Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Nem olvastam végig a forumot, de látom hogy sokan szivnak azzal hogy a bajnokságnál lefagy a játék. Megoldás: a videokártya beállitásoknál a vsync-t engedélyezni kell, on-ra kell állitani.
Nem kell a driverekkel és codec-okkal babrálni, felesleges:-)
Jó játékot
"én totál béna vagyok az autos játékokhoz,de azért fura,hogy a VB-n a második stage végére már totálkáros a kocsim és tökutolso vagyok,biztos sokat kellene gyakorolni,de csinálhattak volna egy easy modot,annak aki csak egy kicsit játszani akar"
Válasz rá másik skilles embertõl:
"ez nem az a jatek.. 😊 ez inkabb szimulator mint arcade.. no izi mod.. 😊
egyebkent jo a game.. de csak nekem van olyan erzesem a replay-nal, hogy uszik az auto az uton? valahogy furcsan csinalja visszajatszasnal.. na meg olyat is tapasztaltam, hogy maskepp torik az auto visszajatszaskor mint amikor mentem.. gondolok itt egy olyan esetre amikor a motorhaztetom vegig megvolt.. csak az utolso par meteren felnyilt es ugy ertem celba, hogy nem lattam semmit..
visszajatszaskor meg kb a stage felenel leszakadt az egesz motorhazteto.. fura..
mondjuk nem a replay miatt jo a jatek az biztos. 😊 "
Lehet hogy õk másik gémmel jáccottak???????

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
"Megjelent az elsõ, közel 10 MB-os videó a Colin McRae Rally 04 címû játékból, és már le is tölthetõ a hivatalos honlapról. A program az elõzõ, harmadik résszel ellentétben nem fog megjelenni PC-re, ugyanis a jelenlegi tervek szerint csak Xbox és PlayStation 2 konzolokra fogják kiadni az idei karácsonyi szezonban.
A programban összesen 20 valós raliautó közül választhatunk, melyekkel mintegy nyolc játékmódban versenyezhetünk. Ezek közt egyaránt lesznek offline és online módok.
A grafikai megjelenítésért egy új és gyorsabb engine a felelõs, mellyel sokkal jobb minõségû textúrákat lehet megjeleníteni, illetve ennek köszönhetõen a környezet is jelentõs változásokon esik át az elõzõ részhez képest. A fejlesztõk egyben megígérték, hogy az eddigieknél jóval összetettebb beállítási lehetõségekre számíthatunk majd a versenyek elõtt, illetve szervizpontoknál."
http://goo.gl/gd6Zi5
Bocsi, de nagyon soká tartana 2600 üzenetet visszaolvasnom, és azt sem biztos, hogy nem kerüli el tekintetemet az a pár sor mely érdekelne.
Ok hogy nincs multiplayer, de az már csak igen furcs, hogy split screen mellet 2x billentyûzetrõl nem lehet vele játszani! ( kurzor nyilak; és W,S,A,D, gombok.)
Kell hozzá a BZF editor, ezt az editorok menü alatt található...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Pedig hogy vártam eszt a játékot :-( Még mindíg rally trophy az istencsászár, mármint annak aki igazi szimulációra vágyik.
Az istennek se akar menni bárhogy állítgatom
Az ember még fel sem ocsudik a 3. rész okozta sokkból, máris a 4. rész intróját látni a neten...
Szánalmas. PÉNZ PÉNZ PÉNZ.
Mondjuk jelen esetben azt se tudom mondani, hogy miért ne ülnek le és higgadtan gondolják át az egészet, hisz a CMR3-nál is RENGETEGET ültek a projecten, ennyi idõ alatt igazán készíthettek volna egy rendes gémet is...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Lehet hogy egy kitûnõ motorcsónak szimuláció lesz belõle...Vagy végre lehet majd benne Dzsijádzsókat is irányítani😊)))))))))
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy aszfalton nincs kormányerõ visszahatás? Valamint salakos/földúton hogyismondjam... mintha traktort vezetnék úgy rángat?! Nem is rángat "lökdös", pedig megyek vagy 120-al!
Logitech Wingman FFB-s kormányom van, Win Xp+SP1, DirectX9
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
illetve van egy modszer de az kicsit bonyolultabb
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
2vel nem volt semmi gond..erre figyelhettek volna..
Codemasters has released the first movie for Colin McRae Rally 04, giving you a first opportunity to see "the mud-churning, gravel-spitting, gear-grinding intensity in an action-packed movie from the game." Colin McRae Rally 4 will be released on PS2 and Xbox later this year
Trailer
ftp://downloads.viaarena.com/drivers/4in1/VIAHyperion4in1447v.exe
nekem is válaszolna valaki?
A szokasos problemam van: kezdokep -> befagy. Ace Codec Pakk le, kezdokep, Codemasters intro, es utan puff -> asztal. Erre mi a megoldas?
(Olvastam vissza, de nem talaltam)
Uj megjelent Proper CD1 segithet?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
szóval tegnap elõszedtem a colin1-et, de feltelepítés után nem indult el csak a video aztán kilép
Akinél megy irja már le mit kell tenni Gefore 4ti-s kártyánálé, hogy elinduljon
Ja és tényleg senki se tudja mit kell beirni a colin parancsorába, hogy mukodjön a force rendesen?