Milyen netet használtok?
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még augusztus 1-ig marad a kedvezmény örülhetnek a matávosok
bocsi az off-ért
ez volt az utolsó
ez volt az utolsó
pontosabban azokon amik az uw.hu-n vannak
válaszoltam
de van egy kis gondom
az hogy az oldalak felénél menük meg szövegek helyett csak négyzeteket látok meg mndenféle szimbólumokat ez mitöl van ???
de van egy kis gondom
az hogy az oldalak felénél menük meg szövegek helyett csak négyzeteket látok meg mndenféle szimbólumokat ez mitöl van ???
oke bocsi
skorpio7 tudsz küldeni címet mailben ???
skorpio7 tudsz küldeni címet mailben ???
Az egyik az kbit/sec a masik meg kbyte/sec
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Fat-R !
A válasz pontosan a hozzászólásod feletti hozzászólásban ( Efreet ) van .
A válasz pontosan a hozzászólásod feletti hozzászólásban ( Efreet ) van .

"A BC a jobbik csapat jutalma."
itt nem warezolunk... ha bármi ilyesmit akartok intézni, azt mailban, vagy a programok beszerzése topicban. innen törölni fogom.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
te honnan szedsz le ennyi mindent? igazán mondhatnál egy jó címet mert és csak egy párat ismerek az meg kurva lassu
elõre is köszi
elõre is köszi
Azért a helyedben csak hozzákezdenék letölteni , hátha ...
Nekem egész éjjel ment , leszedtem a Time Machine filmet és most a NWN-ot kezdtem el .Holnap estig , ha így haladok összességében vagy 8-9 GB meglesz .Persze most hirtelen annyi mindent szedtem le , amit különben feleslegesnek ítéltem volna , szóval kiélem a vágyaimat , ha már így alakultak a dolgok . :)
Nekem egész éjjel ment , leszedtem a Time Machine filmet és most a NWN-ot kezdtem el .Holnap estig , ha így haladok összességében vagy 8-9 GB meglesz .Persze most hirtelen annyi mindent szedtem le , amit különben feleslegesnek ítéltem volna , szóval kiélem a vágyaimat , ha már így alakultak a dolgok . :)
na mostmár jó 

ja bocs most más néven vagyok fent 

na közben megtaláltam a upc levelét és nálunk is 25-étöl van chello. a letöltési sebességet én is megnéztem és éjjel-nappal 55Kb/sec de a havi letöltés még mindig csökken szóval lehet hogy azt még nem állitották át 15Gb/hó-ra
dial-up (mar ugy 6 eve) :)
Tegnap probalt egy (egyepkent nagyon kedves hangu) lany az ugyfelszolgalatrol "rabeszelni" ISDN-re. Mikor felvazoltam neki hogy nekem a dial-up utan ADSL vagy KABEL kell, vagy fel orat beszelgettunk a MATAV/VIVENDI hulyesegerol. Meg azt is elmondta hogy neki nincs is otthon vezetekes telefonja, meg hogy milyen kocsog allapotok vannak a cegen belul is. :)
Tegnap probalt egy (egyepkent nagyon kedves hangu) lany az ugyfelszolgalatrol "rabeszelni" ISDN-re. Mikor felvazoltam neki hogy nekem a dial-up utan ADSL vagy KABEL kell, vagy fel orat beszelgettunk a MATAV/VIVENDI hulyesegerol. Meg azt is elmondta hogy neki nincs is otthon vezetekes telefonja, meg hogy milyen kocsog allapotok vannak a cegen belul is. :)
Szia !
Hát tudod amikor bementem a szerzõdést módosítani , direkt rákérdeztem , hogy ugyan mondja már a kedves hölgy , mégis mikortól van chello ( szerencsére értett hozzá és mivel pont egy napon születtem vele , közölte is ) .
-Nálunk az átállás 19-24-ig tart és elvileg 25.-étõl már chello van .
Én meg nem is foglalkoztam vele , amíg 26.-án el nem olvastam egy levelet , amit a haver írt .:
szia **** !!
nem is tudom merjem-e irni?
nálad mi a helyzet a letöltési sebességgel?
én már 6 giga felett járok(a 3 GB-ból, 17.-e óta),de bizony isten néha már félek,hogy szétveti a modemet:átlag kb.:50 Kb !!!! ez aztán a korlátozás,isten tartsa meg
szokásukat!!(he-he-he-hö-hö)...
Hát ezek után én is megnéztem , hogy mi a helyzet .Azt észrevettem , hogy a számláló az meg se moccan .Mivel már úgy is kevés volt a hátramaradt letöltési kvótám , így gondoltam elkezdek tölteni .
Szóval az a helyzet , hogy 26.-a 11:00 óra óta megy a gép megállás nélkül , átlag 50 Kbyte sebességgel , ami éjjel és reggel 53-54 körül mozog .Azóta leszedtem a ( game ) Cultures2-t , Zanzarah-ot , Syberia-t és az ( film ) MIB 2 , Pókembert és sok egyéb apróságot .Most lesz 48 órája , hogy folyamatosan töltök , majd este hagyok egy kis pihenõt a gépnek és éjszaka újra beindítom ( úgyis munkában leszek ) .
Ugyan nem tudom , hogy hol tartok már letöltésben , de ilyen tempóban a 10 GB-ot vasárnap estig tuti elérem , csak bírja a gép .
Hát tudod amikor bementem a szerzõdést módosítani , direkt rákérdeztem , hogy ugyan mondja már a kedves hölgy , mégis mikortól van chello ( szerencsére értett hozzá és mivel pont egy napon születtem vele , közölte is ) .
-Nálunk az átállás 19-24-ig tart és elvileg 25.-étõl már chello van .
Én meg nem is foglalkoztam vele , amíg 26.-án el nem olvastam egy levelet , amit a haver írt .:
szia **** !!
nem is tudom merjem-e irni?
nálad mi a helyzet a letöltési sebességgel?
én már 6 giga felett járok(a 3 GB-ból, 17.-e óta),de bizony isten néha már félek,hogy szétveti a modemet:átlag kb.:50 Kb !!!! ez aztán a korlátozás,isten tartsa meg
szokásukat!!(he-he-he-hö-hö)...
Hát ezek után én is megnéztem , hogy mi a helyzet .Azt észrevettem , hogy a számláló az meg se moccan .Mivel már úgy is kevés volt a hátramaradt letöltési kvótám , így gondoltam elkezdek tölteni .
Szóval az a helyzet , hogy 26.-a 11:00 óra óta megy a gép megállás nélkül , átlag 50 Kbyte sebességgel , ami éjjel és reggel 53-54 körül mozog .Azóta leszedtem a ( game ) Cultures2-t , Zanzarah-ot , Syberia-t és az ( film ) MIB 2 , Pókembert és sok egyéb apróságot .Most lesz 48 órája , hogy folyamatosan töltök , majd este hagyok egy kis pihenõt a gépnek és éjszaka újra beindítom ( úgyis munkában leszek ) .
Ugyan nem tudom , hogy hol tartok már letöltésben , de ilyen tempóban a 10 GB-ot vasárnap estig tuti elérem , csak bírja a gép .

skorpio te hol lax hogy 26-átol van chello mert én debreceni vagyok és nekünk most kötik át a broadband-et chello-ra.
mert ugye nem mindegy hogy 1Gb/hó vagy 15Gb/hó és hogy tölthetem a warcraft3-at vagy várnom kell még 3 napot
na meg a sebesség is majdnem a duplája
mert ugye nem mindegy hogy 1Gb/hó vagy 15Gb/hó és hogy tölthetem a warcraft3-at vagy várnom kell még 3 napot
na meg a sebesség is majdnem a duplája
100Mbit LAN, havi ezer pénzegység! holnapig... :(((((
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
viszont nemcsak az ISDNt, hanem az internet elõfizetést is le akarom mondani a mocskos matávnál
csak azt nem tudom mire menjek helyette, mert ami van, elender, vnet, alarmix, az mind nagyon gagyi netelõfizetést kínál
csak azt nem tudom mire menjek helyette, mert ami van, elender, vnet, alarmix, az mind nagyon gagyi netelõfizetést kínál
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Nálunk ISDN van, otthon is az van még júl. 1-ig, de aztán semmi nem lesz... ADSL még nem várható felénk az idén(!)...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Én nekem a napokba kötötték be az ADSLt (Axelero) és én nagyon megvagyok vele elégedve, bár én nagyon sajnálom azt a 15000Ft-rá! De hát Internet az kell! :))
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
StarCraft
UPA -http://upa.freeweb.hu
a honlappal csak az a gáz, hogy csak 1024ben néz ki elfogadhatóan(hiba nélkül), mer ugye nem tom frissíteni otthon, csak itt, így viszont nehézkes
fórumra nézz be, most zártunk le egy flame wart.
UPA -http://upa.freeweb.hu
a honlappal csak az a gáz, hogy csak 1024ben néz ki elfogadhatóan(hiba nélkül), mer ugye nem tom frissíteni otthon, csak itt, így viszont nehézkes
fórumra nézz be, most zártunk le egy flame wart.
nagy máyer, csak gémelni nem tok
az pedig kellene, mert klános vagyok->sc rulzz:))
az pedig kellene, mert klános vagyok->sc rulzz:))
jelenleg 30k/s munkahelyi net. ráadásul légkondis szoba. Hát igen, apuci túlórázik, én meg számolgatok neki...
szerintem családilag megoldjátok, hogy ne legyen gond. persze nem tudhatom, de sejtem, hogy így van.
ráadásul kint él Belgiumban, szóval nem is nagyon érdekelné a Matáv mozdulata...
jaaaaa...:)
Hagyd már az isdn-t... juli1 után azt is megsütheted
szal ha vki otthon használja (átlag felhsználó) az 64 Kbitet tudhat magáénak ? Az nem sok !
Oldal 1 / 2Következő →