Hát igen, juli 1 után vége a gyereknapnak. Ki milyen megoldást talált erre a \"matáv szindrómára\", és mennyiért?
-
Szia !
Hát tudod amikor bementem a szerződést módosítani , direkt rákérdeztem , hogy ugyan mondja már a kedves hölgy , mégis mikortól van chello ( szerencsére értett hozzá és mivel pont egy napon születtem vele , közölte is ) .
-Nálunk az átállás 19-24-ig tart és elvileg 25.-étől már chello van .
Én meg nem is foglalkoztam vele , amíg 26.-án el nem olvastam egy levelet , amit a haver írt .:
szia **** !!
nem is tudom merjem-e irni?
nálad mi a helyzet a letöltési sebességgel?
én már 6 giga felett járok(a 3 GB-ból, 17.-e óta),de bizony isten néha már félek,hogy szétveti a modemet:átlag kb.:50 Kb !!!! ez aztán a korlátozás,isten tartsa meg
szokásukat!!(he-he-he-hö-hö)...
Hát ezek után én is megnéztem , hogy mi a helyzet .Azt észrevettem , hogy a számláló az meg se moccan .Mivel már úgy is kevés volt a hátramaradt letöltési kvótám , így gondoltam elkezdek tölteni .
Szóval az a helyzet , hogy 26.-a 11:00 óra óta megy a gép megállás nélkül , átlag 50 Kbyte sebességgel , ami éjjel és reggel 53-54 körül mozog .Azóta leszedtem a ( game ) Cultures2-t , Zanzarah-ot , Syberia-t és az ( film ) MIB 2 , Pókembert és sok egyéb apróságot .Most lesz 48 órája , hogy folyamatosan töltök , majd este hagyok egy kis pihenőt a gépnek és éjszaka újra beindítom ( úgyis munkában leszek ) .
Ugyan nem tudom , hogy hol tartok már letöltésben , de ilyen tempóban a 10 GB-ot vasárnap estig tuti elérem , csak bírja a gép .