• Johnyy
    EGYrészt igen, egyetértek! de a régi trilógia egy oan embert mutatott be ako eltorzult gonosz hidegvérel öli az embereket telyesen fertőzött gonosz lélehel, de "ha Anakinak fia születik akor az az uralkodó számára fenyegetés" és már megfoglamazta valaki hogy nem forduk sayát vére ellen hanem ahogy a sithek, le akarja mészárolni kegyetlenségel az uralkodót hogy a fiából egy hatalams Sithet neveljen egy diktátort a birodalom fölöt hogy a sith lovagok és a sötét jedik uralkodjanak a galaxison!
    ugyan a végén megtette leszámolt az uralkodóval amikro végre belátta, nem tér át a jó oldalra mert ő már téleg gyöketes sötét úr azomban fejet hajtott a fia akarata előtt...... Eről szólt a régi trilógia
    Annak ideén a felujított változat készítésénél nyilatkozta Lucas, hogy " nem tudtuk hogyan csak azt hogy valami ojat akarunk alkotni amit még előttünk soha senki"

És ez a mostani trilógia: A 2. részben téleg tú sok a nyalizás, már kellemetlen, csak szerintem ugy akarták a készítők hogy ez teljes érzelmi háteret meg kifejlett okot akartak adni a 3. részhez!!!!

Így járhat valaki ha van egy heyzet egy tökéletes történeti alap és ha nem felel meg teljesen a történeti feelingnek a történet akkor kritikákat kap....... azonban érezhető hogy téleg a harmadik rész fogja beigazolni a hogy miért "veszik" wl teljesen anakin, még ezzel a részel ha úgy megcsinálják akor a trilogia hatalmas szonvonalat nyerhet! de lehet hogy talán túl sokat várunk tőle, részemről egyértelmű hogy filmtörténelem legnagyobb műve lesz a multjával együt mivel hatalmas egy világot adott a képzeletünknkek......

Az is igaz! nagyon hiányolom a karakterek kidolgozottságát!!

DArth Maul mindíg is nagyon érdekelt, és nemongy nekem hogy nem csinálhatnának 4 órás filmet akár.... és ép ezért imádom a gyűrűk urát
    mert a szálakat anyira elvarta hogy az már nagyonyó, meg is jutalmazták, szoval igazán kiizadhatnának egy 3 órát azért.......

viszatérve a régi trilógia öszes szereplője anyira kidolgozott meg kiforrott volt, hogy pl én töbek közt Darth Vader és az uralkodó után Solot birtam a legjobban! ...