Tudom nagyon láma kérdés de nem tudom hogy kell
-
Na, én tudok az előbbinél számodra megfelelőbb megoldást, csak egy kicsit rizikós, főleg, ha még nem csináltál ilyesmit.
Fogod az alaplap leírását (ha nincs meg letöltöd az ASUS-tól). Megkeresed benne a Jumper Settings című felyezetet, azon belül az FSB-t (Front Side Bus).
Mielőtt bármit is elkezdenél piszkálni megjegyzed, de inkább felírod az eredeti beállítást!!!!!!
Na, ha ez megvolt, akkor elkezdheted a leírás alapján növelni az FSB értékét, szépen fokozatosan, minden emelés után próbáld ki a gépet, használd 1-1órát legalább, minél prociigényesebb progikkal (pl.: 3DMark 2001 SE). Ha szerencséd van menni fog, ha nincs lefagy... A fagyásokon lehet segíteni, ha növeled a feszültséget, amit a procid kap, de ezt CSAK akkor csináld, ha valaki olyan is van ott, aki csinált már ilyesmit, (lehetőleg sikeresen...) mert ha elbaltázod, akkor odaég a procid (ezt értsd szóról szóra...). Nemárt még egy jó erős hűtő is a procira (pl.:GlobalWin TAK68, ha socket370-es a procid), nameg némi tuningszerencse...
Soxerencsét, DE CSAK ÉSSZEL!!!!!!