Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DOGMAN
A videócodec a hiba, mivel általában minden embernek van fent valami pack, a játék alkotói pedig a default vinfossal számoltak, plusz adtahk hivatalos codecet.

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Gerry
Sajna nem csak azzal van gond, rengeteg embernek, köztük nekem is nem fagy le, hanem simán visszadob a desktopra.

Hi mindenki
Nem olvastam végig a forumot, de látom hogy sokan szivnak azzal hogy a bajnokságnál lefagy a játék. Megoldás: a videokártya beállitásoknál a vsync-t engedélyezni kell, on-ra kell állitani.
Nem kell a driverekkel és codec-okkal babrálni, felesleges:-)
Jó játékot
DOGMAN
Ez LOLLL, egy másik oldalon , egy másik topicban ezt írják a cmr3-ról:

"én totál béna vagyok az autos játékokhoz,de azért fura,hogy a VB-n a második stage végére már totálkáros a kocsim és tökutolso vagyok,biztos sokat kellene gyakorolni,de csinálhattak volna egy easy modot,annak aki csak egy kicsit játszani akar"

Válasz rá másik skilles embertõl:

"ez nem az a jatek.. 😊 ez inkabb szimulator mint arcade.. no izi mod.. 😊

egyebkent jo a game.. de csak nekem van olyan erzesem a replay-nal, hogy uszik az auto az uton? valahogy furcsan csinalja visszajatszasnal.. na meg olyat is tapasztaltam, hogy maskepp torik az auto visszajatszaskor mint amikor mentem.. gondolok itt egy olyan esetre amikor a motorhaztetom vegig megvolt.. csak az utolso par meteren felnyilt es ugy ertem celba, hogy nem lattam semmit..
visszajatszaskor meg kb a stage felenel leszakadt az egesz motorhazteto.. fura..

mondjuk nem a replay miatt jo a jatek az biztos. 😊 "

Lehet hogy õk másik gémmel jáccottak???????

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

I.C.ram
Nekem pont fordítva volt! Fent volt, majd leszedtem, aztán megint fel, és most megint nem megy a Colin, fogtam is és bevágtam a kukába az egész gamet! Ennyit nem ér ez meg.
Hat ez hihetetlen... Leszedtem az Ace Mega Codec Pack -ot, aztan elindult azonnal, aztan visszainstallaltam es azota fut a Colin minden gaz nelkul!

Rozsomák
Nekem se sikerült az osztott képernyõs módnál megoldani a billentyüzet kiosztát mert minden játékosnak ugyanazt a beállítást osztja ki akárhogy próbálom szóval minden kocsi a player 1 billentyûjéra reagál.

Skynet
Mellesleg mint írtad....grafikai fejlesztés...meg valszeg visszahozzák az állítgatást a régire nem olyan fosra mint a 3-ban...De fizikai fejlesztésrõl szó nincs...😊)
Skynet
Unreg nem szídjuk...Csak már nem reménykedünk és nem várunk semm jót....Lehet fejlesztenek rajta és már nem légpárnás szimulátor lesz,hanem mondjuk motorcsónak szimulátor...faxtudja..😊
[HUN]FaTaL
nálam full jó(MS SideWinder FF Wheel)

http://goo.gl/gd6Zi5

UNREG
korai még elõre szídni a cm4-et, csomó változást igérnek:

"Megjelent az elsõ, közel 10 MB-os videó a Colin McRae Rally 04 címû játékból, és már le is tölthetõ a hivatalos honlapról. A program az elõzõ, harmadik résszel ellentétben nem fog megjelenni PC-re, ugyanis a jelenlegi tervek szerint csak Xbox és PlayStation 2 konzolokra fogják kiadni az idei karácsonyi szezonban.

A programban összesen 20 valós raliautó közül választhatunk, melyekkel mintegy nyolc játékmódban versenyezhetünk. Ezek közt egyaránt lesznek offline és online módok.

A grafikai megjelenítésért egy új és gyorsabb engine a felelõs, mellyel sokkal jobb minõségû textúrákat lehet megjeleníteni, illetve ennek köszönhetõen a környezet is jelentõs változásokon esik át az elõzõ részhez képest. A fejlesztõk egyben megígérték, hogy az eddigieknél jóval összetettebb beállítási lehetõségekre számíthatunk majd a versenyek elõtt, illetve szervizpontoknál."

Az erõsséget feltettem maxra, de úgy sem csinált semmit. Sõt az volt az elsõ dolgom, hogy azt maxra állítottam.
[HUN]FaTaL
Na kipróbáltam a Rallisport Challenget és mérföldekkel jobb mint a Colin 3. Nagyon arcade az is de nem ilyen szánkószimulátor és szvsz szebb is. Tehát most is csak azt tudom mondani: EZ A JÁTÉK EGY ZSÁK FOS!!! (T-Rex voltam új nickkel).

[HUN]FaTaL
thx.

Sziasztok!

Bocsi, de nagyon soká tartana 2600 üzenetet visszaolvasnom, és azt sem biztos, hogy nem kerüli el tekintetemet az a pár sor mely érdekelne.
Ok hogy nincs multiplayer, de az már csak igen furcs, hogy split screen mellet 2x billentyûzetrõl nem lehet vele játszani! ( kurzor nyilak; és W,S,A,D, gombok.)
JuanG
http://www.hsw.hu/rallytrophycars.shtml
Kell hozzá a BZF editor, ezt az editorok menü alatt található...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

[HUN]FaTaL
Cmr2nél tökéletes a kormányvisszahatás nálam csak a Force eroseggét kéne felraknod fullra szerintem.

Nálam, ha az irányítást kormányra teszem, a framerate kb a 3-ra esik. Ez mitõl lehet? Azon kívül, hogy sz*r a játék.
Nekem ugynilyen kormányom, van és nem csak az aszfalton nem hat vissza, hanem sehol sem. Ugyanez volt a problémám a cmr 2-vel is Xp alatt. Codemastersék felvehetnének már valakit aki tud normális ff támogatást írni. Még egy játékuk sem volt amiben normálisan megcsinálták volna ezt a dolgot. A race driverben vissza-vissza hat, de inkább ne tenné, mert siralmas.
Pedig hogy vártam eszt a játékot :-( Még mindíg rally trophy az istencsászár, mármint annak aki igazi szimulációra vágyik.
Breki33
tényleg nem tudjátok véletlen, hogy a colin 1-nél mi a trükje a kormánybeállításnak?
Az istennek se akar menni bárhogy állítgatom
Breki33
nem akarlak elkeseríteni, de mindenki ezzel a problémával találkozott

Alex köszi a linket
I.C.ram
Szerintem jobb lenne, ha hagnyák a francba az egészet... nem értenek hozzá és kész...
Blasta
Ez olyan gáz!
Az ember még fel sem ocsudik a 3. rész okozta sokkból, máris a 4. rész intróját látni a neten...
Szánalmas. PÉNZ PÉNZ PÉNZ.

Mondjuk jelen esetben azt se tudom mondani, hogy miért ne ülnek le és higgadtan gondolják át az egészet, hisz a CMR3-nál is RENGETEGET ültek a projecten, ennyi idõ alatt igazán készíthettek volna egy rendes gémet is...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Skynet
Honnan vezsed hogy a Colin 4 ugyanolyan szar lesz mint a 3??????? Ezek alaptalan vádak!!!
Lehet hogy egy kitûnõ motorcsónak szimuláció lesz belõle...Vagy végre lehet majd benne Dzsijádzsókat is irányítani😊)))))))))
Skynet
Maverick mi hasson vissza betonon ha olyan tapadása van a kocsinak hogy 150-el veszi a hajtûkanyart külsõbõl belsõívrevágva drift nélkül?😊
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy aszfalton nincs kormányerõ visszahatás? Valamint salakos/földúton hogyismondjam... mintha traktort vezetnék úgy rángat?! Nem is rángat "lökdös", pedig megyek vagy 120-al!
Logitech Wingman FFB-s kormányom van, Win Xp+SP1, DirectX9

mohus
és hogy néz ki?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Kijott valami "hivatalos" kormany javito util: http://www.m4driving.sm/files/comment.php?dlid=265
Alexease
Ja, lattam. Ugyazn olyan ********* mint a harom. Sajnos. PC-re valszeg mar nem is jon ki, de nem is fontos.
Breki33
nem mx300-as hangkártyád van?
Breki33
nemazért de a nimo es ace nevu xar kodecekek nem nagyon lehet leirtani

illetve van egy modszer de az kicsit bonyolultabb
Kpeki
Hali. Nakem az lenne a problémám, hogy a bugos. Néha megy, recseg, vagy nincs semmi. Pls help!
Breki33
sztem használd a f1 modokat ha jo autoversenyt akarsz
SRT
Thnx már lejött...
SRT
Átküldenéd mail-ben, mert valamiért nemtudom letölteni...

Thnx
Alexease
SRT
Tudtok már valami cheat-eket? pl.: összes autó, összes pálya...stb
[HUN]FaTaL
thx.

Breki33
nemigaz, hogy ebben a topicban mindenki csak kérdezni tud válaszolni senki
Alexease
http://www.no-grip.org/index.php
[HUN]FaTaL
Honnan szedted le Rally Trophyhoz a Subarut meg ezeket? Mert érdekelne. Elore is köszi.

JustIce
Ja az meg a masik😊 mig 2 nekem imagerol futott 6 mega installal😊 erre ez..😛

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

JustIce
En mar jo ideje lesben allok, mikor latom meg az nfo-t nforce-on, gyorsan leszedem, de installal meg ennyi gondom nem volt... szal..

Fefe
Jobb is hogy nem adják ki Pc-re lehet hogy rájöttek mekkora bukás a 3. rész

Fefe
Nézd meg a 4 trailerét abban mégszebb a belsõnézet

JustIce
Ez azert eleg gaz.. Hogy lehet igy megcsinalni a progit, hogy codecet sem birja...
2vel nem volt semmi gond..erre figyelhettek volna..

Fefe
Akit érdekel:
Codemasters has released the first movie for Colin McRae Rally 04, giving you a first opportunity to see "the mud-churning, gravel-spitting, gear-grinding intensity in an action-packed movie from the game." Colin McRae Rally 4 will be released on PS2 and Xbox later this year

Trailer

Breki33
azmár a Hyperion

ftp://downloads.viaarena.com/drivers/4in1/VIAHyperion4in1447v.exe

nekem is válaszolna valaki?
Mayday
Sziasztok,
A szokasos problemam van: kezdokep -> befagy. Ace Codec Pakk le, kezdokep, Codemasters intro, es utan puff -> asztal. Erre mi a megoldas?
(Olvastam vissza, de nem talaltam)
Uj megjelent Proper CD1 segithet?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Breki33
bocsi, hogy itt kérdezem, de gondolom ittsokan használjákj

szóval tegnap elõszedtem a colin1-et, de feltelepítés után nem indult el csak a video aztán kilép

Akinél megy irja már le mit kell tenni Gefore 4ti-s kártyánálé, hogy elinduljon

Ja és tényleg senki se tudja mit kell beirni a colin parancsorába, hogy mukodjön a force rendesen?