2926
Colin McRae 3
-
#2872 Hát nemtom de a Motoracer 3-ban is nagggyonfosul volt megcsinálva a trial...
Talán próbázd ki a Motocross Madness 2-t....Igaz az motocross de lehet benne simán trialkodni is minden szaron..:)
-
#2870 E helyet megint mit fognak kiadni? V-rally 3....az ultraszar. -
#2869 A WRC2-ot mar csipaznam;)) -
#2868 A Colin 4-ben jobb a fizika a 3-nál de még ígyis ratyi a belsőnézet ismételten siralmas...
Hamár pc-re kiadnak egy konzolrallyjátékot legyen az a WRC2...na AZ rallyszimulátor... -
#2867 Nem tudom miben lehet jobb a 4., max grafikaban. A filmeket amit lattam belole, nem voltak biztatok. A belsonezet ugyan az a gany szar, az ugratasoknal, borulasoknal, ugyanugy idetlenul mozgot. Szerintem a csuszast vettek lejjebb, aztan annyi. -
#2865 Csak a móka és kacagás kedvéért egy másik fórumról egy nagyon hozzáért MÁR RALLYZOTT:DD és még mindig RALLYZÓ:DD ember vélemény:
(116) EVOVII | 2003. szeptember 12. péntek - 11:21
Még vlmi, ez a program nem billentyűzetre lett írva, hanem kormányra, tehát aki bill. játssza az ne fikázza. Túl sokat vártok, hogy minden legyen jó, de ez nem valóság, soha nem is fognak olyat csinálni, mert lehetetlen. Véleményem szerint, aki nem élvezi, vagy nem tud rajta menni, abból hiányzik az a plussz töltöttség, ami egy igazi ralissá váláshoz szükséges, én a valóságban is raliztam, és ralizok is, higgyétek el nekem, kurva jó ez a program, minden érzékedet kiélezve megmozgatja és ugyanazokat a csatornákat, mint mikor a valóságban megyek. Egy jó tanács: a kanyarokban ne padlógázzal menjetek, mert azért csúsztok túl, a pedállal nem úgy kell menni, mint a bill.-el, a pedál végig a két végpont között kell mozogjon, mint egy lassú hullám, probáljátok ki és ha ráéreztek élvezni is fogjátok, garantálom.
(115) EVOVII | 2003. szeptember 12. péntek - 10:58
Hú, csupa rosszat írtok erről a nagyon komoly szimulátorról. Én is látok hiányosságokat, a grafika és a hang hagy némi kívánni valót, de a rallifeelingje maximális. A fizikája is kítűnő, eddig ez áll a legközelebb a valósághoz, amivel játszottam, a Microsoft Rally Sport Challenge se rossz, de vizet se vihet. Szerintem nagyon számítógépesen közelítitek meg, nem pedig igazi ralisként. Átszelleműlve, koncentráltan nagyokat lehet menni, és igenis élvezetes, hogy pl. mondjak, az angol 2. gyorsaságin az erdőben a fák között 5-ik, 6-ikban eltolni, vagy a finn 2-ik gyorsaságiján szintén a fák között szűk 200-as tempoval száguldozni és közben egy motorháztető felcsapodást túlélni gázelvétel nélkül, hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de van benne egy kis adrenalin serkentő. Lehet, hogy elfogult vagyok, de a Colin 3.0 az etalon nálam.
LOOOOOL:::DDDDDDDDDD -
#2863 Edited:
A nevemrol meg leszallni, mert beduhodok basszer! -
#2862 Ki ez a barom, aki az en nevemmel irkal???? En nem sajnalom, hogy nem lesz pcre, mert van xboxom:)
A nevemrol meg leszalni, mert beduhodok basszer! -
#2861 CM4 Xbox: Volt szerencsém hozzá a Colin 3-hoz képest jobb lett,de még mindig messze nem olyan jó mint a WRC2 ps2-n....De még a Colin 1 fizikáját sem übereli...
-
Roll #2852 Mitől lehet az hogy megnéztük két gépen a játékot az egyiken nagyon fasza volt irányítani nem dobálta a kocsi hátulját, mig az másik gépen ugyanazokkal a beállításokkal egy rakás szar volt. -
#2851 mondjuk szerintem nem a legjobb játék, de azt gondolom bővebben, hogy
az irányítás miatt kicsit élvezhetetlen, nem uralod a kocsit,
a grafika szép,
és a kodekprobléma miatt napokig nem indult, kicsit idegesített. Más játékkal ilyen nem volt még. -
Roll #2850 Nekem a játék grafikája az tetszik csak az írányítás a kettőben sokkal jobb volt. -
Marki.. #2849 Thx. -
#2848 http://www.bhmotorsports.com/download/3235 -
Marki.. #2847 Hi,
Cheat kódok kellenének a CMR3-hoz. Köszönöm előre is.
U.I. : Nem nekem kellenek :))) -
#2846 a Richard Burn-s Rally mikor jön ki? -
#2845 Ugyanolyan rakás szar lesz nem is kérek belőle pcn köszönöm :) -
#2844 Igen, kicsit elirtam;)
De amit lattam eddig a 4-bol, az tokugyan az mint a 3. Csak mas autok, mas palyak. De ugyanolyan benan mozgott az auto, es detto ugyanolyan igenytelen a belsonezet. -
#2843 Jól fogalmaztál colin 3 nem lesz pcre :) Mert már van (Sajnos). Ha jól tudom viszont colin 4 nem lesz hálistennek. -
#2842 :DD -
#2841 hahaha -
- Amit lent adtam demo linket, az poen. Nem lesz PC-re Colin3 (szerencsere).
- Jacek kepei a PS2-es WRC3-bol vannak.
Mielott jon valami mikimano, es mar tolja is a szoveget, hogy: "eztet honne' tudom levenni?"... -
#2839 Jó lenne, ha lenne PC-re,de engem a demo nem érdekel, csak a megjelenési idő. -
#2838 Palyarol ennyit:P
-
#2837 azert orulok hogy ha mar nem jon PC-re legalabb PS2-on bedongolik mint a szart:P full licenc ugye minden auto ami letezik:) meg ugy az egesz:)
es ugye ezek a valosagos kepet tukrozik tehat screener kepek nem Codemastersz fele full pixel nelkuli PS2-es kepek:) -
#2836 mikó lesz? -
#2835 Colin McRae 4 PC Demo!!
-
#2834 na ne térjünk el valaki tudja, hogy kell pályákat imprortálni? -
#2832 Botrányszar alatt ne az irányítást hanem az autó nevetséges viselkedését és röhejes viszonyát a talajjal értsd..:)
-
#2831 3 a legjobb, na :)) -
meggájver #2829 Lehet, hogy igazad van, de tényleg jobbnak tartom a 2-nél.(mostmár)A "botrányszar"-hoz meg csak annyi megjegyzést, hogy a valódi WRCket azért nehéz lehet überelni! hogy azok milyen botrányszarok vezethetőség szempontjából!! Mindíg látom az összefoglalókban, hogy mennyit panaszkodnak azok a magasanképzett pilóták, és milyen elgyötörtek egy-egy gyors után. Ha egyszer beülhetnél a helyükre lehet, hogy kiderülne végre, hogy azért mert azok az autók is irreálisan viselkednek?:-)))) -
#2828 na jo de draga volt az ogg\mp3 vagy barmi mas zene tomorito licenc:)))) ezrt 1GIGA WAV a programozas csucsa lol:) -
#2827 Hát pedig csak a szart szoktad meg mert első dolgom a szánkózás után egy cheat benyomás volt amivel minden alkatrészt rányomtam a kocsira,és mindent megszerváltam...Épphogy jobblett de még ígyis botrányszar...
-
#2826 3.5 GB szar, ezt nem hiszem el! -
#2825 ez az FFB a Colin3-ban:PP -
#2824 Nem tudja valaki hogy miert nem mukodik a force feedback Colin3-ban a Logitech WingMan formula force gp kormannyal. Fent van az 1.1-es patch is de csak a kormány megy vissza tole kozepre, semmilyen mas razkodas nem erzekelheto pedig maximumra van allitva az forcefeedback a jatekban. Jatszott valaki ilyen kormannyal colin3-at? -
meggájver #2823 Te jó isten!! Jó rég voltam már itt, de úgy látom, még mindíg a "fizikusok" vitáznak egymással!:-)))) Egy biztos, mikor kb. 3 hete hozzányúltam, csak negatív tapasztalataim voltak. De, nem tudom miért, azóta megjavult (szép fokozatosan)!! Állítom, hogy jobb mint a CMR2!! Nem hiszem, hogy csak megszoktam a szart! Inkább valami olyasmire gyanakszom, hogy ezt a "karrier" jelleget akarták eröltetni oly módon, hogy az elején adott egy irányíthatatlan izé, aztán az idők során megnyerődnek a modern technikák, és egyszercsak kezes lesz a jószág!...bár nem tudom mér kell az embert az elején ilyesmivel sokkolni. -
#2821 Mindent lehet;) De a "ketto fizikajaval" semmit nem ersz, mert detto ilyen szar. -
#2820 egyebkent hogyne lehetne TOCA palyakat most dobtak ki F12002\F1C ala -
#2819 sajna kene valami editor mert a Toca-e jo cak a modellek nem latszanak benne:)