• bigapó
    Nem tudom ki olvasta a Napi Ász c. újságot (bulvár vagy nem az, nem tom), de eléggé érdekes cikk jelent meg a filmről. Azért beírom és várom a reakciókat:)

Los Angeles - George Lucas, a Star Wars-sorozat megálmodója mintha előre magyarázkodna a hamarosan mozikba kerülő új epizód miatt. A Sith bosszúja című alkotás előtt a rendező kijelentette: az eddigiektől merőben szokatlan filmre számíthatnak a rajongók, Darth Vader és a sötét oldal kapcsolatát bemutató epizódban.
    - Sokan talán arra számítanak, hogy egy igazán akciódús film kerekedik a témából, amelyben Anakin Skywalker átáll a rosszak közé és legyilkol mindenkit, aki az útjába áll - mondta a rendező. - Úgy érzem, ennek a koncepciónak nem lett volna értelme, a filmkészítés nem erről szól.
    Lucas inkább a helyzet érzelmi oldaláról közelít a témához, és romantikus elemekkel telezsúfolva ábrázolta a drámát. Kérdés, hogy mit szólnak majd ehhez a Star Wars-rajongók, akik közül sokan már az előző két részt is fanyalogva fogadták. Nos, Lucas szerint teljesen mindegy hogyan vélekednek a filmről.
    - Hidegen hagy, hogyan fogadják az új epizódot a nézők, az én feladatom a film elkészítése és nem az, hogy megszerettessem az emberekkel - szögezte le Lucas. - Nem tudom befolyásolni mások véleményét, ezért nem is igazán érdekel, hogy fogadják az új részt. A sith bosszúja egy igazi könnyfakasztó alkotás, szerintem mindenki számára meglepetés lesz a végeredmény. A tőlem telhető legjobb filmet készítettem el, sikerült megvalósítani a munkálatok elején felállított koncepciót. Nekem megfelel a végeredmény, s hogy a kritikusok és a rajongók mit szólnak majd hozzá, az már nem az én dolgom. A trilógia valójában egy apáról szól, aki nem találja a helyét a világban, ezért szenved és végül lepaktál a gonosszal, majd egész életét azzal tölti, hogy megbánja a döntését, ezt pedig csak ilyen módszerrel lehet hitelesen bemutatni.

A szerző és a forrás ismeretlen és csak remélni tudom, hogy kamu az egész. Nehogymá ezis ilyen nyálcsorgatós film legyen!!! ha ilyet akarok, akkor beülök a Bridget Jones-ra vagy mittomén.