Colin McRae 3
-
Eredetileg nekem sem volt fent az ACE codec, csak amikor már kétségbeesésemben nem tudtam mihez nyulni, akkor gondoltam letöltöm ezt a népbüntető codec csomagot, és megnézem, hogy nálam is fagy-e vele a progi, mivel előtte nekem nem fagyott, hanem szimplán visszadobott a desktopra... Letöltöttem, kb 50MB, na jó, inkább 46 és fél
, majd feltelepítettem (úgy, hogy nem távolítottam el az én jól bevált eredeti codecjeimet), és láss csodát, tényleg fagy vele a progi. Na, akkor uninstall... Le is szedte szépen a saját installere a codec csomagot, majd újraindítást kért, mire én azt mondtam, NEM, majd fogtam szépen a CMR3 3. CD-jén levő két Windows Media Player frissítést, és feltelepítettem. Ezekután restart, majd elindítom a játékot: jé, nem fagy, nem dob vissza a desktopra, na akkor nézzük a shakedown-t, mert még az egy kritikus pont... Mivel be van kapcsolva a vsync (ezt tanácsolta valaki korábban), ezért ott sem volt semmi fennakadás. Lenyomtam az első 3 special stage-et az Ausztrál rallyban, majd toltam pár szimpla stage-et is, kiléptem, majd elindítottam a játékot párszor, és semmi probléma.
Haveromnál, akinél szintén olyan problémák voltak mint nálam, lépésről-lépésre megismételte az általam leírtakat, és neki is müxik azóta a progi kifogástalanul.
Nos, most csak azért írom le ezt mégegyszer ilyen részletesen, hogy ha valaki esetleg a későbbiekben netán hasonló problémával felkeresi a topicot, és lusta visszaolvasni, akkor lehessen erre a hozzászólásra hivatkozni.
Na ennyi, nem írkálok többet, mert még megszól érte valaki!