Colin McRae 3
  • Skynet
    Tarano szerinted szép a menü hátterében zajló pixelháború?????????????
    Vagy a videóbetétek futamok elött,amikor a faszi ODACSÚSZIK 2 lábon a kocsihoz??????
    Vagy az hogy a videókban 2d a közönség nagyrésze?????
    Vagy szerinted gyönyörű a belsőnézet????? Vagy a gyönyörűséges 3d-s 2 lapból álló fák,még kijebb a méggyönyörűbb 2d-s fák???
    Vagy szerinted a por így néz ki ha felveri egy autó???Örültem hogy anno leszoktak róla hogy kör alakban jelenik meg a por vagy füsteffekt....Asszem Screamer rallyban volt utoljára,vagy Sega rallyban....Hát itt bármilyen nagy is a por...szép lufikból áll ha jobban odafigyelsz:))
    De említhetném a menübuzi újságok kedvenc témáját a menü iszonyatos pixelbetüit is:)

Szerinted egy ilyen belsőnézet,2d-s fák (látszat kedvéért út mentén 3d-sek és hangoztatták hogy minden full 3d,hát lószart,CSAK az út szélén 3d) lufipor,pixelcsata a menüben és hátterében,ritkaótvarul kidolgozott átvezető animációk 2003-ban elfogadható???? Szerintem is BOTRÁNY!

És akkor még csak a grafikáról esett szó bazeg....A hangok még a 2000-es szintet sem ütik meg,röhej a kocsihang....Életbe nem volt közük az autóhangledigizéshez...A turbó ami jólvisít de a kocsi??:))
    Aztmeg leszarom hogy csicseregnek a madarak...

Az irányítás zsák szar,a kocsi olyan mint egy légpárnás,csúúúszik és csúúúszik,még egy erős arcade szintet sem üt meg...Szokni kell...peeersze, akkor inkább játszom valami sielős programmal,ott legalább az csúszkál hatalmasat aminek kell...

Az egyéb fontosabb mókákat,például kocsi állítgatás,szerelés már meg sem említem..

Szóval szerinted nem botrány az ha egy nagy múltú cég egy ekkora söpredék játékkal szúrja ki a gamerek szemét 2003-ban????? Mi van benne ami pozitívum? Törésmodell és kocsi kívülről...Wow...Hja meg a Battle tank és a légpárnás amik elengedhetetlen kellékei a rallyfutamoknak:))))

Ez a játék egy BOTRÁNY SZAR!