Ide kéretik a multival kapcsolatos dolgokat!
  • yellowcab
    Sziasztok!

Van valaki,aki még ma fel tudná nekem írni a 3 cd-t,valahol Szentendre környékén élőnek örülnék
    a legjobban,de persze Pestre is be tudok jutni elég hamar.Kérem a megértéseteket,erre a játékra várok
    már nem is tudom mióta,s mivel senkivel nem tudom leszedetni nekem pedig nincs közvetlen elérésem
    esélytelen,hogy másképp,hozzájussak.Ma már nem tudok ide visszalépni,tehát arra kérem azt aki felírná nekem,hogy csörögjön rám és én visszahívom.Bocs,hogy ilyennel szemetelem össze a topicot,de már egyszerüen nem tudok tovább várni.Úgyhogy valakinek előre is köszi.Bízom benne,azzal,hogy megadom a számom nem adok lehetőséget tréfásabb kedvű spielereknek engem szórakoztatni,ami elég rövid időn belül
    kimondottan idegesítő lehet.Egyébként eddig életem legjobb singleje a morrowind volt,gondolom azt csak a multiban szárnyalja túl az NWN.Tehát köszi sziasztok
    0620/3748864
    Yellowcab

P.S:Ha mindem igaz,2 hét múlva lesz valami normális elérésem,akkor pedig szeretnék valahová becsatolni
    köszi

P.S.2:Ja és SÜRGŐS lenne,ezért kérem a megértéseteket,képzeljétek magatokat a helyzetembe.Köszi