Colin McRae 3
-
Gabyka csak pár oldalt kéne visszaolvasnod szinte minden hibára volt megoldásleírás ha az sem semgít akkor semmisem,a játék úgy szar ahogy van...Csak nemkéne lustáak lenni visszaolvasni,persze könyebb egyből beírni hogy szarunk segíteni:)
Mellesleg látom teis grafikára mész...Ki nem szarja le a grafikát ha az irányítás olyan mintha légpárnás kocsikkal mennél??:))
Xeon nem a rallysport tette magasra a mércét,hanem a colin 3 nem bírta átugrani a legalsó fokon lévő lécet:)
Balázska: Szimulátornak egyáltalán nem szimulátor...Arcade szintet sem üti meg mert ott is kocsit irányítasz jelentős könnyítéssel...Ez olyan mintha légpárnás kocsik lennének...Nem igazi szemét,mert az finom lenne...Ez a játék egy igazi nagy ZSÁK SZAR:)
És már nem mondhatja senkisem azt hogy nem teszteltem,1 napot elvoltam vele 2 országot megcsináltam zsák szar az egész....A homokon röhejesen csúszkál a betonon meg olyat tapadnak a kocsik hogy gyakorlatilag még egy 90 fokos kanyart is csőgázzal be tudsz venni...yooo game:))
Mellesleg ha lécnél tartunk: A Rally Trophy tette igencsak magasra a mércét,a Microfos rally az csak egy szép grafikájú arcade beütésü game volt,el lehetett lenni vele de a szimulációtól elég távol volt.....