, ami egy igazi ralissá váláshoz szükséges, én a valóságban is raliztam, és ralizok is, higgyétek el nekem, kurva jó ez a program, minden érzékedet kiélezve megmozgatja és ugyanazokat a csatornákat, mint mikor a valóságban megyek. Egy jó tanács: a kanyarokban ne padlógázzal menjetek, mert azért csúsztok túl, a pedállal nem úgy kell menni, mint a bill.-el, a pedál végig a két végpont között kell mozogjon, mint egy lassú hullám, probáljátok ki és ha ráéreztek élvezni is fogjátok, garantálom.
(115) EVOVII | 2003. szeptember 12. péntek - 10:58
Hú, csupa rosszat írtok erről a nagyon komoly szimulátorról. Én is látok hiányosságokat, a grafika és a hang hagy némi kívánni valót, de a rallifeelingje maximális. A fizikája is kítűnő, eddig ez áll a legközelebb a valósághoz, amivel játszottam, a Microsoft Rally Sport Challenge se rossz, de vizet se vihet. Szerintem nagyon számítógépesen közelítitek meg, nem pedig igazi ralisként. Átszelleműlve, koncentráltan nagyokat lehet menni, és igenis élvezetes, hogy pl. mondjak, az angol 2. gyorsaságin az erdőben a fák között 5-ik, 6-ikban eltolni, vagy a finn 2-ik gyorsaságiján szintén a fák között szűk 200-as tempoval száguldozni és közben egy motorháztető felcsapodást túlélni gázelvétel nélkül, hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de van benne egy kis adrenalin serkentő. Lehet, hogy elfogult vagyok, de a Colin 3.0 az etalon nálam.
LOOOOOL:::DDDDDDDDDD