2926
Colin McRae 3
  • Skynet
    Jacek jóleldumálgatsz magaddal:))))))

Huan82: ezt a képet küld el codemasterséknek garantálom Colin 4-ben kinyerhető wrc kocsi lenne....:)
    Mindenesetre a négy felniből ami ezen a dögön van sztem vehetnék egy pár darab suzukit..:)))))))
  • Jacek
    a vege nem neked ment:DD
  • Jacek
    hagy ezt nem erti ugysem:)) FADE egy demoban?? ez ket ellentmondo dolog:DDD

Egyebkent szep nagy barpmsagot rityentettel ide:)) de ha neked jolesett:))
  • innovo
    Helló!
    Hogyan lehet hálóban játszani?
  • Skynet
    Csak megjegyezném hogy az opflashpointban csak akkor aktiválódik fade hogyha letöltöd azt a patchet amiben benne van..nem a colin 3 aktivizálja...Az meg hogy FADE-et tesznek egy demoba...széplenne...Szerinted a demo arra való hogy megmutassa az embernek hogy milyen fasza a játék,vagy erretentésre szolgál??:)
    Mellesleg már gyári változathoz is volt szerencsém,abban a fade tuti nem aktivizálódott,és a játék mégis ugyanaz a sík szar volt.
    Fade van,de eddig 1etlen program volt amiben működött,az pedig az Opflash a fade-el megpakolt patchel...Toca RD,Colin3....A játék silányságának a FADE-hez nincs köze...
  • HuAn82

AZ ABSZOLUTE BEFUTÓ!!:-)
  • mohus
    kinek mi a szint....

nekem megvan a CM3 PS2-re...egészen addig játszogattam vele egyszer kétszer amíg nem jött a WRC2

mostanáig avval nyomom...de kiváncsiságból néhany hete belenéztem a CM3-ba:)
    tényleg elég lehangoló....
  • mohus
    "mellesleg WRC 2 Playstation 2-ön eddig a legkirályabb rallis gamma."

hát igen...

a colin 3 igencsak messze van tőle... a colin 4-nek igencsak bele kéne húznia...

mivel a wrc2 eredeti licensz...eleve nehéz hangulatban megverni
  • DOGMAN
    Eddig bírtam a búrád, mert szinte mindenben megegyezett a véleményünk, de ha neked nem számít ez...
    Akkor bazmeg nyasgem Jacek, ha neked ez kellett.
    A más véleménye, neked nem számít, mert te már láttál reléótót 10 centiről...
    Ja és más meg nem, ja és te autós programot is írtál már mi?
    Meg 3d fizikát, mag te szartad a FADE-t, éa majd elfelejtettem: a te verziódba nem is írták bele, sőt amit demót letöltöttél, abból meg kiszedték, minden második sort a forrásból, nehommá ha Jacek bajnokcsávó letőtti egykis tesztelésre, azt szar legyen neki a FADE.
    Gyagyás nem vágod, hogy miért aktiválta az a szar a FADE-t az eredeti Flashpointban ennek a szar CMR3 demónak a felrakása után, ha nincs benne ??????????????????
    Biztos valami vírus volt nem???
    Nem csak én jártam így vele hanem más is, csak én vagyok ilyen hülye hogy leereszkedem ebbe a tré fórumba...
    Kapiskálod már?????
    Amúgy meg mindenki, aki mást ír amit te az LOLLLLLL,hühüüühhhüü, hülyegyerek, hehhehhe!!!
    Dedós egy viselkedés.
    Ja és többet nem állok szóba veled bazmeg.(gondolom, nem mintha te ezt bánnád de nekem jólesik leírni)

DOGMAN
  • Jacek
    FADE vedelem a demoban lollllllllllllllllllll
  • DOGMAN
    mivan vazzeg tudod bizonyítani az ellenkezőjét???
    Amúgy meg télleg lollra szar FADE ide vagy oda :DDD

Jacek én sosen szóltam be neked vazz, szal ne köss bele abba mit mondtam.:))

Ne legyetek lamák bazmeg nem értitek miről beszélek?????
    Nem én fogom a FADE védelemre a szar játékot, hanem a készítők :))
    Az hogy sokaknak nem esett le az irónia a hozzászólásaimban, az meg a LOLLLL...

Télleg ha már autó: voltunk tegnap a Tuning&Stereo hangnyomásversenyen Csopakon.

Nem volt gyenge mikor a tulaj gázfröccseire 50-80 centis lángok röpködtek ki a kiflibeflifogón:)))
  • Jacek
    lol ja ettol szar a jatek nem attol hogy alapban egy tragyadomb:)
  • DOGMAN
    Megsúgom: fogalmam sincs, és amint írtam a demo is tartalmazta a FADE védelmet, úgyhogy attól még éppeséggel lehetett full szar amiatt is:))))
  • Skynet
    T.A. mondtad mondtad...a colin 3 nem a fade-től szar,hanem úgy alapból,a demo is és a gyári változat is ugyanilyen síkfos irányításban:)))
    Az meg hogy néhjány embernél nem indul szintén nem fade hanem a buzi codecprobléma:)

Mondtad mondtad...hülyeséget hülyeséget:))))
  • Skynet
    Na akkor megsúgnád hogy a FADE mit csinál a colin 3-ban???
    Mert hogy a kocsi irányítása nem attól szar az tuti,mert a demo ugyanekkora fos volt..:)))))
    Lehet hogy igaz a fade,de az opflashen kívül eddig semmimásban nem volt jelen..:)
    Ott i csak a mittomén hanyadik patch-el jött ki:)
    Ha annyira komoyl probléma lenne akkor igencsak törődnének vele a nagy isopakolgatók (deviance,stb) de nemkomoly...remélhetőleg így is marad
  • DOGMAN
    "a crack kikerüli a védelmet amúgy"

Még annyit: az OFP-hez is van nocd crack azt mégis aktivizálódik a cucc...
    az más tészta hogy az OFP programozói feltételnek szabták: a FADE-nak értesíteni kell a játékost arról ha aktivizálódik, nehogy a játékos a készítők hanyag munkájára és ezen keresztül, azokfelmenőire hivatkozzanak.
    A cmr3-ban ezt még nem láttuk, de attól függetlenül még könnyen lehetséges:DD
    Ezekből még azt sem nézem ki, hogy ennyire gerincesek lennének.
  • DOGMAN
    A FADE nem kamu, és feltörni nemigen lehet (persze semmi sem lehetetlen), a védelem a program forrásba annyira mélyen van integrálva (értsd: nem csak bizonyos esetekben aktiválódik, hanem folyamatosan fut a játék "valódi" kódjával pérhuzamosan), hogy neméri meg azt lesni a crackernek mikor ugrik oda a kód, mert szinte minden 100-dik utasítás, ide tartozik.
    Nemtom értitek-e...
    A Codemasters kiadó első ilyen FADE védelemmel kijött játéka, az Operation Flashpoint volt (lassan 2 éve), és a mai napig nem lett kiszedve belőle a FADE semmilyen nagyszájú crackerek által.
    Ott is a warez CD-n a crack.info-ban írták a nagy emberek hogy a FADE csak szóbeszéd, hülyeség stb, azt az első netes multiplayer meccsen szépen kivágta, és vágja ma is, rendszeresen a hamis CD-s emberkéket:))
    A nocd-s crack az egy dolog, és megint más egy integrált programrész kiiktatása...

Szóval a FADE-t ne írd le bizonyítottan létezik, csak a colin3 programozói igen lamák ugyhiszem.
    Hisz mikor feltettema cmr3 demót az Operation Flashpoint a következő indításkor "FADE aktivizálódott" üzivel kivágott, pedig az OFP Cd-m az eredeti példány.
    Ez azt bizonyítja hogy a FADE védelem a cmr3-ban is bele van szerelve, lehet hogy többa FADE kód mint a fizikai??:D
    Valószínű a colin demó és a gém is azért (IS) szar ennyire mert a barmok valamit úgy eltoltak benne, hogy még más azonos kiadótól származó, ugyanolyan védelemmel készült játékokat is magával ránt..
  • Skynet
    T.A.:DDD
    Szerintem itt a nép 99%-a nem az eredetivel játszik,a crack kikerüli a védelmet amúgy,FADE az meg kamu,vagy fel van törve..
  • Tertovan
    Hello

Esetleg valaki megtudna mondani hogy hogy lehet meglebeszelni a jatekal azt hogy az "itinert" ugy mutogasa ahogy en szeretnem, mert speciel nalam egy "kicsit" elsieti az infok atadasat.

Udv:Tertovan
  • Breki33
    ja és a k-liteben benne van alapbol a gspot
  • Breki33
    ja az ffdshow jo

de nekem a k-lite jobban bejött
    de azért azis a vincsin figyel

próbáld ki
  • direwolf
    inkább ffdshow+ac3, ha csak lejáccani kell
    ffdshow minden épeszű codecet helyettesít, de csak lejáccani tud, kódolni nem
  • Jabba
    Ez a game milyen 1 szar :(((
    Pedig az 1-2 yo volt ... de ez kritikán aluli
  • Breki33
    2578 nemtudom mit néztél :-)
  • Breki33
    bocsi kicsit off de erre válaszolnom kell, mert eléggé....

>Az Ace vagy Nimo használata sokkal előnyösebb >mint a codeceket külön keresgélni...Már >annyiféle filmcsomagoló van hogy az ember nem >győzi kapkodni a fejét ha nem indul a film a >szgépen...

Dehogy előnyösebb régebben énis ezeket használtam, de ezernyi felesleges vackot felraknak a gépre holott igazábol, csak három dolog kell
    Xvid
    DivX
    Ac3

Akinek meg ez a három sok és csak a next feliratot akarja nyomogatni annak ott a k-lite codec pack meg lehet nézni, hogy mekkora az 50 megas ace-val szemben és csak azt rakja fel ami kell és nem gányolja össze a picipuha winfos-át.
    Ja és még a bs-t opcionálisan

>Ace és Nimo legalább összefoglalja a kodekeket >és nem kell keresgélni

Ja és ezerféle szemetet felrak amit le se tudsz szedni (nézd csak meg pl system manager-rel)

>Arról pedig hogy ez a szar nem akar ace alatt >működni egyeseknek nem az ace készítői tehetnek >hanem a codelamers hogy ilyen szutyok

Ez igaz de én mint nagy filmnéző mondtam, hogy ne használjatok ace--t a DC mindenkinek akinek mondtukrájött mennyivel jobb a k-lite pack amit amugy ugyanaz a cég készit mint a k-lite-t

Aki meg ace-t akar továbbra is használni és lusta kipróbálni a k-lite tegye, csak ne hirdesse please hogy milyen jó.

Amugy nekem pár honapla egy moonlight-os film (codec) pont az aceval nem ment csak kép nélkül

Részemről a témát ebben a topicban lezártam de másik erről szoló topicban vagy a DC-n szivesen válaszolok, ha valakinek codec segítség kell

• Skynet
    Tarano szerinted szép a menü hátterében zajló pixelháború?????????????
    Vagy a videóbetétek futamok elött,amikor a faszi ODACSÚSZIK 2 lábon a kocsihoz??????
    Vagy az hogy a videókban 2d a közönség nagyrésze?????
    Vagy szerinted gyönyörű a belsőnézet????? Vagy a gyönyörűséges 3d-s 2 lapból álló fák,még kijebb a méggyönyörűbb 2d-s fák???
    Vagy szerinted a por így néz ki ha felveri egy autó???Örültem hogy anno leszoktak róla hogy kör alakban jelenik meg a por vagy füsteffekt....Asszem Screamer rallyban volt utoljára,vagy Sega rallyban....Hát itt bármilyen nagy is a por...szép lufikból áll ha jobban odafigyelsz:))
    De említhetném a menübuzi újságok kedvenc témáját a menü iszonyatos pixelbetüit is:)

Szerinted egy ilyen belsőnézet,2d-s fák (látszat kedvéért út mentén 3d-sek és hangoztatták hogy minden full 3d,hát lószart,CSAK az út szélén 3d) lufipor,pixelcsata a menüben és hátterében,ritkaótvarul kidolgozott átvezető animációk 2003-ban elfogadható???? Szerintem is BOTRÁNY!

És akkor még csak a grafikáról esett szó bazeg....A hangok még a 2000-es szintet sem ütik meg,röhej a kocsihang....Életbe nem volt közük az autóhangledigizéshez...A turbó ami jólvisít de a kocsi??:))
    Aztmeg leszarom hogy csicseregnek a madarak...

Az irányítás zsák szar,a kocsi olyan mint egy légpárnás,csúúúszik és csúúúszik,még egy erős arcade szintet sem üt meg...Szokni kell...peeersze, akkor inkább játszom valami sielős programmal,ott legalább az csúszkál hatalmasat aminek kell...

Az egyéb fontosabb mókákat,például kocsi állítgatás,szerelés már meg sem említem..

Szóval szerinted nem botrány az ha egy nagy múltú cég egy ekkora söpredék játékkal szúrja ki a gamerek szemét 2003-ban????? Mi van benne ami pozitívum? Törésmodell és kocsi kívülről...Wow...Hja meg a Battle tank és a légpárnás amik elengedhetetlen kellékei a rallyfutamoknak:))))

Ez a játék egy BOTRÁNY SZAR!
  • Jacek
    2003-at irunk igen karcsu ha jobban tetszik..
  • Taranov
    Olvass vissza a 2618-as beszólás tájékára!!!
    Pls ne kérdezd meg, míg nem olvastad a topikot. Thx
  • Taranov
    Botrányos??? Nem túlzás ez a kifejezés szerinted?
  • Jacek
    mert ez a masodik mukodo PS2-es emultor:DDDD az elso az MGS2 volt:)
  • Jacek
    mert talan jo szerinted? az auto kulso nezetetol eltekintve botranyos!
  • Taranov
    ne szídd a grafikáját, pls. Nem jogosan teszed, úgy érzem
  • Skynet
    Tarano nállam nemszarozott:)

Mellesleg ha szarozik is ez 2...És a többi százezerrel mivan?
    Arról nemis beszélve hogy a colin3 videói amihez elméletileg codec kéne hagy némi kívánnivalót maga után a csúszkáló embereivel,2d közönséggel,stb, meg a főképernyő pixeltömeg háttérvideójával:)))
  • Taranov
    A Big Mutha Truckers is szarozik.
  • CSOCSO
    ez lenne a patch?
  • Skynet
    Az Ace vagy Nimo használata sokkal előnyösebb mint a codeceket külön keresgélni...Már annyiféle filmcsomagoló van hogy az ember nem győzi kapkodni a fejét ha nem indul a film a szgépen...
    Ace és Nimo legalább összefoglalja a kodekeket és nem kell keresgélni

Arról pedig hogy ez a szar nem akar ace alatt működni egyeseknek nem az ace készítői tehetnek hanem a codelamers hogy ilyen szutyok programozókat alkalmaznak,hogy nemképesek értelmes programot írni...Eddig érdekes 1 játékom sem szarozott az aceval,csak a colin3....És inkább legyen fenn a gépemen az ace csomag mint a világ egyik legszutyadékabb,legröhejesebb rallyprogramja...
  • Breki33
    K-lite:

http://www.k-lite.tk/
  • Breki33
    annyira ismerem ezt a szöveget :-)

mint több fórumon is írták egyik ace-van megy a masikkal nem

"pluszba még fennt vana divx5.0 meg az AC3 meg ffdshow és ennyi."

ez sztem elég is, bár ezt még lehet egyszerűsíteni a k-lite-vel de a 3 alap benne van.

Nekem is sokáig ace-m volt amugy tudom mit beszélek a filmesek már rég tudják, hogy k-lite-t kell használni nem egy ilyen 50 megást....

Leírhatnám részletesebben, de az itt kicsit off
    Aki meg az acet hajtogatja ugyse fogja elfogadni P
  • Randal
    Érdekes, neke fennt van az Ace, de nem szarakodik.
    Nem volt kedvem kodkeket válogatni.
    pluszba még fennt vana divx5.0 meg az AC3 meg ffdshow és ennyi.
    MINDEN megy vele tökéletesen.
  • Breki33
    Ja a SIdewinder kormány tulajokat kérdem, hogy jött be nekik a patch

Végre van huzása a kormánynak, de szerintem a sima visszahatás igy nem érezhető állandó nehézséget állit be.

Viszont igy sokkal játszhatóbb a játék.

Már csak mixelni kéne a kettőt és normális hangokat szerezni és akkor elviselhető lenne...