• z3d
    Bocsánat de egyet értek az ellenzőkkel.
    "Mikor levágta Windu kezét rádöbben hogy mit tett, hogy egy nagy mester haláláért felelős, és onnan már nem volt visszaút és különben is meg akarta menteni Padmét ezért hűséget fogadott Sidiusnak" - ez a jelenet azért érdekes, mert Windu Mester valami számomra érthetetlen dolog miatt dönt úgy, hoyg akkor most levágom Sidioust (előtte még csak elfogni akarta és a villámokat egészen jól tudta háritani) nem volt szükség arra, hoyg ott és akkor meghaljon, csak az hogy Anakin valami miatt áttérhessen. Mellesleg ha Anakin nem viselkedik úgy mint egy 10 éves hülyegyerek akkor pont most ismerhette volna fel, hogy Sidious folyamatosan hazudik (lásd egyik percben még "Jajj nincs erőm segíts", utána meg üvöltve megsüti Windut . . .)

"Yoda elég nagyot esett :) ő lenn, sidius fenn, és mellesleg a kardja sem volt már meg + megjöttek Sidius segítségére a klónok, szoval ezzel a párbajnak vége... az meg hogy száműzetésbe vonul, nem furcsa, mert semmit nem tehettek hiszen egy egész klónhadsereg ellen nincs esélyük, a jediket kiirtották..."
    Tudtommal a jedik erőhasználók, tehát simán tudta volna tompítani az esést, ne adj isten annyira lelassitan hoyg ne sérüljön meg. A fénykardja elveszett, hát nem gondolom hogy a legnagyobb jedi mester annyira rá van szorulva a kardjára, a másik meg az, hoyg kiterjeszti az erőt, szépen megkeresi, magához rántja. A sok klónkatonáról meg annyit, hogy a Clone Wars egy jelenetében Windu egy egész droidhadsereggel küzd egyedül, godolom Yoda is (meg az összes jedi mester) tudna hasonlót művelni a klónkatonákkal.

"Palpatine nem adta jelét hogy ő lenne az a Sith nagyúr, meg ha ez nem tetszik neked akkor ezt ugyanugy mondhatnád az episode 1-2 re... " valóban nem adta jelét, de azért amikor Windu megtudta az igazat, nem ártott volna kapcsolatba lépnie Yodával és megbeszélni, mi a teendő.

"Tegnap még mindkét fél "jófiú" volt szóval, ennyi erővel mért ne hinnének a köztársaság vezetőjének, és volt rá magyarázata hogy mi lett a külsejével. az éljenzés meg lehet nem kellett volna, de hát ilyen a nép, szereti az erőszakot nézni :)" - ennyi erővel miért hitték el? Ez nem indok. A jedik több ezer éve jó fiúk, a szenátor meg 10 éve mondjuk.

"Sztem te alapból ugy ültél be a filmre hogy "márpedig ebben akkor is találok hibát, nehogy már mindenki szeresse..."" - nekem sem tetszett, pedig én úgy ültem be, mintha első bálozni mennék, aznap számoltam az órákat, és nagyon rákészültem. ÉS nem jött be.
    Szerintem te ültél be úgy, hogy mindenképen jó lesz, és persze vaamilyen magyarázatot mindenre lehet találni.
    Egy indokot érzek helyénvalónak a film védelmében: 5 órás filemt valóban nem lehet csinálni - el kell olvasnom a könyvet, de ez a filmet magát nem javítja fel. Már a 2 részben jobban ki kelle volna bontani Anakin gyötrődését.
    Ennyi.