Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
mondjuk szerintem nem a legjobb játék, de azt gondolom bõvebben, hogy
az irányítás miatt kicsit élvezhetetlen, nem uralod a kocsit,
a grafika szép,
és a kodekprobléma miatt napokig nem indult, kicsit idegesített. Más játékkal ilyen nem volt még.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nekem a játék grafikája az tetszik csak az írányítás a kettõben sokkal jobb volt.

Thx.

Alexease
http://www.bhmotorsports.com/download/3235
Hi,

Cheat kódok kellenének a CMR3-hoz. Köszönöm elõre is.

U.I. : Nem nekem kellenek 😊))

Breki33
a Richard Burn-s Rally mikor jön ki?
[HUN]FaTaL
Ugyanolyan rakás szar lesz nem is kérek belõle pcn köszönöm 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Alexease
Igen, kicsit elirtam😉
De amit lattam eddig a 4-bol, az tokugyan az mint a 3. Csak mas autok, mas palyak. De ugyanolyan benan mozgott az auto, es detto ugyanolyan igenytelen a belsonezet.
[HUN]FaTaL
Jól fogalmaztál colin 3 nem lesz pcre 😊 Mert már van (Sajnos). Ha jól tudom viszont colin 4 nem lesz hálistennek.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jacek
😄D

Taranov
hahaha

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Alexease

- Amit lent adtam demo linket, az poen. Nem lesz PC-re Colin3 (szerencsere).
- Jacek kepei a PS2-es WRC3-bol vannak.

Mielott jon valami mikimano, es mar tolja is a szoveget, hogy: "eztet honne' tudom levenni?"...
Taranov
Jó lenne, ha lenne PC-re,de engem a demo nem érdekel, csak a megjelenési idõ.

Jacek
Palyarol ennyit😛

Jacek
azert orulok hogy ha mar nem jon PC-re legalabb PS2-on bedongolik mint a szart😛 full licenc ugye minden auto ami letezik😊 meg ugy az egesz😊

es ugye ezek a valosagos kepet tukrozik tehat screener kepek nem Codemastersz fele full pixel nelkuli PS2-es kepek😊

Taranov
mikó lesz?

Alexease
Breki33
na ne térjünk el valaki tudja, hogy kell pályákat imprortálni?
Skynet
Botrányszar alatt ne az irányítást hanem az autó nevetséges viselkedését és röhejes viszonyát a talajjal értsd..😊
Taranov
3 a legjobb, na 😊)

Lehet, hogy igazad van, de tényleg jobbnak tartom a 2-nél.(mostmár)A "botrányszar"-hoz meg csak annyi megjegyzést, hogy a valódi WRCket azért nehéz lehet überelni! hogy azok milyen botrányszarok vezethetõség szempontjából!! Mindíg látom az összefoglalókban, hogy mennyit panaszkodnak azok a magasanképzett pilóták, és milyen elgyötörtek egy-egy gyors után. Ha egyszer beülhetnél a helyükre lehet, hogy kiderülne végre, hogy azért mert azok az autók is irreálisan viselkednek?:-))))
Jacek
na jo de draga volt az ogg\mp3 vagy barmi mas zene tomorito licenc😊))) ezrt 1GIGA WAV a programozas csucsa lol😊

Skynet
Hát pedig csak a szart szoktad meg mert elsõ dolgom a szánkózás után egy cheat benyomás volt amivel minden alkatrészt rányomtam a kocsira,és mindent megszerváltam...Épphogy jobblett de még ígyis botrányszar...
ibronk
3.5 GB szar, ezt nem hiszem el!

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Jacek
ez az FFB a Colin3-ban😛P

dtk1985
Nem tudja valaki hogy miert nem mukodik a force feedback Colin3-ban a Logitech WingMan formula force gp kormannyal. Fent van az 1.1-es patch is de csak a kormány megy vissza tole kozepre, semmilyen mas razkodas nem erzekelheto pedig maximumra van allitva az forcefeedback a jatekban. Jatszott valaki ilyen kormannyal colin3-at?

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Te jó isten!! Jó rég voltam már itt, de úgy látom, még mindíg a "fizikusok" vitáznak egymással!:-)))) Egy biztos, mikor kb. 3 hete hozzányúltam, csak negatív tapasztalataim voltak. De, nem tudom miért, azóta megjavult (szép fokozatosan)!! Állítom, hogy jobb mint a CMR2!! Nem hiszem, hogy csak megszoktam a szart! Inkább valami olyasmire gyanakszom, hogy ezt a "karrier" jelleget akarták eröltetni oly módon, hogy az elején adott egy irányíthatatlan izé, aztán az idõk során megnyerõdnek a modern technikák, és egyszercsak kezes lesz a jószág!...bár nem tudom mér kell az embert az elején ilyesmivel sokkolni.
Alexease
Mindent lehet😉 De a "ketto fizikajaval" semmit nem ersz, mert detto ilyen szar.
Jacek
egyebkent hogyne lehetne TOCA palyakat most dobtak ki F12002\F1C ala

Jacek
sajna kene valami editor mert a Toca-e jo cak a modellek nem latszanak benne😊

Taranov
Ilyet lehet csinálni?

Alexease
FELHIVAS!!
Tud-e valaki valamilyen modszert, vagy otletet, hogy hogyan lehetne atkonvertalni a Colin3 palyait pl. Rally Trophy-ba, netKar-ba, F1C-be, Heat-be, vagy valami hasonlo normalis szimulatorba??

Tegnap a haveromnal megneztem a progit (reszletesebben) - az enyemet a letoltes utan toroltem, mert akkora fostalicska sajna - es a palyak meg ugy-ahogy elmennek. Csak valahogy bele kellene varazsolni, valami normalis programba oket.
Patesz
Nekem XP -m van és megvagyok elégedve a Colin 3 -mal!!!!!

Ez nem dtk1985 -nek szólt!!

dtk1985
Nem tudja valaki hogy miert nem mukodik a force feedback Colin3-ban a Logitech WingMan formula force gp kormannyal. Fent van az 1.1-es patch is de csak a kormány megy vissza tole kozepre, semmilyen mas razkodas nem erzekelheto pedig maximumra van allitva az forcefeedback a jatekban. Jatszott valaki ilyen kormannyal colin3-at?

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Olyanokat kell letörölni mint pl:morgan multimedia LSI codec,winamp3
Jabba
Az összes audio-video codec (amit nem az XP tett fel)eltávolítása segíteni fog ...

kapod qtya :))

Rylander
segítsetek nekünk léccike

[email protected] itt megtaláltok..

Rylander
nekem is az a baja

[email protected] itt megtaláltok..

az a hibám hogy már a pályát tölti be és utána kilép mi lhet a baja????
Taranov
de neked nem bizti, hogy ez a baja, nemtom.

Taranov
nekem az intro elõtt lépett ki, minden visszajelzés nélkül, itt a fórumban találtam meg hozzá a megoldást.

Van, akinek az Ace megacodecet kellett leszedni, nekem a DivX-et, mert az volt fenn.
A Colin az alap windowsos kodekre van tervezve, minden plusz gátolja az elindulásban.

Taranov
!!!

Taranov
pech

Codemasters powa'

Taranov
akkor nem tudom mi a gond, mert nekem csak kodek problémám volt, más nem.

Taranov
hol akad el?

Taranov
külömbség = különbség
egyébként teljesen igazad van, nem nagy cucc ez a colin 3.

Balo
Hát nemtudom. Játszottál te a CM 2-vel? Ha igen akkor észre kellened venni a külömbséget, ha nem akkor meg úgy nehéz véleményt mondani összehasonlításban.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Taranov
így volt egy csomó játékkal.
A leghíresebb visszafejlõdés a driver 2 volt, mert a város kivételével a driver 1 simán verte a 2-t.

Balo
Határozottan nem tetszik ez a játék. Ahhoz képest, hogy új sorszámot kapott, szerintem a kettõ simán veri.
Ezt nemcsak azért mondom, mert szaggat, amit nem értek, hogy miért, hanem, már túl sok bõrt akarnak lehúzni a rallys játékokról.
Én azthiszem maradok a CMR 2-nél!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Hmm...Fostalicska kocsival minden gennybe beleütközöm ezért vagyok a 7.-9.